Publishing activity of the University

 
After 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Year
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Year
Cat
Year
Category
Publication
2020
AFD
2020
AFD
MARCINČÁK, Slavomír - ČERTÍK, Milan - BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁKOVÁ, Dana. Vplyv aditív vo výžive brojlerových kurčiat na kvalitu a zdravotnú bezpečnosť tukov produkovaného mäsa [Effect of additives in broiler nutrition on the quality and safety of produced meat fats]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín : zborník prác z 17. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou online, Piešťany, 26.3.-27.3.2020. 1. vyd. Nitra : SPU, 2020. 2020. ISBN 978-80-552-2168-7, online, s. 194-198.
2020
AFD
2020
AFD
PETRÍKOVÁ, Dominika - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MARCINČÁK, Slavomír - KOŽÁROVÁ, Ivona. Vplyv rôznych humínových prípravkov na produkčné parametre a postmortálne procesy v prsnej svalovine brojlerových kurčiat COBB 500. In: Vedecké práce doktorandov 2020 : zborník zo seminára doktorandov venovaného pamiatke akademika Boďu. 1. vyd. Košice : Slovenská akadémia vied, Centrum biovied, 2020. 2020. ISBN 978-80-971428-6-5, s. 83-85.
2020
BDE
2020
BDE
MARCINČÁK, Slavomír - BARTKOVSKÝ, Martin - SOPKOVÁ, Drahomíra - ANDREJČÁKOVÁ, Zuzana - SEMJON, Boris. Vplyv dĺžky skrmovania ľanového semena na kvalitu mäsa bravčového stehna. In: Maso. 2020. ISSN 1210-4086, Vol. 31, no. 3 (2020), p. 40-43.
2020
BEE
2020
BEE
PETRÍKOVÁ, Dominika - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MARCINČÁK, Slavomír - BARTKOVSKÝ, Martin. Vplyv humínových kyselín na zrecie procesy vo svalovine nosníc [Effect of humic acids on maturation processes in muscle of laying hens]. In: 22. Konference mladých vědeckých pracovníků s mezinárodní účastí konaná v roce 30. výročí založení Fakulty veterinární hygieny a ekologie : Sborník příspěvků. 1. vyd. Brno : VFU, 2020. 2020. ISBN 978-80-7305-846-3, online, s. 9-11.
2020
DAI
2020
DAI
MARCINČÁK, Slavomír. Účinok látok prírodného pôvodu vo výžive kurčiat na zdravotnú bezpečnosť a kvalitu tukov produkovaného mäsa : inauguračná práca. Košice : UVLF 2020. 64 l. + CD-ROM.
2020
FAI
2020
FAI
Recenzovaný zborník vedeckých prác Slovenskej spoločnosti pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárske vedy pri Slovenskej akadémii vied v Bratislave. 1. vyd. Nitra : Garmond 2020. ISBN 978-80-89703-83-8, 262 s.
2020
GII
2020
GII
GOLIAN, Jozef - CEJPEK, Karel - MARCINČÁK, Slavomír - SOBOCKÁ, Jaroslava - KUKLA, Ján. Osobnosti pôdohospodárskych vied. In: . 2020.
2019
AAB
2019
AAB
MARCINČÁK, Slavomír - ČERTÍK, Milan - MARCINČÁKOVÁ, Dana. Vplyv aditív prírodného pôvodu vo výžive brojlerov na kvalitu a bezpečnosť tukov produkovaného mäsa. Rec. Jozef Golian, Stanislav Kráčmar. 1. vyd. Košice : UVLF 2019. ISBN 978-80-8077-627-5, 109 s.
2019
ADN
2019
ADN
REGECOVÁ, Ivana - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef - POPELKA, Peter - SEMJON, Boris - JEVINOVÁ, Pavlína - PIPOVÁ, Monika - KRÁL, Martin - KOVALČÍK, Marián. Detection of microbiota in the vineyards of the Tokaj wine region. In: Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences. 2019. ISSN 1338-0230, Vol. 13, no. 1 (2019), p. 984-992.
(10 - H-index, 0.270 - SJR, Q3 - SJR Best Q)
2019
AED
2019
AED
NAĎ, Pavel - MARCIN, Andrej - BUJŇÁK, Lukáš - SKALICKÁ, Magdaléna - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv doplnku huminových látok na produkčné parametre vykrmových kurčiat [Effect of dietary supplementation of humic substances on production performance of broilers]. In: Zdravie zvierat, kvalita potravín a krmív 2019 : zborník vedeckých príspevkov. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. 2019. ISBN 978-80-8077-654-1, CD-ROM, s. 54-58.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 657
Page 23 / 66