Year
Cat
Year
Category
Publication
2021
AED
2021
AED
VARGOVÁ, Mária - VESZELITS LAKTIČOVÁ, Katarína - SASÁKOVÁ, Naďa - ZIGO, František. Determination of hygienic level of slaughterhouse by atp method and by microbiological control of effectiveness of disinfection. In: Bezpečnosť a kvalita potravín (zborník vedeckých prác). 1. vyd. Nitra : SPU v Nitre, 2021. 2021. ISBN 978-80-552-2353-7, online, s. 139-144.
2021
AED
2021
AED
ZIGO, František - FARKAŠOVÁ, Zuzana - LACKOVÁ, Zuzana - VÝROSTKOVÁ, Jana - REGECOVÁ, Ivana - VARGOVÁ, Mária - SASÁKOVÁ, Naďa. Occurrence of some pathogenity factors in Staphylococci isolated from mastitic dairy cows. In: Bezpečnosť a kvalita potravín (zborník vedeckých prác). 1. vyd. Nitra : SPU v Nitre, 2021. 2021. ISBN 978-80-552-2353-7, online, s. 190-196.
2021
AED
2021
AED
SASÁKOVÁ, Naďa - HRUŠKOVÁ, Tatiana - BUJDOŠOVÁ, Zuzana - VARGOVÁ, Mária - VESZELITS LAKTIČOVÁ, Katarína - KACHNIČ, Ján - ZIGO, František. The importance of monitoring the quality of drinking water to farms for primary milk production. In: Bezpečnosť a kvalita potravín (zborník vedeckých prác). 1. vyd. Nitra : SPU v Nitre, 2021. 2021. ISBN 978-80-552-2353-7, online, s. 128-133.
2021
AED
2021
AED
LACKOVÁ, Zuzana - ZIGO, František - FARKAŠOVÁ, Zuzana. Účinok podávania xantohumolu v krmive na rast, jatočnú výťažnosť, oxidačnú stabilitu a biochémiu krvi u japonských prepelíc [The effect of administration of xanthohumol in diet on the growth performance, carcass composition, oxidation stability of meat and blood biochemistry in Japanese quails]. In: Bezpečnosť a kvalita potravín (zborník vedeckých prác). 1. vyd. Nitra : SPU v Nitre, 2021. 2021. ISBN 978-80-552-2353-7, online, s. 86-91.
2021
AFD
2021
AFD
FARKAŠOVÁ, Zuzana - ZIGO, František - VASIĽ, Milan - LACKOVÁ, Zuzana. Detekcia faktorov virulencie patogénov mliečnej žľazy dojníc počas peripartalného obdobia [Detection of virulence factors of udder´s pathogens in dairy cows during peripartal period]. In: Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky XIV.. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-711-1, s. 74-77.
2021
AFD
2021
AFD
ONDRAŠOVIČOVÁ, Silvia - HAJDUKOVÁ, Ingrid - ZIGO, František - SOPKOVÁ, Drahomíra. Determination of meat content in different meat products [Stanovenie mäsového obsahu v rôznych mäsových produktoch]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie: New trends in improving the quality and safety of meat and meat products. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-733-3, USB kľúč, s. 311-314.
2021
AFD
2021
AFD
MIKOŁAJCZYK-LASZECKA, Katarzyna - PECKA-KIEŁB, Ewa - MIŚTA, Dorota - KRÓLICZEWSKA, Božena - BUJOK, Jolanta - ZIGO, František - ZACHWIEJA, Andrzej. In vitro fermentation profile in the caecum of rabbits with use of dried cow colostrum. In: NutriNET 2021 : Proceedings of reviewed scientific papers. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-713-5, s. 54-64.
2021
AFD
2021
AFD
MIKOŁAJCZYK-LASZECKA, Katarzyna - PECKA-KIEŁB, Ewa - MIŚTA, Dorota - KRÓLICZEWSKA, Božena - KOWALCZYK, Artur - ŁUKASZEWICZ, Ewa - ZIGO, František - ZACHWIEJA, Andrzej. The influence of quillaja saponaria on the fermentation profile in the caecum of geese in vitro. In: NutriNET 2021 : Proceedings of reviewed scientific papers. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-713-5, s. 65-77.
2021
AFD
2021
AFD
LACKOVÁ, Zuzana - ZIGO, František - FARKAŠOVÁ, Zuzana. Vplyv diéty s prídavkom xantohumolu na kvalitu jatočného tela, oxidačné a biochemické parametre japonských prepelíc [Effect of dietary with the addition of xanthohumol on carcass quality, oxidation and biochemical parameters of japanese quail]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie: New trends in improving the quality and safety of meat and meat products. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-733-3, USB kľúč, s. 275-282.
2021
AFD
2021
AFD
FARKAŠOVÁ, Zuzana - ZIGO, František - LACKOVÁ, Zuzana. Vplyv humínových látok ako organickej prísady na rast a jatočné parametre králikov : The effect of humin substances as organic additive on rabbit growth and slaughter parameters. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie: New trends in improving the quality and safety of meat and meat products. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-733-3, USB kľúč, s. 181-187.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 514