Publishing activity of the University

 
After 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Year
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Year
Cat
Year
Category
Publication
2023
V2
2023
V2
KOVÁČOVÁ, Mariana - REGECOVÁ, Ivana - VÝROSTKOVÁ, Jana - SEMJON, Boris - MARCINČÁK, Slavomír - OČENÁŠ, Peter. Identifikácia Metschnikowia pulcherrima v procese fermentácie vína v spojitosti s biogénnymi amínami [Identification of Metschnikowia pulcherrima in the process of wine fermentation in connection with biogeneic amines]. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Bratislava : SSPLPVV, 2023. 2023. ISBN 978-80-8266-028-2, online, s. 22-26.
2023
V2
2023
V2
SEMJON, Boris - OČENÁŠ, Peter - MARCINČÁK, Slavomír. Biogénne amíny vo víne [Biogenic amines in wine]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít - aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. 2023. ISBN 978-80-8077-787-6, USB kľúč, s. 571-574.
2023
V2
2023
V2
KOVÁČOVÁ, Mariana - REGECOVÁ, Ivana - VÝROSTKOVÁ, Jana - SEMJON, Boris - MARCINČÁK, Slavomír - OČENÁŠ, Peter. Vplyv biogénnych amínov na prítomnosť Torulaspora delbrueckii v procese fermentácie vína [The effect of biogeneic amines on the presence of Torulaspora delbrueckii in the wine fermentation process]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít - aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. 2023. ISBN 978-80-8077-787-6, USB kľúč, s. 430-436.
2023
V2
2023
V2
SEMJON, Boris - OČENÁŠ, Peter - MARCINČÁK, Slavomír. Biogénne amíny vo víne [Biogenic amines in wine]. In: HYGIENA ALIMENTORUM. HYGIENA ALIMENTORUM XLIII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít - aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. 2023. ISBN 978-80-8077-786-9, s. 91.
2023
V2
2023
V2
KOVÁČOVÁ, Mariana - REGECOVÁ, Ivana - VÝROSTKOVÁ, Jana - SEMJON, Boris - MARCINČÁK, Slavomír - OČENÁŠ, Peter. Vplyv biogénnych amínov na prítomnosť Torulaspora delbrueckii v procese fermentácie vína [The effect of biogeneic amines on the presence of Torulaspora delbrueckii in the wine fermentation process]. In: HYGIENA ALIMENTORUM. HYGIENA ALIMENTORUM XLIII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít - aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. 2023. ISBN 978-80-8077-786-9, s. 61.
2022
V3
2022
V3
VALKO-ROKYTOVSKÁ, Marcela - SALAYOVÁ, Aneta - ŠIMKOVÁ, Jana - MILKOVIČOVÁ, Mária - OČENÁŠ, Peter. Možnosti diagnostiky Dny [Possibilities of gout diagnosis]. In: Laboratórna diagnostika. 2022. ISSN 1335-2644, Roč. 27, č. 2 (2022), s. 196-202.
2021
ADF
2021
ADF
VALKO-ROKYTOVSKÁ, Marcela - AZARIOVÁ, Martina - SALAYOVÁ, Aneta - ŠIMKOVÁ, Jana - MILKOVIČOVÁ, Mária - OČENÁŠ, Peter. Možnosti diagnostiky celiakie [Possibilities of coeliac disease diagnosis]. In: Laboratórna diagnostika. 2021. ISSN 1335-2644, Roč. 26, č. 2 (2021), s. 14-21.
2021
AFC
2021
AFC
SEMJON, Boris - BARTKOVSKÝ, Martin - REGECOVÁ, Ivana - ŠUĽÁKOVÁ, Lucia - OČENÁŠ, Peter - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv rozdielnych podmienok dozrievania vína na jeho kolorimetrické parametre [Effect of different conditions of wine maturation on colorimetric parameters]. In: L. Lenfeldovy a Höklovy dny - Hygiena a technologie potravin : Sborník přednášek a posterů, 13. a 14. října 2021, Brno. 1. vyd. Brno : VFU, 2021. 2021. ISBN 978-80-7305-859-3, online, s. 205-208.
2021
AFC
2021
AFC
BARTKOVSKÝ, Martin - SEMJON, Boris - OČENÁŠ, Peter - MARCINČÁK, Slavomír - ŠPAKOVSKÁ, Eva. Vplyv rôznych podmienok zrenia vína na vybrané chemické parametre vína Chardonnay [Effect of different conditions of wine maturation on selected chemical properties of Chardonnay wine]. In: L. Lenfeldovy a Höklovy dny - Hygiena a technologie potravin : Sborník přednášek a posterů, 13. a 14. října 2021, Brno. 1. vyd. Brno : VFU, 2021. 2021. ISBN 978-80-7305-859-3, online, s. 89-93.
2020
AFH
2020
AFH
ŽILKOVÁ, Simona - VALKO-ROKYTOVSKÁ, Marcela - SALAYOVÁ, Aneta - OČENÁŠ, Peter. Biochemický profil moču pri karcinóme mliečnej žľazy. In: Interaktívna konferencia mladých vedcov 2020. Interaktívna konferencia mladých vedcov 2020 : Zborník abstraktov. 1. vyd. Bratislava : OZ Preveda, 2020. 2020. ISBN 978-80-972360-6-9, online, s. 1, Abstract No.1962.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 39
Page 2 / 4