Publishing activity of the University

 
After 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Year
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Year
Cat
Year
Category
Publication
2009
ADF
2009
ADF
KORÉNEKOVÁ, Beáta - SKALICKÁ, Magdaléna - KOŽÁROVÁ, Ivona - MAČANGA, Ján - KORÉNEK, Marián. OBSERVATION OF RISK CHEMICAL ELEMENTS IN MALLARDS (ANAS PLATYNRHYNCHOS) [Sledovanie rizikových chemických prvkov u kačíc divých (Ana platynrhynchos)]. In: Potravinárstvo. 2009. ISSN 1337-0960, Roč. 3, č. 2 (2009), s. 35-37.
2009
ADF
2009
ADF
MAČANGA, Ján - KORÉNEKOVÁ, Beáta - NAGY, Jozef. THE RIPENING PROCESS IN HUNTED AND EVISCERATED PHEASANTS (Phasianus Colchicus). In: Folia veterinaria. 2009. ISSN 0015-5748, Roč. 53, č. 3 (2009), s. 144-145.
2009
AFC
2009
AFC
NAĎ, Pavel - SKALICKÁ, Magdaléna - KORÉNEKOVÁ, Beáta. Vplyv kadmia v interakcií s esenciálnymi chemickými prvkami na produkčné zdravie prepelíc [Effects of cadmium in interactiion with essential chemical elements on production health of quails]. In: VIII. Kábrtovy dietetické dny. Brno 6. května 2009. Brno : VFU, 2009. 2009. ISBN 978-80-7305-065-8, s. 194-197.
2009
AFD
2009
AFD
MAČANGA, Ján - KORÉNEKOVÁ, Beáta - NAGY, Jozef. Fyzikálno-chemické zmeny v mäse bažantov poľovných (Phasianus colchicus) počas zrecieho procesu. In: Vedecké práce doktorandov. IV. ročník, Košice, 9. september 2009. Košice : SAV Ústav fyziológie zvierat, 2009. 2009. ISBN 978-80-968618-4-2, s. 59-62.
2009
AFD
2009
AFD
NAĎ, Pavel - SKALICKÁ, Magdaléna - KORÉNEKOVÁ, Beáta. Metabolizmus mikroprvkov v interakcii so závažnými polutantmi životného prostredia [Metabolism of microelements in interaction with weighty environmental polutants]. In: Škola - veda - prax I. 24.09.2009, Košice, SR. Košice : UVL, 2009. 2009. ISBN 978-80-8077-143-0, s. 170-175.
2009
AFD
2009
AFD
KOŽÁROVÁ, Ivona - VÁCZI, Peter - KORÉNEKOVÁ, Beáta - JANOŠOVÁ, Jana. Mikrobiologické stanovenie rezíduí maduramycínu v tkanivách brojlerových kurčiat [Microbiological determination of maduramycin residues in tissues of broiler chicken]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXX: Produkcia hydiny, vajec, rýb a zveriny v podmienkach spoločného trhu. 13. - 15. mája 2009, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2009. 2009. ISBN 978-80-7148-060-0, s. 317-319.
2009
AFD
2009
AFD
NAGY, Jozef - POPELKA, Peter - LENHARDT, Ľudovít - KORÉNEKOVÁ, Beáta - TOMKOVÁ, Iveta - KORIMOVÁ, Ľudmila. Porovnanie chemického zloženia a histologických zmien svaloviny pstruha dúhového po viacnásobnom zmrazovaní [Comparison of chemical composition and histological changes of rainbow trout after multiple freezing]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXX: Produkcia hydiny, vajec, rýb a zveriny v podmienkach spoločného trhu. 13. - 15. mája 2009, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2009. 2009. ISBN 978-80-7148-060-0, s. 223-226.
2009
AFD
2009
AFD
KORÉNEKOVÁ, Beáta - NAGY, Jozef - MAČANGA, Ján - PAULSEN, Peter. Porovnanie hladín kyseliny mliečnej v priebehu zrecieho procesu mäsa zajacov [Comparison levels of lactic acid during ripening process of hare´s meat]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXX: Produkcia hydiny, vajec, rýb a zveriny v podmienkach spoločného trhu. 13. - 15. mája 2009, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2009. 2009. ISBN 978-80-7148-060-0, s. 350-351.
2009
AFD
2009
AFD
MAČANGA, Ján - KORÉNEKOVÁ, Beáta - NAGY, Jozef. Porovnanie množstva kyseliny mliečnej v prsnej a stehennej svalovine bažantov [Comparison of contant of lactic acid in breast and thigh muscles of pheasants]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXX: Produkcia hydiny, vajec, rýb a zveriny v podmienkach spoločného trhu. 13. - 15. mája 2009, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2009. 2009. ISBN 978-80-7148-060-0, s. 336-338.
2009
AFD
2009
AFD
NAGY, Jozef - SOROKA, Jaroslav - MAČANGA, Ján - KORÉNEKOVÁ, Beáta - POPELKA, Peter - KORIMOVÁ, Ľudmila - LAZÁR, Peter. Porovnanie vybraných parametrov kvality mäsa bažantov skladovaných pri rôznych teplotných podmienkach [Comparison of selected parameters of pheasants meat quality stored at different temperature conditions]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXX: Produkcia hydiny, vajec, rýb a zveriny v podmienkach spoločného trhu. 13. - 15. mája 2009, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2009. 2009. ISBN 978-80-7148-060-0, s. 361-363.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 697
Page 24 / 70