Publishing activity of the University

 
After 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Year
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Year
Cat
Year
Category
Publication
2019
AFH
2019
AFH
DEMJANOVÁ, Soňa - JEVINOVÁ, Pavlína - PIPOVÁ, Monika - REGECOVÁ, Ivana. Identifikácia mikroskopických vláknitých húb PCR-RFLP metódou [Identification of microscopic filamentous fungi by the PCR-RFLP method]. In: Škola-Veda-Prax : konferencia. Škola - Veda - Prax, 17.-18. september 2019, Košice : Zborník referátov a abstraktov: vedecká konferencia pri príležitosti 70. výročia založenia UVLF v Košiciach. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. 2019. ISBN 978-80-8077-628-2, CD-ROM, s. 274.
2019
AFH
2019
AFH
JEVINOVÁ, Pavlína - PIPOVÁ, Monika - REGECOVÁ, Ivana - DEMJANOVÁ, Soňa. Prítomnosť mikromycét vo vaječnom obsahu plesnivých vajec [The presence of micromycetes in the contents of moldy eggs]. In: Škola-Veda-Prax : konferencia. Škola - Veda - Prax, 17.-18. september 2019, Košice : Zborník referátov a abstraktov: vedecká konferencia pri príležitosti 70. výročia založenia UVLF v Košiciach. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. 2019. ISBN 978-80-8077-628-2, CD-ROM, s. 273.
2019
AFH
2019
AFH
VATAŠČINOVÁ, Tatiana - PIPOVÁ, Monika - MAĽA, Pavel - SEMJON, Boris - KOVÁČOVÁ, Mariana - BARANOVÁ, Mária - MAĽOVÁ, Jana. Štúdium vybraných vlastností kmeňov laktobacilov zo surového ovčieho mlieka [Study of selected properties of lactobacilli strains from raw ewe´s milk]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XL : konferencia. HYGIENA ALIMENTORUM XL: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít, 15.-17. máj 2019, štrbské Pleso, Slovenská republika : recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. 2019. ISBN 978-80-8077-619-0, s. 111.
2019
BEF
2019
BEF
VATAŠČINOVÁ, Tatiana - PIPOVÁ, Monika - MAĽA, Pavel - BUJŇÁK, Lukáš - KOVÁČOVÁ, Mariana - DEMJANOVÁ, Soňa. Antibakteriálny potenciál laktobacilov. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca 2019 : 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR, 2019. 2019. ISBN 978-80-89738-19-9, online, s. 212-214.
2019
BEF
2019
BEF
DEMJANOVÁ, Soňa - JEVINOVÁ, Pavlína - PIPOVÁ, Monika - REGECOVÁ, Ivana. Identifikácia Penicillium spp. PCR-RFLP metódou. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca 2019 : 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR, 2019. 2019. ISBN 978-80-89738-19-9, online, s. 56-59.
2019
BEF
2019
BEF
REGECOVÁ, Ivana - JEVINOVÁ, Pavlína - DEMJANOVÁ, Soňa - PIPOVÁ, Monika - VÝROSTKOVÁ, Jana. Izolácia DNA kvasiniek a mikromycét pochádzajúcich z potravín [DNA isolation of yeast and micromycetes derived from food]. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca 2019 : 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR, 2019. 2019. ISBN 978-80-89738-19-9, online, s. 57-59.
2018
ADE
2018
ADE
REGECOVÁ, Ivana - DEMJANOVÁ, Soňa - JEVINOVÁ, Pavlína - PIPOVÁ, Monika. Identification of Fusarium spp. in hen’s eggs. In: Maso International. 2018. ISSN 1805-5281, Vol. 8, no. 1 (2018), p. 3-5.
2018
AEC
2018
AEC
PIPOVÁ, Monika. Antimicrobial Resistance in Staphylococci [Antimikrobiálne rezistencia u stafylokokov]. In: Fighting Antimicrobial Resistance. ISBN 978-953-56942-6-7, s. 41-76 [2,55AH]
2018
AFC
2018
AFC
REGECOVÁ, Ivana - JEVINOVÁ, Pavlína - PIPOVÁ, Monika. Antimikrobiálna rezistencia stafylokokov izolovaných z mäsa bažanta obyčajného (Phasianus colchicus) [Antimicrobial resistance of staphylococci isolated from common pheasant (Phasianus colchicus)]. In: XLVIII. Lenfeldovy a Höklovy dny - Hygiena a technologie potravin, 17. a 18. října 2018, Brno. 1. vyd. Brno : VFU, 2018. 2018. ISBN 978-80-7305-808-1, CD-ROM, s. 278-281.
2018
AFC
2018
AFC
VATAŠČINOVÁ, Tatiana - PIPOVÁ, Monika - DUDRIKOVÁ, Eva - BARANOVÁ, Mária - MAĽOVÁ, Jana - SEMJON, Boris. Detekcia prídavku kravského mlieka v ovčom mlieku pomocou rýchlych screeningových testov [Detection of addition cows' milk in sheep's milk by rapid screening tests]. In: XLVIII. Lenfeldovy a Höklovy dny - Hygiena a technologie potravin, 17. a 18. října 2018, Brno. 1. vyd. Brno : VFU, 2018. 2018. ISBN 978-80-7305-808-1, CD-ROM, s. 304-306.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 339
Page 7 / 34