Publishing activity of the University

 
After 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Year
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Year
Cat
Year
Category
Publication
2003
AFD
2003
AFD
LOHAJOVÁ, Ľuboslava - NAGY, Jozef - POPELKA, Peter - SOKOL, Jozef - KORÉNEK, Marián. Drug residues in eggs. In: Hygiena alimentorum XXIV - poultry, eggs, fish and game-sources of safe foods. 1. vyd. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2003. 2003. ISBN 80-88985-93-5, s. 197-199.
2003
AFD
2003
AFD
MARCINČÁK, Slavomír - HUSSEIN, Khalled - MÁTÉ, Dionýz - KORIMOVÁ, Ľudmila - NAGY, Jozef - BULECA, Ján. Fyzikálno-chemické vlastnosti a zloženie vajec produkovaných nosnicami plemena Araucana [Physico-chemical properties and composition of egggs laid by Araucana laying hens]. In: Hygiena alimentorum XXIV - hydina, vajcia, ryby a zverina - zdroje bezpečných potravín. Zborník prednášok a posterov 4.-6. júna 2003, Štrbské Pleso - Vysoké Tatry. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2003. 2003. s. 131-133.
2003
AFD
2003
AFD
VOLOŠINOVÁ, S. - HROMANÍK, J. - NAGY, Jozef - KORIMOVÁ, Ľudmila. Influence of intravital factors on poultry carcasses quality. In: Hygiena alimentorum XXIV - poultry, eggs, fish and game-sources of safe foods. Proceedigns of lectures and posters, June 4-6, 2003, Štrbské Pleso - Vysoké Tatry, Slovakia. 1. vyd. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2003. 2003. ISBN 80-88985-93-5, s. 54-55.
2003
AFD
2003
AFD
PAŽÁKOVÁ, Janka - DUDRIKOVÁ, Eva - NAGY, Jozef. Jogurty vyrobené z ovčieho mlieka ako alternatíva funkčných potravín [Yogurts produced from ewes milk as alternative functional foods]. In: Výživa a potraviny pre tretie tisícročie "Funkčné potraviny". Zborník z vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou, Nitra 9. apríl 2003. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2003. 2003. s. 195-197.
2003
AFD
2003
AFD
NEUSCHL, Jozef - ŠÁLY, Ján - NAGY, Jozef - ŠUTIAK, Václav - KORÉNEK, Marián - ČONKOVÁ, Eva. Miera akútnej toxicity salinomycínu sodného v prípravkoch Synvertas a Sacox u potkanov. In: V. celoslovenský seminár z fyziológie živočíchov, Nitra, 2. - 3. jún 2003 : Zborník z vedeckého seminára s medzinárodnou účasťou. Nitra : SPU, 2003. 2003. ISBN 80-8069-199-1, s. 183-184.
2003
AFD
2003
AFD
NAGY, Jozef - POPELKA, Peter - HUSSEIN, Khalled - KORIMOVÁ, Ľudmila - MARCINČÁK, Slavomír - DIČÁKOVÁ, Zuzana - MAĽA, Pavel. New trends in the production of broiler chickens. In: Hygiena alimentorum XXIV - poultry, eggs, fish and game-sources of safe foods. 1. vyd. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2003. 2003. ISBN 80-88985-93-5, s. 59-61.
2003
AFD
2003
AFD
NAGY, Jozef - POPELKA, Peter - HUSSEIN, Khalled - KORIMOVÁ, Ľudmila - MARCINČÁK, Slavomír - DIČÁKOVÁ, Zuzana - MAĽA, Pavel. Nové trendy v produkcii brojlerových kurčiat [New trend in the production of broiler chickens]. In: Hygiena alimentorum XXIV - hydina, vajcia, ryby a zverina - zdroje bezpečných potravín. Zborník prednášok a posterov 4.-6. júna 2003, Štrbské Pleso - Vysoké Tatry. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2003. 2003. s. 107-109.
2003
AFD
2003
AFD
MARCINČÁK, Slavomír - HUSSEIN, Khalled - MÁTÉ, Dionýz - KORIMOVÁ, Ľudmila - NAGY, Jozef - BULECA, Ján. Physico-chemical properties and composition of eggs laid by araucana laying hens. In: Hygiena alimentorum XXIV - poultry, eggs, fish and game-sources of safe foods. 1. vyd. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2003. 2003. ISBN 80-88985-93-5, s. 75-77.
2003
AFD
2003
AFD
KORIMOVÁ, Ľudmila - NAGY, Jozef - KORIM, Peter. Porovnanie chemického zloženia rôznych druhov zveriny. In: Hygiena alimentorum XXIV - hydina, vajcia, ryby a zverina - zdroje bezpečných potravín. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2003. 2003. s. 175-176.
2003
AFD
2003
AFD
NEUSCHL, Jozef - ŠÁLY, Ján - KREMEŇ, Jozef - NAGY, Jozef - ŠUTIAK, Václav - KORÉNEK, Marián. Porovnanie LD50 sainomycínu sodného u kurčiat dvojdávkovou interpolačnou metódou a metódou koncepcie hore-dole [Comparison of the LD50 of sodium salinomycin by the double dose interpolation method and up-and-down method in children]. In: Hygiena alimentorum XXIV - Hydina, vajcia, ryby a zverina - zdroje bezpečných potravín. 1. vyd. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2003. 2003. ISBN 80-7148-050-9, s. 302-304.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 584
Page 44 / 59