Year
Cat
Year
Category
Publication
2017
AFD
2017
AFD
DIČÁKOVÁ, Zuzana - DUDRIKOVÁ, Eva. Syry a mliečne bielkoviny ako ingrediencie mäsových výrobkov [Cheeses and milk proteins as ingredients of meat products]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVIII: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v hľadaní tradičnej kvality, 17. - 19. mája 2017, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2017. 2017. ISBN 978-80-8077-534-6, DVD, s. 79-87.
2017
AFD
2017
AFD
VÝROSTKOVÁ, Jana - DIČÁKOVÁ, Zuzana - PIVOVARNÍKOVÁ, Antónia - ANDRAŠKOVÁ, Tatiana. Vplyv času a teploty na účinnosť dezinfekcie [The influence time of temperature on the effectiveness of disinfection]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVIII: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v hľadaní tradičnej kvality, 17. - 19. mája 2017, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2017. 2017. ISBN 978-80-8077-534-6, DVD, s. 275-277.
2017
AFH
2017
AFH
NÉMETHOVÁ, Gabriela - DIČÁKOVÁ, Zuzana. KVALITA KOZIEHO MLIEKA PRODUKOVANÉHO V DOMÁCICH PODMIENKACH [QUALITY OF GOAT'S MILK PRODUCED IN DOMESTIC CONDITIONS]. In: ŠVOČ : konferencia. Študentská vedecká a odborná činnosť - ŠVOČ, 5. apríl 2017, Košice : Zborník abstraktov 60. ročníka. 1. vyd. Košice : UVLF, 2017. 2017. ISBN 978-80-8077-529-2, s. 48-49.
2017
AFH
2017
AFH
VÝROSTKOVÁ, Jana - DIČÁKOVÁ, Zuzana - REGECOVÁ, Ivana - ANDRAŠKOVÁ, Tatiana. Prehľad biogénnych amínov v jednotlivých druhoch potravín. In: PREVEDA. Interaktívna konferencia mladých vedcov 2017 : Zborník abstraktov, 1.5.2017, Bratislava. 1. vyd. Banská Bystrica : OZ Preveda, 2017. 2017. ISBN 978-80-972360-1-4, online, s. 1.
2017
AFH
2017
AFH
GALKOVÁ, Monika - DIČÁKOVÁ, Zuzana. VÝSKYT A SENZORICKÉ HODNOTENIE ANALÓGOV PRÍRODNÝCH A TAVENÝCH SYROV V OBCHODNEJ SIETI [OCCURRENCE AND SENSORY EVALUATION OF ANALOGUES OF NATURAL AND PROCESSED CHEESE IN COMMERCIAL MARKET]. In: ŠVOČ : konferencia. Študentská vedecká a odborná činnosť - ŠVOČ, 5. apríl 2017, Košice : Zborník abstraktov 60. ročníka. 1. vyd. Košice : UVLF, 2017. 2017. ISBN 978-80-8077-529-2, s. 49-51.
2017
AFH
2017
AFH
HUTNÍKOVÁ, Erika - DIČÁKOVÁ, Zuzana. VÝZNAM SOLI V STRAVE DETÍ PREDŠKOLSKÉHO VEKU A PRÍPRAVA VÝSKUMU JEJ ZASTÚPENIA V MLIEČNYCH VÝROBKOCH [MEANING OF SALT IN PRESCHOOL CHILDREN'S DIET AND PREPARATORY EXAMINATION OF ITS OCCURRENCE IN DAIRY PRODUCTS]. In: ŠVOČ : konferencia. Študentská vedecká a odborná činnosť - ŠVOČ, 5. apríl 2017, Košice : Zborník abstraktov 60. ročníka. 1. vyd. Košice : UVLF, 2017. 2017. ISBN 978-80-8077-529-2, s. 76-77.
2017
BDE
2017
BDE
VÝROSTKOVÁ, Jana - DIČÁKOVÁ, Zuzana - DUDRIKOVÁ, Eva - MAĽOVÁ, Jana - SEMJON, Boris - REGECOVÁ, Ivana. Bezpečná hladina biogénnych amínov v potravinách [Safety level of biogenic amines in food]. In: Maso. 2017. ISSN 1210-4086, Vol. 28, č. 5(2017), s. 48-51.
2016
AED
2016
AED
DIČÁKOVÁ, Zuzana - ZUMMEROVÁ, Lenka - DUDRIKOVÁ, Eva - VÝROSTKOVÁ, Jana. Porovnanie niektorých kvalitatívnych parametrov v zahraničných maslách [Comparison of some quality parameters in foreign butters]. In: Zdravie zvierat, kvalita potravín a krmív - AGROKOMPLEX 2016 : Zborník vedeckých príspevkov. 1. vyd. Košice : UVLF, 2016. 2016. ISBN 978-80-8077-498-1, CD-ROM, s. 101-105.
2016
AFC
2016
AFC
VÝROSTKOVÁ, Jana - DIČÁKOVÁ, Zuzana - DUDRIKOVÁ, Eva - MAĽOVÁ, Jana - SEMJON, Boris - REGECOVÁ, Ivana - VESZELITS LAKTIČOVÁ, Katarína. Bezpečná hladina biogénnych amínov v potravinách [Safety level of biogenic amines in food]. In: Hygiena a technologie potravin – XLVI. Lenfeldovy a Höklovy dny, 19. a 20. října 2016, Brno : Sborník přednášek a posterů. 1. vyd. Brno : VFU, 2016. 2016. ISBN 978-80-7305-782-4, CD-ROM, s. 294-297.
2016
AFC
2016
AFC
DUDRIKOVÁ, Eva - LOVAYOVÁ, Viera - BRŇÁKOVÁ, Eva - VÝROSTKOVÁ, Jana - DIČÁKOVÁ, Zuzana - HÚSKA, Miroslav. Hygienické aspekty získavania surového mlieka z mliečneho automatu v kontexte jeho kvality a bezpečnosti [Hygienic aspects of milk production from vending machine in the context of its quality and safety]. In: Hygiena a technologie potravin – XLVI. Lenfeldovy a Höklovy dny, 19. a 20. října 2016, Brno : Sborník přednášek a posterů. 1. vyd. Brno : VFU, 2016. 2016. ISBN 978-80-7305-782-4, CD-ROM, s. 129-134.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 235