Year
Cat
Year
Category
Publication
2020
AFD
2020
AFD
MARCINČÁK, Slavomír - ČERTÍK, Milan - BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁKOVÁ, Dana. Vplyv aditív vo výžive brojlerových kurčiat na kvalitu a zdravotnú bezpečnosť tukov produkovaného mäsa [Effect of additives in broiler nutrition on the quality and safety of produced meat fats]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín : zborník prác z 17. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou online, Piešťany, 26.3.-27.3.2020. 1. vyd. Nitra : SPU, 2020. 2020. ISBN 978-80-552-2168-7, online, s. 194-198.
2020
AFD
2020
AFD
PETRÍKOVÁ, Dominika - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MARCINČÁK, Slavomír - KOŽÁROVÁ, Ivona. Vplyv rôznych humínových prípravkov na produkčné parametre a postmortálne procesy v prsnej svalovine brojlerových kurčiat COBB 500. In: Vedecké práce doktorandov 2020 : zborník zo seminára doktorandov venovaného pamiatke akademika Boďu. 1. vyd. Košice : Slovenská akadémia vied, Centrum biovied, 2020. 2020. ISBN 978-80-971428-6-5, s. 83-85.
2020
BDE
2020
BDE
MARCINČÁK, Slavomír - BARTKOVSKÝ, Martin - SOPKOVÁ, Drahomíra - ANDREJČÁKOVÁ, Zuzana - SEMJON, Boris. Vplyv dĺžky skrmovania ľanového semena na kvalitu mäsa bravčového stehna. In: Maso. 2020. ISSN 1210-4086, Vol. 31, no. 3 (2020), p. 40-43.
2020
BEE
2020
BEE
PETRÍKOVÁ, Dominika - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MARCINČÁK, Slavomír - BARTKOVSKÝ, Martin. Vplyv humínových kyselín na zrecie procesy vo svalovine nosníc [Effect of humic acids on maturation processes in muscle of laying hens]. In: 22. Konference mladých vědeckých pracovníků s mezinárodní účastí konaná v roce 30. výročí založení Fakulty veterinární hygieny a ekologie : Sborník příspěvků. 1. vyd. Brno : VFU, 2020. 2020. ISBN 978-80-7305-846-3, online, s. 9-11.
2020
DAI
2020
DAI
MARCINČÁK, Slavomír. Účinok látok prírodného pôvodu vo výžive kurčiat na zdravotnú bezpečnosť a kvalitu tukov produkovaného mäsa : inauguračná práca. Košice : UVLF 2020. 64 l. + CD-ROM.
2020
FAI
2020
FAI
Recenzovaný zborník vedeckých prác Slovenskej spoločnosti pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárske vedy pri Slovenskej akadémii vied v Bratislave. 1. vyd. Nitra : Garmond 2020. ISBN 978-80-89703-83-8, 262 s.
2020
GII
2020
GII
GOLIAN, Jozef - CEJPEK, Karel - MARCINČÁK, Slavomír - SOBOCKÁ, Jaroslava - KUKLA, Ján. Osobnosti pôdohospodárskych vied. In: . 2020.
2019
AAB
2019
AAB
MARCINČÁK, Slavomír - ČERTÍK, Milan - MARCINČÁKOVÁ, Dana. Vplyv aditív prírodného pôvodu vo výžive brojlerov na kvalitu a bezpečnosť tukov produkovaného mäsa. Rec. Jozef Golian, Stanislav Kráčmar. 1. vyd. Košice : UVLF 2019. ISBN 978-80-8077-627-5, 109 s.
2019
ADN
2019
ADN
REGECOVÁ, Ivana - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef - POPELKA, Peter - SEMJON, Boris - JEVINOVÁ, Pavlína - PIPOVÁ, Monika - KRÁL, Martin - KOVALČÍK, Marián. Detection of microbiota in the vineyards of the Tokaj wine region. In: Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences. 2019. ISSN 1338-0230, Vol. 13, no. 1 (2019), p. 984-992.
(10 - H-index, 0.270 - SJR, Q3 - SJR Best Q)
(10 - H-index, 0.270 - SJR, Q3 - SJR Best Q)
2019
AED
2019
AED
NAĎ, Pavel - MARCIN, Andrej - BUJŇÁK, Lukáš - SKALICKÁ, Magdaléna - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv doplnku huminových látok na produkčné parametre vykrmových kurčiat [Effect of dietary supplementation of humic substances on production performance of broilers]. In: Zdravie zvierat, kvalita potravín a krmív 2019 : zborník vedeckých príspevkov. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. 2019. ISBN 978-80-8077-654-1, CD-ROM, s. 54-58.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 657