Publishing activity of the University

 
After 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Year
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Year
Cat
Year
Category
Publication
2006
AFH
2006
AFH
BINDAS, Ľubor - MASKAĽOVÁ, Iveta - VAJDA, Vladimír. Vplyv okysľujúcich látok v kŕmnych dávkach rastúcich ošípaných na stráviteľnosť, fermentáciu a exkréciu živín [The effect of acidifiers in the diet of growing pigs on digestibility, fermentation process and excretion of nutrients]. In: Dni výživy a veterinárnej dietetiky. Dni výživy a veterinárnej dietetiky VII, 13.-14.september 2006, Košice : Zborník abstraktov: medzinárodná vedecká konferencia. 1. vyd. Košice : UVL, 2006. 2006. ISBN 80-8077-038-7, s. 86.
2006
BDF
2006
BDF
VAJDA, Vladimír. Kolostrálna výživa a jej význam v nutričnej prevencii zdravotných porúch teliat. In: Slovensky chov. 2006. ISSN 1335-1990, Roč. 11, č. 11 (2006), s. 37-38.
2005
ABC
2005
ABC
VAJDA, Vladimír. Okres zywienia siara. In: KULETY, Z.. Choroby cielat. Olsztyn : Wydawnictvo Uniwersytetu Warmiňsko-Mazurskiego, 2005. 2005. s. 18-19.
2005
AFC
2005
AFC
MASKAĽOVÁ, Iveta - VAJDA, Vladimír. Analýza kvality a biologickej hodnoty bielkovín pre prežúvavce. In: Výživa zvířat 2005. 1. vyd. Praha : Česká zemědělská univerzita v Praze, 2005. 2005. ISBN 80-213-1373-0, s. 47-49.
2005
AFC
2005
AFC
VAJDA, Vladimír - MASKAĽOVÁ, Iveta - MITRÍK, Tomáš. Biologická kontrola hodnotenia úrovne výživy u vysoko produkčných dojníc na farme. In: VI. Kábrtovy dietetické dny. O zdravotní nezávislosti a produkční účinnosti krmiv. 1. vyd. Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 2005. 2005. ISBN 80-7305-521-X, s. 284-288.
2005
AFC
2005
AFC
MASKAĽOVÁ, Iveta - VAJDA, Vladimír. Hodnotenie fermantačnej a syntetickej kapacity bachora. In: VI. Kábrtovy dietetické dny. O zdravotní nezávislosti a produkční účinnosti krmiv. 1. vyd. Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 2005. 2005. ISBN 80-7305-521-X, s. 290-294.
2005
AFC
2005
AFC
BINDAS, Ľubor - MASKAĽOVÁ, Iveta - VAJDA, Vladimír. Vplyv mravčanu vápenatého na stráviteľnosť živín a fermentačných procesov v tráviacej sústave odstavčiat [Effect calcium formate on digestibility of nutrients and fermentation process in digestive system]. In: VI. Kábrtovy dietetické dny. O zdravotní nezávislosti a produkční účinnosti krmiv. 1. vyd. Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 2005. 2005. ISBN 80-7305-521-X, s. 295-299.
2005
AFD
2005
AFD
MASKAĽOVÁ, Iveta - VAJDA, Vladimír. Bachorová degradovateľnosť bielkovín a sacharidov koncentrovaných krmív [Rumen degradability of protein and carbohadrates feeds]. In: Dni výživy zvierat. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2005. 2005. ISBN 80-8069-529-6, s. 43-44.
2005
AFD
2005
AFD
MASKAĽOVÁ, Iveta - VAJDA, Vladimír. DAPA ako marker pre hodnotenie syntetickej kapacity bachorovej mikroflóry [DAPA as marker for quantifying microbial syntetic capacity of the rumen]. In: VI. celoslovenský seminár z fyziológie živočíchov, Nitra, 8.-9. júna 2005 : Zborník z vedeckého seminára Nitra. 1. vyd. Nitra : SPU, 2005. 2005. ISBN 80-8069-526-1, s. 163-167.
2005
AFD
2005
AFD
VAJDA, Vladimír - MASKAĽOVÁ, Iveta. Hodnotenie úrovne výživy vysokoprodukčných dojníc [Evaluation the level of nutrition of high producing dairy cows]. In: Dni výživy zvierat. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2005. 2005. ISBN 80-8069-529-6, s. 197-201.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 356
Page 20 / 36