Publishing activity of the University

 
After 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Year
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Year
Cat
Year
Category
Publication
2016
AFD
2016
AFD
MESARČOVÁ, Lýdia - KOTTFEROVÁ, Jana - SKURKOVÁ, Lenka - KACHNIČ, Ján. Etika veterinárneho lekára a jej uplatńovanie v praxi [Ethics of veterinarian and its application in practice]. In: Medzinárodná vedecká konferencia z oblasti profesijných etík Banská Bystrica. 1. vyd. Banská Bystrica : Univerzita Mateja Bela, 2016. 2016. ISBN 978-80-557-1209-3, s. 75-80.
2016
AFG
2016
AFG
KOTTFEROVÁ, Jana - TRACÍKOVÁ, Eva - JAKUBA, Tomáš - MIŇO, Igor - DEMEOVÁ, Alena - LEŠKOVÁ, Lenka - KACHNIČ, Ján - MESARČOVÁ, Lýdia. Breed differences in canine aggression - Survey. In: Canine Science Forum. 5th Canine Science Forum, June 28th - July 1st 2016, Padua, Italy : Proceedings. 1. vyd. Padova : Padova University Press, 2016. 2016. ISBN 978-88-6938-096-9, s. 201.
2016
AFH
2016
AFH
MESARČOVÁ, Lýdia - KOTTFEROVÁ, Jana - MATOS, Raquel Estevao - TRACÍKOVÁ, Eva - LEŠKOVÁ, Lenka. Hladiny kortizolu v slinách psov počas experimentu openfield [Cortisol levels in saliva of dogs during openfield experiment]. In: Etologická konferencia. 43. Etologická konferencia Českej a Slovenskej etologickej spoločnosti, 2.-5.11.2016, Nitra : Program a abstrakty. 1. vyd. Nitra : SPU, 2016. 2016. ISBN 978-80-552-1564-8, s. 50.
2016
AFH
2016
AFH
KOTTFEROVÁ, Jana - TRACÍKOVÁ, Eva - JAKUBA, Tomáš - DEMEOVÁ, Alena - MESARČOVÁ, Lýdia - SKURKOVÁ, Lenka. Ktoré plemená psov sú najviac agresívne? [Which are the most aggressive dogs breeds?]. In: Etologická konferencia. 43. Etologická konferencia Českej a Slovenskej etologickej spoločnosti, 2.-5.11.2016, Nitra : Program a abstrakty. 1. vyd. Nitra : SPU, 2016. 2016. ISBN 978-80-552-1564-8, s. 45.
2012
AFC
2012
AFC
MARCINČÁK, Slavomír - BAČA, Martin - MARCINČÁKOVÁ, Dana - KOVALÍK, Pavol - MESARČOVÁ, Lýdia - MOLNÁR, Ladislav - ČERTÍK, Milan. Vplyv podávania zmesi rastlinných extraktov na kvalitu chladeného hydinového mäsa. In: Hygiena a technologie potravin - XLII. Lenfeldovy a Höklovy dny, Brno, 17. a 18. října 2012. Brno : VFU, 2012. 2012. ISBN 978-80-7305-632-2, [CD-ROM], s. 189-192.
2012
AFD
2012
AFD
MESARČOVÁ, Lýdia - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef - BAČA, Martin - POPELKA, Peter. Effect of herbal extracts added to fish glaze and the method of thawing on oxidation changes in lipids in rainbow trout fillets. In: Folia veterinaria. 2012. ISSN 0015-5748, Roč. 56, Suppl. 1 (2012), s. 42-43.
2012
AFD
2012
AFD
MARCINČÁK, Slavomír - BAČA, Martin - NAGY, Jozef - MESARČOVÁ, Lýdia - MARCINČÁKOVÁ, Dana - TUREK, Peter. Kvalitatívne parametre chladenej hydiny v slovenských obchodoch. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIII: Bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rýb a zveriny, 9. - 11. mája 2012, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2012. 2012. ISBN 978-80-7148-063-1, s. 163-165.
2012
AFD
2012
AFD
MESARČOVÁ, Lýdia - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef - BAČA, Martin - POPELKA, Peter. Účinok extraktov rastlín pridaných do glazúry a spôsobu rozmrazovania na oxidačné zmeny tukov filiet pstruha dúhového. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIII: Bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rýb a zveriny, 9. - 11. mája 2012, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2012. 2012. ISBN 978-80-7148-063-1, s. 312-314.
2012
AFD
2012
AFD
MESARČOVÁ, Lýdia - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef - BAČA, Martin - POPELKA, Peter. Vplyv spôsobu rozmrazovania a glazúry s prídavkom rastlinných extraktov na kvalitu filiet pstruha dúhového. In: V. vedecká konferencia: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca, Nitra, 8. - 9. november 2012. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka, 2012. 2012. ISBN 978-80-970552-6-4, [CD-ROM], s. 271-273.
2011
AFH
2011
AFH
MESARČOVÁ, Lýdia - NAGY, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír - POPELKA, Peter - ŽOLDOŠ, Peter. Vplyv prírodných antioxidantov v glazúre na oxidačné zmeny mäsa sleďa. In: Stretnutie mladých vedeckých pracovníkov v potravinárstve. Stretnutie mladých vedeckých pracovníkov v potravinárstve, Košice, 10. - 11. november 2011 : IV. vedecká konferencia: Zborník abstraktov. 2011. CD-ROM, s. 86.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 95
Page 7 / 10