Year
Cat
Year
Category
Publication
2022
V2
2022
V2
LACKOVÁ, Zuzana - ZIGO, František - FARKAŠOVÁ, Zuzana. Vplyv prenylflavonoidu xantohumolu podávaného v krmive alebo vo vode na jatočnú hodnotu a zloženie mäsa Japonských prepelíc [Effect of xanthohumol prenylflavonoid added to feed or water on the carcass value and chemical composition of meat of Japanese quails]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII. HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník abstraktov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. 2022. ISBN 978-80-8077-751-7, s. 45.
2022
O3
2022
O3
LACKOVÁ, Zuzana - ZIGO, František - FARKAŠOVÁ, Zuzana. Vplyv prenylflavonoidu xanthohumolu podávaného v krmive alebo vo vode na jatočnú hodnotu a zloženie mäsa japonských prepelíc. In: Maso. 2022. ISSN 1210-4086, Vol. 33, no. 5 (2022), p. 40, 42-44.
2021
ACB
2021
ACB
FARKAŠOVÁ, Zuzana - LACKOVÁ, Zuzana - VASIĽ, Milan. e-Atlas plemien zvierat: hovädzí dobytok, ovce, kozy, ošípané [e-Atlas breeds of animal: cattle, sheep, goats, pigs]. Rec. Jaroslav Novotný, Vladimír Hisira. 1. vyd. Košice : UVLF 2021. ISBN 978-80-8077-739-5, online, 125 s.
2021
ADE
2021
ADE
LACKOVÁ, Zuzana - ZIGO, František - FARKAŠOVÁ, Zuzana. Effect of xanthohumol added to diet on blood biochemistry in Japanese quails. In: Asian Journal of Agriculture and Food Sciences. 2021. ISSN 2321-1571, Vol. 9, no. 6 (2021), p. 215-219.
2021
ADE
2021
ADE
ZIGO, František - FARKAŠOVÁ, Zuzana - LACKOVÁ, Zuzana - ONDRAŠOVIČOVÁ, Silvia. Supplementation of selenium enhanced feed and its effect on biochemical and antioxidant parameters of racing pigeons. In: Archives of animal and poultry sciences. 2021. ISSN 2690-5884, Vol. 1, no. 5 (2021), art. no. 555572, p. [1-5]
2021
ADE
2021
ADE
FARKAŠOVÁ, Zuzana - ZIGO, František - LACKOVÁ, Zuzana. Virulence factors and prevalence of udder´s pathogens in dairy cows during the peripartal period. In: Asian Journal of Agriculture and Food Sciences. 2021. ISSN 2321-1571, Vol. 9, no. 6 (2021), p. 220-225.
2021
AED
2021
AED
ZIGO, František - FARKAŠOVÁ, Zuzana - LACKOVÁ, Zuzana - VÝROSTKOVÁ, Jana - REGECOVÁ, Ivana - VARGOVÁ, Mária - SASÁKOVÁ, Naďa. Occurrence of some pathogenity factors in Staphylococci isolated from mastitic dairy cows. In: Bezpečnosť a kvalita potravín (zborník vedeckých prác). 1. vyd. Nitra : SPU v Nitre, 2021. 2021. ISBN 978-80-552-2353-7, online, s. 190-196.
2021
AED
2021
AED
LACKOVÁ, Zuzana - ZIGO, František - FARKAŠOVÁ, Zuzana. Účinok podávania xantohumolu v krmive na rast, jatočnú výťažnosť, oxidačnú stabilitu a biochémiu krvi u japonských prepelíc [The effect of administration of xanthohumol in diet on the growth performance, carcass composition, oxidation stability of meat and blood biochemistry in Japanese quails]. In: Bezpečnosť a kvalita potravín (zborník vedeckých prác). 1. vyd. Nitra : SPU v Nitre, 2021. 2021. ISBN 978-80-552-2353-7, online, s. 86-91.
2021
AFD
2021
AFD
FARKAŠOVÁ, Zuzana - ZIGO, František - VASIĽ, Milan - LACKOVÁ, Zuzana. Detekcia faktorov virulencie patogénov mliečnej žľazy dojníc počas peripartalného obdobia [Detection of virulence factors of udder´s pathogens in dairy cows during peripartal period]. In: Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky XIV.. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-711-1, s. 74-77.
2021
AFD
2021
AFD
LACKOVÁ, Zuzana - ZIGO, František - FARKAŠOVÁ, Zuzana. Vplyv diéty s prídavkom xantohumolu na kvalitu jatočného tela, oxidačné a biochemické parametre japonských prepelíc [Effect of dietary with the addition of xanthohumol on carcass quality, oxidation and biochemical parameters of japanese quail]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie: New trends in improving the quality and safety of meat and meat products. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-733-3, USB kľúč, s. 275-282.
Last database update: 22. 09. 2025 11:26
Number of records in database: 196