Year
Cat
Year
Category
Publication
2024
V2
2024
V2
ONDRAŠOVIČOVÁ, Silvia - ZIGO, František - FARKAŠOVÁ, Zuzana - ZAHUMENSKÁ, Jana - VELGOSOVÁ, Oksana - MAČÁK, Lívia. Baktericídna účinnosť strieborných nanočastíc syntetizovaných pomocou extraktu z listov [Bactericidal efficacy of silver nanoparticles synthesized with lavender leaf extract]. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2024. 2024. ISBN 978-80-8266-056-5, online, s. 337-343.
2024
V2
2024
V2
ZIGO, František - FARKAŠOVÁ, Zuzana - ONDRAŠOVIČOVÁ, Silvia - VARGOVÁ, Mária - ARVAIOVÁ, Juliana - PECKA-KIEŁB, Ewa. Výskyt a etiológia mastitíd v produkčných chovoch dojníc [Occurrence and etiology of mastitis in dairy cows herds]. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2024. 2024. ISBN 978-80-8266-056-5, online, s. 217-224.
2024
V2
2024
V2
FARKAŠOVÁ, Zuzana - ZIGO, František - VARGOVÁ, Mária - ONDRAŠOVIČOVÁ, Silvia - PECKA-KIEŁB, Ewa. Zastúpenie mastných kyselín v mastitídnom kravskom mlieku [Fatty acids levels in mastitic cow´s milk]. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2024. 2024. ISBN 978-80-8266-056-5, online, s. 176-181.
2024
V2
2024
V2
VARGOVÁ, Mária - ZIGO, František - VÝROSTKOVÁ, Jana - FARKAŠOVÁ, Zuzana. Zhodnotenie sanitačných opatrení v pekárenskom podniku [Evaluation of sanitation measures in a bakery]. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2024. 2024. ISBN 978-80-8266-056-5, online, s. 92-95.
2024
V2
2024
V2
ONDRAŠOVIČOVÁ, Silvia - ZIGO, František - FARKAŠOVÁ, Zuzana - ZAHUMENSKÁ, Jana - VELGOSOVÁ, Oksana - MAČÁK, Lívia. Antimikrobiálna aktivita strieborných nanočastíc syntetizovaných s použitím extraktu z levanduľových listov [Antimicrobial activity of silver nanoparticles synthesized using lavender leaf extract]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 477-484.
2024
V2
2024
V2
FARKAŠOVÁ, Zuzana - ZIGO, František - LACKOVÁ, Zuzana - VARGOVÁ, Mária - VÝROSTKOVÁ, Jana. Porovnanie kultivačných testov na detekciu mastitíd u dojníc [Comparison of rapid cultivation tests for detection of mastitis in dairy cows]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 240-248.
2024
V2
2024
V2
VÝROSTKOVÁ, Jana - REGECOVÁ, Ivana - KOVÁČOVÁ, Mariana - ZAHUMENSKÁ, Jana - FARKAŠOVÁ, Zuzana - LEŠKO, Matej. Stanovenie antimikrobiálnej rezistencie u baktérií Klebsiella oxytoca izolovaných z potravín živočíšneho pôvodu [Determination of antimicrobial resistance in Klebsiella oxytoca bacteria isolated from food of animal origin]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 579-583.
2024
V2
2024
V2
LACKOVÁ, Zuzana - ZIGO, František - FARKAŠOVÁ, Zuzana - VARGOVÁ, Mária. Vplyv humínových látok na kvalitu jatočného tela a senzorické vlastnosti mäsa králikov [Influence of humic substances on carcass quality and sensory properties of rabbit meat]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 93-98.
2024
V2
2024
V2
VARGOVÁ, Mária - SASÁKOVÁ, Naďa - VESZELITS LAKTIČOVÁ, Katarína - ZIGO, František - FARKAŠOVÁ, Zuzana - LACKOVÁ, Zuzana - VÝROSTKOVÁ, Jana. Zhodnotenie hygienickej úrovne v mäsospracujúcom závode a v mliekarni [Evaluation of the hygiene level in a meat processing plant and a dairy]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 563-567.
2024
V2
2024
V2
KUBIŠOVÁ, Zuzana - ONDRAŠOVIČOVÁ, Silvia - ZIGO, František - FARKAŠOVÁ, Zuzana. Faktory pôsobiace na produkciu a kvalitu ovčieho mlieka [Factors influencing the production and quality of sheep's milk]. In: ŠVOČ. Študentská vedecká konferencia - ŠVOČ : Zborník abstraktov zo 66. ročníka. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-821-7, s. 17-18.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 273