Publishing activity of the University

 
After 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Year
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Year
Cat
Year
Category
Publication
2007
AFC
2007
AFC
DUDRIKOVÁ, Eva - FATRCOVÁ-ŠRÁMKOVÁ, Katarína - KARDOŠOVÁ, A. - FIĽKO, Ján. Kvalita ovčieho mlieka z pohľadu jeho tradičného spracovania na hrudkový syr a bryndzu. In: Farmářská výroba sýru a kysaných mléčných výrobku IV. 2007. Brno : MZLU Brno, 2007. 2007. s. 27-29.
2007
AFD
2007
AFD
HÚSKA, Miroslav - BULECA, Ján - DUDRIKOVÁ, Eva - BÍREŠ, Jozef. Analýza vybraných metabolických komponentov v krvnom sére oviec v ekosystéme horskej a podhorskej krajiny. In: Ekológia trávneho porastu VII, 28.-30. november 2007, Banská Bystrica : Zborník z medzinárodnej vedeckej konferencie pri príležitosti 45. výročia vzniku VÚTPaHP a životného jubilea prof. Ing. Vladimíra Krajčoviča. 1. vyd. Nitra : Slovenské centrum poľnohospodárskeho výskumu, 2007. 2007. ISBN 978-80-88872-69-6, s. 357-360.
2007
AFD
2007
AFD
HÚSKA, Miroslav - DUDRIKOVÁ, Eva - BULECA, Ján. Aplikácia homeopatík ako prevencia diarhoického syndrómu u odstavčiat. In: Rizikové faktory potravového reťazca 2007. Nitra : SPU, 2007. 2007. ISBN 978-80-8069-948-2, s. 87-90.
2007
AFD
2007
AFD
DIČÁKOVÁ, Zuzana - DUDRIKOVÁ, Eva - BYSTRICKÝ, Pavel. Bezpečnosť potravín verzus monoaminooxidáza inhibujúce lieky [Food safety verzus monoamino oxidase inhibiting drugs]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín 2007. 2007. ISBN 978-80-8069-861-4, s. 271-274.
2007
AFD
2007
AFD
FATRCOVÁ-ŠRÁMKOVÁ, Katarína - CHLEBO, Peter - DUDRIKOVÁ, Eva. Cholesteronémia- faktor civilizačných ochorení ovplyvniteľných výživou a riziko jeho nepriaznivých hodnôt. In: Rizikové faktory potravového reťazca, 11.10.2007, Nitra : Zborník z medzinárodnej konferencie. 1. vyd. Nitra : SPU, 2007. 2007. ISBN 978-80-8069-948-2, s. 204-207.
2007
AFD
2007
AFD
DUDRIKOVÁ, Eva. Chyby syrov detekovateľné senzorickým posúdením. In: KVALITA A BEZPEČNOSŤ POTRAVÍN 2007. Bratislava, 2007. 2007. s. 39-40.
2007
AFD
2007
AFD
DUDRIKOVÁ, Eva - MAĽA, Pavel. Hygienické aspekty získavania a prvotného ošetrenia surového kravského mlieka - bezpečná surovina pre výživu ľudí. In: XXII. Zoborský deň a V. Západoslovenské dni o osteoporóze, Nitra, 15. - 16.marec 2007. 1. vyd. Nitra : Agroinštitút, 2007. 2007. ISBN 978-80-8069-894-2, s. 34-36.
2007
AFD
2007
AFD
HÚSKA, Miroslav - DUDRIKOVÁ, Eva. Izolácia laktobacilového kmeňa získaného zo žinčice ako probiotika za účelom prevencie a terapie [Lactobacillus strain isolation from whey as probiotic for therapeutic and prevention purpose]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXVIII 2007. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2007. 2007. ISBN 978-80-8077-055-6, s. 292-295.
2007
AFD
2007
AFD
DIČÁKOVÁ, Zuzana - DUDRIKOVÁ, Eva. Je korelácia medzi putrefaktívnymi faktormi a výskytom putrescínu v syroch? [Is it direct correlation between putrefaction factors and putrescine presence in cheese?]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXVIII. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2007. 2007. ISBN 978-80-8077-055-6, s. 138-143.
2007
AFD
2007
AFD
DUDRIKOVÁ, Eva - HÚSKA, Miroslav - MAĽA, Pavel. Komplexný prístup k zdraviu ľudí a zvierat v smere využitia alternatívnych postupov liečby [The complex admission to human and animal health in the direction of the alternative therapy]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín 2007. 2007. ISBN 978-80-8069-861-4, s. 211-214.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 503
Page 31 / 51