Year
Cat
Year
Category
Publication
2004
AFD
2004
AFD
KOČIŠOVÁ, Alica - LETKOVÁ, Valéria - GOLDOVÁ, Mária - PILIPČINEC, Emil - ČURLÍK, Ján - DUDRIKOVÁ, Eva. Parazitofauna v chovoch oviec na Slovensku [Parasitic fauna in sheep breeding in Slovakia]. In: Infekčné a parazitárne choroby zvierat. Zborník referátov a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie konanej z príležitosti 55.výročia založenia UVL v Košiciach. 9. - 10.9.2004 Košice, Slovenská republika. Košice : UVL, 2004. 2004. ISBN 80-8077-007-7, s. 149-151.
2004
AFD
2004
AFD
DUDRIKOVÁ, Eva - BURDOVÁ, Oľga - MAĽA, Pavel. Princípy hygieny potravín a ich využitie pri zvyšovaní kvalifikácie a flexibility ľudských zdrojov v sektore výroby mlieka [Principles of food hygiene and their using in the qualification and flexibility up-grade of the human resources in a dairy sector]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXV: Aktuálne otázky výroby a spracovania. mlieka - bezpečné potraviny pre všetkých, 27.-28. mája 2004, Štrbské Pleso, Vysoké tatry : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVL, 2004. 2004. ISBN 80-88985-99-4, s. 190-190.
2004
AFD
2004
AFD
KOČIŠOVÁ, Alica - DUDRIKOVÁ, Eva. Riziko výskytu pesticídov a iných kontaminujúcich látok pri výrobe potravín. In: Priemyselná toxikológia ´04. 24. vedecká konferencia, 2.-4. júna 2004, Spišská Nová Ves. 2004. ISBN 80-968011-4-7, s. 120-125.
2004
AFD
2004
AFD
DUDRIKOVÁ, Eva. Stravovacie zvyklosti stravníkov UVL v Košiciach. In: Výživa a potraviny pre tretie tisícročie:"Spoločné stravovanie", Nitra, október 2004. 2004. s.121-124.
2004
AFD
2004
AFD
DUDRIKOVÁ, Eva. Výroba a spracovanie ovčieho mlieka na Slovensku [Ewe´s milk processing in Slovakia]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXV: Aktuálne otázky výroby a spracovania. mlieka - bezpečné potraviny pre všetkých, 27.-28. mája 2004, Štrbské Pleso, Vysoké tatry : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVL, 2004. 2004. ISBN 80-88985-99-4, s. 156-159.
2004
AFD
2004
AFD
DUDRIKOVÁ, Eva - RYBÁROVÁ, A.. Zavádzanie HACCP systému do prvovýroby ovčieho mlieka [Introduction of HACCP system into sheep milk farming]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXV: Aktuálne otázky výroby a spracovania. mlieka - bezpečné potraviny pre všetkých, 27.-28. mája 2004, Štrbské Pleso, Vysoké tatry : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVL, 2004. 2004. ISBN 80-88985-99-4, s. 292-293.
2004
AFG
2004
AFG
DUDRIKOVÁ, Eva - KOČIŠOVÁ, Alica - BURDOVÁ, Oľga - RYBÁROVÁ, A.. DDD v podmienkach získavania a spracovania ovčieho mlieka. In: . Sborník abstraktů VI. konference DDD. Přívorovy dny, Františkovy Lázně duben 2004. 2004. ISBN 80-02-01633-5, s. 26.
2004
AFG
2004
AFG
BURDOVÁ, Oľga - DUDRIKOVÁ, Eva - LAUKOVÁ, Andrea. Vplyv sanitačného režimu v poľnohospodárskej prvovýrobe na asociáciu mikroorganizmov mlieka. In: . Sborník abstraktů VI. konference DDD. Přívorovy dny, Františkovy Lázně duben 2004. Praha, 2004. 2004. ISBN 80-02-01633-5, s. 25.
2004
AFH
2004
AFH
DIČÁKOVÁ, Zuzana - DUDRIKOVÁ, Eva - BYSTRICKÝ, Pavel. Biogenic amines in milk products. In: . Hygiena alimentorum XXV. Actual questions of production and processing of the milk - safe food for everyone 2004. 2004. ISBN 80-8077-000-X, s. 85.
2004
AFH
2004
AFH
DUDRIKOVÁ, Eva. Ewe's milk processing in Slovakia. In: . Hygiena alimentorum XXV. Actual questions of production and processing of the milk - safe food for everyone 2004. 2004. ISBN 80-8077-000-X, s. 47.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 503