Publishing activity of the University

 
After 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Year
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Year
Cat
Year
Category
Publication
2004
AFH
2004
AFH
PAŽÁKOVÁ, Janka - PIPOVÁ, Monika - DUDRIKOVÁ, Eva. Quality of purchased sheep cheese from standpoint chemical values. In: . Hygiena alimentorum XXV. Actual questions of production and processing of the milk - safe food for everyone 2004. 2004. ISBN 80-8077-000-X, s. 102.
2004
AFH
2004
AFH
BURDOVÁ, Oľga - LAUKOVÁ, Andrea - DUDRIKOVÁ, Eva - BARANOVÁ, Mária. Topicality of production and utilization of non bovine milk. In: . Hygiena alimentorum XXV. Actual questions of production and processing of the milk - safe food for everyone 2004. 2004. ISBN 80-8077-000-X, s. 90.
2004
BDF
2004
BDF
DUDRIKOVÁ, Eva. Mikromycéty a ich výskyt v surovom ovčom mlieku. In: Mliekarstvo. 2004. ISSN 1210-3144, Roč. 35, č. 3 (2004), s. 37-38.
2004
BDF
2004
BDF
DUDRIKOVÁ, Eva. Spracovanie ovčieho mlieka na Slovensku. In: Mliekarstvo. 2004. ISSN 1210-3144, Roč. 35, č. 3 (2004), s. 41-43.
2003
AFC
2003
AFC
MÁRTONOVÁ, Mária - PIPOVÁ, Monika - DUDRIKOVÁ, Eva - PLACHÁ, Iveta - ŠTEFKOVIČOVÁ, Marcela. Mikrobiálna asociácia ovčieho hrudkového syra. In: V. konference mladých vědeckých pracovníků s mezinárodní účastí. Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 2003. 2003. ISBN 7305-461-2, s. 103-107.
2003
AFC
2003
AFC
KOČIŠOVÁ, Alica - LEGÁTH, Jaroslav - DUDRIKOVÁ, Eva. Organizacyjne i praktyczne aspekty kontroli insektów i szkodnikow w przemyšle spožywczym w Republice Slowacji. In: Zwalczanie szkodników sanitarnych w przepisach polskich i Unii Europejskiej. I. medzynarodowa konferencja pest control, Warszawa, 01.04.2003. 2003. s. 1-13.
2003
AFC
2003
AFC
KOČIŠOVÁ, Alica - DUDRIKOVÁ, Eva. Slowackie normy prawne w zakresie produkcji mleka. In: Zwalczanie szkodników sanitarnych w przepisach polskich i Unii Europejskiej 2003. 2003. s. 1-8.
2003
AFD
2003
AFD
PAŽÁKOVÁ, Janka - DUDRIKOVÁ, Eva - NAGY, Jozef. Jogurty vyrobené z ovčieho mlieka ako alternatíva funkčných potravín [Yogurts produced from ewes milk as alternative functional foods]. In: Výživa a potraviny pre tretie tisícročie "Funkčné potraviny". Zborník z vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou, Nitra 9. apríl 2003. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2003. 2003. s. 195-197.
2003
AFD
2003
AFD
BOHUNICKÁ, T. - SOKOL, Jozef - GOLIAN, Jozef - DUDRIKOVÁ, Eva - LORINČÁK, Ľuboslav. Kontrolné postupy vo vzťahu k bezpečnosti a hygiene potravín (mäso z voľne žijúcej raticovej zveri - zberne zveriny okrem diviačej zveri) [Check procedures in relation to the safety and hygiena of foodstuffs (meat from the free-living hoofed game - collecting places of the game except wild boars)]. In: Hygiena alimentorum XXIV - hydina, vajcia, ryby a zverina - zdroje bezpečných potravín. Zborník prednášok a posterov 4.-6. júna 2003, Štrbské Pleso - Vysoké Tatry. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2003. 2003. s. 62-65.
2003
AFD
2003
AFD
DUDRIKOVÁ, Eva - KOČIŠOVÁ, Alica - BURDOVÁ, Oľga. Risk of contaminants in raw cows milk from the goog manufacturing practice viewpoint. In: Industrial toxicology 03. 2003. ISBN 80-968011-5-5, s. 79-83.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 503
Page 40 / 51