Year
Cat
Year
Category
Publication
2017
AFD
2017
AFD
REGECOVÁ, Ivana - JEVINOVÁ, Pavlína - PIPOVÁ, Monika - VÝROSTKOVÁ, Jana. Izolácia DNA a identifikácia Cladosporium spp.v potravinách [DNA isolation and identification of Cladosporium spp. in food]. In: 19. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov - zdravie ľudí (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 8.-10. november 2017, Jasná, Nízke Tatry : Zborník z konferencie s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : ELSEWA, 2017. 2017. ISBN 978-80-89385-42-3, CD-ROM, s. 116-120.
2017
AFD
2017
AFD
JEVINOVÁ, Pavlína - REGECOVÁ, Ivana - PIPOVÁ, Monika - VÝROSTKOVÁ, Jana. Kontaminácia slepačích vajec mikromycetami [Contamination of chicken eggs with micromycetes]. In: 19. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov - zdravie ľudí (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 8.-10. november 2017, Jasná, Nízke Tatry : Zborník z konferencie s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : ELSEWA, 2017. 2017. ISBN 978-80-89385-42-3, CD-ROM, s. 109-115.
2017
AFD
2017
AFD
REGECOVÁ, Ivana - MAČANGA, Ján - TUREK, Peter. Real-Time PCR a mäso [Real-Tine PCR and meat]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVIII: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v hľadaní tradičnej kvality, 17. - 19. mája 2017, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2017. 2017. ISBN 978-80-8077-534-6, DVD, s. 216-218.
2017
AFD
2017
AFD
REGECOVÁ, Ivana - JEVINOVÁ, Pavlína - PIPOVÁ, Monika - VÝROSTKOVÁ, Jana - DANČANIN, Filip. Sledovanie vplyvu mraziarenských teplôt na antimikrobiálnu rezistenciu stafylokokov izolovaných z mäsa ošípaných (Sus scrofa domestica) [Monitoring the impact of freezing temperatures on the antimicrobial resistance of staphylococci isolated from meat of pigs (Sus scrofa domestica)]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVIII: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v hľadaní tradičnej kvality, 17. - 19. mája 2017, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2017. 2017. ISBN 978-80-8077-534-6, DVD, s. 75-78.
2017
AFD
2017
AFD
TUREK, Peter - REGECOVÁ, Ivana. Tatársky biftek a zdravotná bezpečnosť [Tartar steak and health safety]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník prác z XIV. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou na CD nosiči. 1. vyd. Nitra : SPU, 2017. 2017. ISBN 978-80-552-1649-2, CD-ROM, s. 246-249.
2017
AFD
2017
AFD
VÝROSTKOVÁ, Jana - REGECOVÁ, Ivana - LAUKOVÁ, Andrea - DUDRIKOVÁ, Eva - MAĽOVÁ, Jana - SEMJON, Boris. Výskyt zástupcov čeľade Enterobacteriaceae v ovčích a kozích syroch [Occurrence of the representants of the family Enterobacteriaceae in ewes and goats cheeses]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník prác z XIV. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou na CD nosiči. 1. vyd. Nitra : SPU, 2017. 2017. ISBN 978-80-552-1649-2, CD-ROM, s. 195-197.
2017
AFH
2017
AFH
REGECOVÁ, Ivana - JEVINOVÁ, Pavlína - PIPOVÁ, Monika - VÝROSTKOVÁ, Jana. Identifikácia mikromycét izolovaných z vajec [Identification of micromycetes isolated from eggs]. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca. Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca, 22.-23. november 2017, Košice : Zborník príspevkov z 10. vedeckej konferencie. 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Slovenskej republiky, 2017. 2017. ISBN 978-80-89738-12-0, CD ROM, s. 50.
2017
AFH
2017
AFH
VÝROSTKOVÁ, Jana - DIČÁKOVÁ, Zuzana - REGECOVÁ, Ivana - ANDRAŠKOVÁ, Tatiana. Prehľad biogénnych amínov v jednotlivých druhoch potravín. In: PREVEDA. Interaktívna konferencia mladých vedcov 2017 : Zborník abstraktov, 1.5.2017, Bratislava. 1. vyd. Banská Bystrica : OZ Preveda, 2017. 2017. ISBN 978-80-972360-1-4, online, s. 1.
2017
AFH
2017
AFH
REGECOVÁ, Ivana - PIPOVÁ, Monika - JEVINOVÁ, Pavlína - VÝROSTKOVÁ, Jana - DANIŠOVÁ, Oľga. Stanovenie citlivosti kmeňov Staphylococcus warneri izolovaných z potravín živočíšneho pôvodu voči vybraným druhom antibiotík [Determination of susceptibility of Staphylococcus warneri isolated from food of animal origin against antibiotic species]. In: PREVEDA. Interaktívna konferencia mladých vedcov 2017 : Zborník abstraktov, 1.5.2017, Bratislava. 1. vyd. Banská Bystrica : OZ Preveda, 2017. 2017. ISBN 978-80-972360-1-4, online, s. 1.
2017
BDE
2017
BDE
VÝROSTKOVÁ, Jana - DIČÁKOVÁ, Zuzana - DUDRIKOVÁ, Eva - MAĽOVÁ, Jana - SEMJON, Boris - REGECOVÁ, Ivana. Bezpečná hladina biogénnych amínov v potravinách [Safety level of biogenic amines in food]. In: Maso. 2017. ISSN 1210-4086, Vol. 28, č. 5(2017), s. 48-51.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 170