Publishing activity of the University

 
After 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Year
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Year
Cat
Year
Category
Publication
2011
ADC
2011
ADC
BUJŇÁK, Lukáš - MASKAĽOVÁ, Iveta - VAJDA, Vladimír. Determination of buffering capacity of selected fermented feedstuffs and the effect of dietary acid-base status on ruminal fluid pH. In: Acta veterinaria Brno. 2011. ISSN 0001-7213, Vol. 80, č. 3 (2011), s. 269-273.
(2011: 0.431 - IF, 36 - H-index, 0.539 - IF 5y, 0.274 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
2014
ADC
2014
ADC
MASKAĽOVÁ, Iveta - VAJDA, Vladimír - BUJŇÁK, Lukáš. 2,6-Diaminopimelic acid as a biological marker of rumen synthesis and fermentation capacities in the transition period and early lactation of dairy cows [2,6 Diaminopelová kyselina ako biologický marker bachorovej syntézy a fermentačnej kapacity v prechodnom období a skorej laktácie dojníc]. In: Acta veterinaria Brno. 2014. ISSN 0001-7213, Vol. 83, č. 4 (2014), s. 355-361.
(2014: 0.469 - IF, 36 - H-index, 0.047 - IF 5y, 0.297 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
2014
ADC
2014
ADC
KREMPASKÝ, Marek - MASKAĽOVÁ, Iveta - BUJŇÁK, Lukáš - VAJDA, Vladimír. Ketone bodies in blood of dairy cows: Prevalence and monitoring of subclinical ketosis. In: Acta veterinaria Brno. 2014. ISSN 0001-7213, Vol. 83, č. 4 (2014), s. 411-416.
(2014: 0.469 - IF, 36 - H-index, 0.047 - IF 5y, 0.297 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
2014
ADC
2014
ADC
MASKAĽOVÁ, Iveta - VAJDA, Vladimír - KREMPASKÝ, Marek - BUJŇÁK, Lukáš. Rumen degradability and ileal digestibility of proteins and amino acids of feedstuffs for cows [Bachorová degradovateľnosť a črevná stráviteľnosť bielkovín a aminokyselín v krmivách pre dojnice]. In: Acta veterinaria Brno. 2014. ISSN 0001-7213, Vol. 83, č. 3 (2014), s. 225-231.
(2014: 0.469 - IF, 36 - H-index, 0.047 - IF 5y, 0.297 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
2024
V3
2024
V3
HREŠKO, Stanislav - MUDROŇOVÁ, Dagmar - HREŠKO ŠAMUDOVSKÁ, Alena - BUJŇÁK, Lukáš. Humínové látky a ich vplyv na bunkovú imunitu prasiatok. In: GRANT journal. 2024. ISSN 1805-0638, Vol. 13, no. 1 (2024), p. 54-57.
2024
V3
2024
V3
HREŠKO ŠAMUDOVSKÁ, Alena - HARČÁROVÁ, Michaela - HREŠKO, Stanislav - BUJŇÁK, Lukáš. Ovplyvnenie rastových parametrov u brojlerov prídavkom humínových látok do krmiva. In: GRANT journal. 2024. ISSN 1805-0638, Vol. 13, no. 1 (2024), p. 58-61.
2024
V2
2024
V2
MIHOK, Tomáš - MARCIN, Andrej - HREŠKO ŠAMUDOVSKÁ, Alena - HARČÁROVÁ, Michaela - BUJŇÁK, Lukáš - NAĎ, Pavel - TIMKOVIČOVÁ LACKOVÁ, Petra. Nutričné parametre stehennej svaloviny moriek po perorálnom podávaní aditív [Thigh muscle nutritional characteristics of turkeys following oral additive administration]. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2024. 2024. ISBN 978-80-8266-056-5, online, s. 254-258.
2024
V2
2024
V2
HARČÁROVÁ, Michaela - NAĎ, Pavel - MARCIN, Andrej - BUJŇÁK, Lukáš - MIHOK, Tomáš - HREŠKO ŠAMUDOVSKÁ, Alena. Výskyt deoxynivalenolu v pšenici siatej [Occurrence of deoxynivalenol in wheat]. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2024. 2024. ISBN 978-80-8266-056-5, online, s. 23-27.
2024
V2
2024
V2
MARCIN, Andrej - NAĎ, Pavel - HARČÁROVÁ, Michaela - HREŠKO ŠAMUDOVSKÁ, Alena - MIHOK, Tomáš - BUJŇÁK, Lukáš - MOLNÁROVÁ, Štefánia. Zníženie exkrécie dusíkatých látok u moriek po príjme humínových látok a pozitívny vplyv na obsah bielkovín v stehennej svalovine [Decrease of crude protein excretion by turkeys after dietary intake of humic substances and the positive effect on protein content in the thigh muscles]. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2024. 2024. ISBN 978-80-8266-056-5, online, s. 244-247.
2024
V2
2024
V2
HREŠKO, Stanislav - MUDROŇOVÁ, Dagmar - HREŠKO ŠAMUDOVSKÁ, Alena - BUJŇÁK, Lukáš. Sledovanie bunkovej imunity prasiat pri použití rôznych prípravkov humínových látok ako prídavku do kŕmnych zmesí [Monitoring of cellular immunity of pigs when using different preparations of humic substances as an additive to feed mixtures]. In: QUAERE 2024 : Recenzovaný sborník příspěvků interdisciplinární mezinárodní vědecké konference doktorandů a odborných asistentů. 1. vyd. Hradec Králové : Magnanimitas akademické sdružení, 2024. 2024. ISBN 978-80-87952-40-5, online, s. 203-209.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 253
Page 2 / 26