Year
Cat
Year
Category
Publication
2019
ADC
2019
ADC
TIMKOVIČOVÁ LACKOVÁ, Petra - MASKAĽOVÁ, Iveta - VAJDA, Vladimír. Evaluation of the milk urea content in relation to milk production and composition in dairy cows. In: Acta veterinaria Brno. 2019. ISSN 0001-7213, Vol. 88, č. 3 (2019), s. 277-285.
(2019: 0.566 - IF, 36 - H-index, 0.658 - IF 5y, 0.216 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
(2019: 0.566 - IF, 36 - H-index, 0.658 - IF 5y, 0.216 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
2007
ADC
2007
ADC
VAJDA, Vladimír - MASKAĽOVÁ, Iveta - TESFAYE, Ayele. Acid-base homeostasis of blood and pH of abomasum in calves fed non-acidified and acidified milk replacer. In: Czech Journal of Animal Science. 2007. ISSN 1212-1819, Roč. 52, č. 4 (2007), s. 96-102.
(2007: 0.633 - IF, 33 - H-index, 0.588 - IF 5y, 0.310 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
(2007: 0.633 - IF, 33 - H-index, 0.588 - IF 5y, 0.310 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
2011
ADC
2011
ADC
BUJŇÁK, Lukáš - MASKAĽOVÁ, Iveta - VAJDA, Vladimír. Determination of buffering capacity of selected fermented feedstuffs and the effect of dietary acid-base status on ruminal fluid pH. In: Acta veterinaria Brno. 2011. ISSN 0001-7213, Vol. 80, č. 3 (2011), s. 269-273.
(2011: 0.431 - IF, 36 - H-index, 0.539 - IF 5y, 0.274 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
(2011: 0.431 - IF, 36 - H-index, 0.539 - IF 5y, 0.274 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
2014
ADC
2014
ADC
MASKAĽOVÁ, Iveta - VAJDA, Vladimír - BUJŇÁK, Lukáš. 2,6-Diaminopimelic acid as a biological marker of rumen synthesis and fermentation capacities in the transition period and early lactation of dairy cows [2,6 Diaminopelová kyselina ako biologický marker bachorovej syntézy a fermentačnej kapacity v prechodnom období a skorej laktácie dojníc]. In: Acta veterinaria Brno. 2014. ISSN 0001-7213, Vol. 83, č. 4 (2014), s. 355-361.
(2014: 0.469 - IF, 36 - H-index, 0.047 - IF 5y, 0.297 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
(2014: 0.469 - IF, 36 - H-index, 0.047 - IF 5y, 0.297 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
2014
ADC
2014
ADC
KREMPASKÝ, Marek - MASKAĽOVÁ, Iveta - BUJŇÁK, Lukáš - VAJDA, Vladimír. Ketone bodies in blood of dairy cows: Prevalence and monitoring of subclinical ketosis. In: Acta veterinaria Brno. 2014. ISSN 0001-7213, Vol. 83, č. 4 (2014), s. 411-416.
(2014: 0.469 - IF, 36 - H-index, 0.047 - IF 5y, 0.297 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
(2014: 0.469 - IF, 36 - H-index, 0.047 - IF 5y, 0.297 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
2014
ADC
2014
ADC
MASKAĽOVÁ, Iveta - VAJDA, Vladimír - KREMPASKÝ, Marek - BUJŇÁK, Lukáš. Rumen degradability and ileal digestibility of proteins and amino acids of feedstuffs for cows [Bachorová degradovateľnosť a črevná stráviteľnosť bielkovín a aminokyselín v krmivách pre dojnice]. In: Acta veterinaria Brno. 2014. ISSN 0001-7213, Vol. 83, č. 3 (2014), s. 225-231.
(2014: 0.469 - IF, 36 - H-index, 0.047 - IF 5y, 0.297 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
(2014: 0.469 - IF, 36 - H-index, 0.047 - IF 5y, 0.297 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
2024
V3
2024
V3
MASKAĽOVÁ, Iveta - VAJDA, Vladimír - TIMKOVIČOVÁ LACKOVÁ, Petra. Estimation of ruminal digestibility of nutrient and intestinal digestibility of un-degradable proteins at different feedstuffs. In: Acta Fytotechnica et Zootechnica. 2024. ISSN 1335-258X, Roč. 27, č. 1 (2024), s. 8-17.
(5 - H-index, 0.153 - SJR, Q4 - SJR Best Q)
(5 - H-index, 0.153 - SJR, Q4 - SJR Best Q)
2023
V3
2023
V3
TIMKOVIČOVÁ LACKOVÁ, Petra - MASKAĽOVÁ, Iveta - VAJDA, Vladimír - BUJŇÁK, Lukáš. Evaluation of nutrition according to milk metabolites and components in seasonal dependence in dairy cows. In: Folia veterinaria. 2023. ISSN 0015-5748, Roč. 67, č. 3 (2023), s. 11-17.
2023
V2
2023
V2
MASKAĽOVÁ, Iveta - VAJDA, Vladimír. Hodnotenie efektívnosti výživy a ekologickej záťaže na farme dojníc [Evaluation of nutrition efficiency and ecological load on the farm of dairy cows]. In: Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky XV. : Zborník prednášok z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. 2023. ISBN 978-80-8077-797-5, CD-ROM, s. 92-98.
2023
V2
2023
V2
MASKAĽOVÁ, Iveta - TAČAROVÁ, Marcela - VAJDA, Vladimír - TIMKOVIČOVÁ LACKOVÁ, Petra - FRAŇOVÁ, Beáta. Hodnotenie vplyvu výživy na množstvo a kvalitu mlieka a ekologickú záťaž [Evaluation of the effect of nutrition on the quantity and quality of milk and the ecological load]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít - aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. 2023. ISBN 978-80-8077-787-6, USB kľúč, s. 66-76.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 356