After 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Year
2025
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
 
Year
Cat
Year
Category
Publication
1999
AFC
1999
AFC
CABADAJ, Rudolf - NAGY, Jozef - SOKOL, Jozef - TUREK, Peter - PAŽÁKOVÁ, Janka. Problematika stanovenia rezíduí oxytetracyklínu v potravinách živočíšneho pôvodu. In: XXIX. Lenfeldovy a Höklovy dny, Konference o hygieně a technologii potravin, Brno 19. října 1999. Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 1999. 1999. s. 34-36.
1999
AFD
1999
AFD
SOKOL, Jozef - MATISOVÁ, Eva - NAGY, Jozef - CABADAJ, Rudolf. Determination of oxytetracycline residues in honey. In: 19th International symposium "Industrial toxicology 99", Bratislava 16. - 18. 6. 1999, Slovak Republic. 1999. s.
1999
AFD
1999
AFD
PAŽÁKOVÁ, Janka - NAGY, Jozef - TUREK, Peter - BURDOVÁ, Oľga. Inhibičný účinok niektorých antibiotík na jogurtovú kultúru [The inhibitory effect of some antibiotics on the yoghurt culture]. In: Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999. Košice : UVL, 1999. 1999. ISBN 80-7148-036-3, s. 192-193.
1999
AFD
1999
AFD
KOŽÁROVÁ, Ivona - MÁTÉ, Dionýz - NAGY, Jozef. Metódy dôkazu rezíduí antikokcidík v hydinovom mäse a vajciach [Methods for the detection of the residues of anticoccidial drugs in poultry meat and eggs]. In: Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999. Košice : UVL, 1999. 1999. ISBN 80-7148-036-3, s. 127-128.
1999
AFD
1999
AFD
DUDRIKOVÁ, Eva - BURDOVÁ, Oľga - SOKOL, Jozef - NAGY, Jozef. Rezíduá tylozínu v surovom kravskom mlieku [Tylosin residues in the raw cows milk]. In: Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999. Košice : UVL, 1999. 1999. ISBN 80-7148-036-3, s. 71-73.
1999
AFD
1999
AFD
NAGY, Jozef - SOKOL, Jozef - POPELKA, Peter - TUREK, Peter - CABADAJ, Rudolf - NEUSCHL, Jozef. Rezíduá tylozínu vo vajciach po experimentálnom podávaní nosniciam [The residues of tylosin in eggs after experimental administration to laying hens]. In: Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999. Košice : UVL, 1999. 1999. ISBN 80-7148-036-3, s. 170-172.
1999
AFD
1999
AFD
NEUSCHL, Jozef - NAGY, Jozef - SOKOL, Jozef - POPELKA, Peter - ČONKOVÁ, Eva - ŠUTIAK, Václav - BUGARSKÝ, Andrej. Sérové koncentrácie oxytetracyklínu u oviec po long action (L.A.) prípravkoch: Tetravet 20% inj. a Engemycin 10% inj. [Blood serum concentration of oxytetracycline after long action (L.A.) preparations: Tetravet 20% inj. a Endgemycin 10% inj. in sheep]. In: Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999. Košice : UVL, 1999. 1999. ISBN 80-7148-036-3, s. 179-180.
1999
AFD
1999
AFD
NAGY, Jozef - TUREK, Peter - NAĎ, Oto - NAGYOVÁ, Alena. Sledovanie mikroklimatických podmienok pri skladovaní a predaji mäsa a mäsových výrobkov [Following of the microclimatic conditions at the storage and sale of the meat and meat products]. In: Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999. Košice : UVL, 1999. 1999. ISBN 80-7148-036-3, s. 176-178.
1999
AFD
1999
AFD
TUREK, Peter - KORIMOVÁ, Ľudmila - KOVÁČ, Gabriel - MÁTÉ, Dionýz - NAGY, Jozef. Vplyv prírodných antioxidantov aplikovaných in vivo a in vitro na kvalitu fermentovaných mäsových výrobkov [The influence of natural antioxidants applied in vivo and in vitro for the quality of fermented meat products]. In: Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999. Košice : UVL, 1999. 1999. ISBN 80-7148-036-3, s. 252-253.
1999
AFD
1999
AFD
NAGY, Jozef - SOKOL, Jozef - POPELKA, Peter - TUREK, Peter - CABADAJ, Rudolf. Vylučovanie oxytetracyklínu mliekom oviec po podávaní v rôznych prípravkoch [The excretion of oxytetracycline residues in the milk of ewes after administration of various preparations]. In: Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999. Košice : UVL, 1999. 1999. ISBN 80-7148-036-3, s. 173-175.
Last database update: 22. 09. 2025 11:26
Number of records in database: 587
Page 55 / 59