Year
Cat
Year
Category
Publication
2007
BDF
2007
BDF
TUREK, Peter - MIKULÁŠOVÁ, Monika - KORIMOVÁ, Ľudmila - PAŽÁKOVÁ, Janka. Výrobné mäsá a kvalita mäsových výrobkov. In: Slovenský veterinársky časopis. 2007. Roč. 32, č. 3 (2007), s. 181-183.
2006
AFD
2006
AFD
BAGIN, V. - BURDOVÁ, Oľga - PAŽÁKOVÁ, Janka. Kvalitatívne a kvantitatívnej vlastnosti mlieka vo vzťahu k sekrečným chorobám mliečnej žľazy. In: Bezpečnosť a kontrola potravín - II. diel. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2006. 2006. ISBN 80-8069-682-9, s. 232-236.
2006
BDF
2006
BDF
BURDOVÁ, Oľga - PAŽÁKOVÁ, Janka - NAGY, Jozef. Použitie baktericínov v procese zretia kravskej hrudky v experimentálnych podmienkach. In: Mliekarstvo. 2006. ISSN 1210-3144, Roč. 37, č. 4 (2006), s. 28-29.
2005
AFD
2005
AFD
DUDRIKOVÁ, Eva - BURDOVÁ, Oľga - PAŽÁKOVÁ, Janka. Mikrobiologické riziká kravského mlieka [Microbiological risk of cows milk]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín. Zborník prác z medzinárodnej vedeckej konferencie, Nitra 6.-7. apríla 2005. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2005. 2005. ISBN 80-8069-503-2, s. 43-46.
2005
AFD
2005
AFD
BURDOVÁ, Oľga - BARANOVÁ, Mária - DUDRIKOVÁ, Eva - PAŽÁKOVÁ, Janka - MÁTÉ, Dionýz. Nežiadúce účinky psychrotrofnej mikroflóry na kvalitu mlieka a mliečnych výrobkov [Undesirable effects of psychrotrophic microorganisms on the quality of milk and milk products]. In: Bezpečnost a kontrola potravín, Nitra 6.-7. apríla 2005. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2005. 2005. s.
2004
AFD
2004
AFD
PAŽÁKOVÁ, Janka - BURDOVÁ, Oľga - TUREK, Peter. Hodnoty voľných mastných kyselín a počty bunkových elementov v surovom kravskom mlieku [Values of free fatty acids and somatic cell count in raw cow´s milk]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXV: Aktuálne otázky výroby a spracovania. mlieka - bezpečné potraviny pre všetkých, 27.-28. mája 2004, Štrbské Pleso, Vysoké tatry : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVL, 2004. 2004. ISBN 80-88985-99-4, s. 203-204.
2004
AFD
2004
AFD
BURDOVÁ, Oľga - LAUKOVÁ, Andrea - PAŽÁKOVÁ, Janka. Hygienicky významné mikroorganizmy v mlieku - potenciálne zdravotné riziká [Hygienically important microorganisms in milk, potential health hazards]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXV: Aktuálne otázky výroby a spracovania. mlieka - bezpečné potraviny pre všetkých, 27.-28. mája 2004, Štrbské Pleso, Vysoké tatry : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVL, 2004. 2004. ISBN 80-88985-99-4, s. 253-255.
2004
AFD
2004
AFD
BURDOVÁ, Oľga - LAUKOVÁ, Andrea - PAŽÁKOVÁ, Janka. Hygienicky významné mikroorganizmy v mlieku - potenciálne zdravotné riziká [Hygienically important microorganisms in milk - potential health hazards]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXV: Aktuálne otázky výroby a spracovania. mlieka - bezpečné potraviny pre všetkých, 27.-28. mája 2004, Štrbské Pleso, Vysoké tatry : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVL, 2004. 2004. ISBN 80-88985-99-4, s. 253-255.
2004
AFD
2004
AFD
PAŽÁKOVÁ, Janka - PIPOVÁ, Monika - DUDRIKOVÁ, Eva. Kvalita nakupovaného ovčieho syra z hľadiska chemických ukazovateľov [Quality of purchased sheep cheese from standpoint chemical values]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXV: Aktuálne otázky výroby a spracovania. mlieka - bezpečné potraviny pre všetkých, 27.-28. mája 2004, Štrbské Pleso, Vysoké tatry : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVL, 2004. 2004. ISBN 80-88985-99-4, s. 310-311.
2004
AFD
2004
AFD
PIPOVÁ, Monika - PAŽÁKOVÁ, Janka - LACIAKOVÁ, Anna. Mikrobiologická kvalita nakupovaného ovčieho hrudkového syra [Microbiological quality of raw sheep cheese]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXV: Aktuálne otázky výroby a spracovania. mlieka - bezpečné potraviny pre všetkých, 27.-28. mája 2004, Štrbské Pleso, Vysoké tatry : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVL, 2004. 2004. ISBN 80-88985-99-4, s. 294-298.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 74