Year
Cat
Year
Category
Publication
2021
BEF
2021
BEF
SEMJON, Boris - BUJŇÁK, Lukáš - NAĎ, Pavel - KORÉNEKOVÁ, Beáta - NAGY, Jozef - JEVINOVÁ, Pavlína - BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁK, Slavomír. Zmena senzorických parametrov mäsa kurčiat vplyvom skrmovania prírodných a okyslených humínových látok [The change of meat sensory parameters of chickens fed with natural and acidified humic substances]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín : 1. vyd. Nitra : SPU v Nitre, 2021. 2021. ISBN 978-80-552-2354-4, s. 50-55.
2021
FAI
2021
FAI
HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie [Proceedings of lecture and posters: New trends in improving the quality and safety of meat and meat products]. 1. vyd. Košice : UVLF 2021. ISBN 978-80-8077-733-3, USB kľúč, 414 s.
2021
FAI
2021
FAI
HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie [Proceedings of abstracts: New trends in improving the quality and safety of meat and meat products]. 1. vyd. Košice : UVLF 2021. ISBN 978-80-8077-734-0, 92 s.
2021
GII
2021
GII
MARCINČÁK, Slavomír - SEMJON, Boris. Záverečný míting a vedecká konferencia medzinárodného projektu Kultúrne dedičstvo regiónov v Krakove. In: Spravodajca Univerzity veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach. 2021. Roč. 50, č. 6 (2021), s. 19.
2020
ADC
2020
ADC
VÝROSTKOVÁ, Jana - PIPOVÁ, Monika - SEMJON, Boris - JEVINOVÁ, Pavlína - REGECOVÁ, Ivana - MAĽOVÁ, Jana. Antibacterial effects of hydrogen peroxide and caprylic acid on selected foodborne bacteria. In: Polish Journal of Veterinary Sciences. 2020. ISSN 1505-1773, Vol. 23, no. 3 (2020), p. 439-446.
(2020: 0.821 - IF, 27 - H-index, 1.005 - IF 5y, 0.302 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
(2020: 0.821 - IF, 27 - H-index, 1.005 - IF 5y, 0.302 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
2020
ADC
2020
ADC
SEMJON, Boris - BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁKOVÁ, Dana - KLEMPOVÁ, Tatiana - BUJŇÁK, Lukáš - HUDÁK, Marek - JAĎUTTOVÁ, Iveta - ČERTÍK, Milan - MARCINČÁK, Slavomír. Effect of solid-state fermented wheat bran supplemented with agrimony extract on growth performance, fatty acid profile, and meat quality of broiler chickens. In: Animals. 2020. ISSN 2076-2615, Vol. 10, no. 6 (2020), art. no. 942, p. [1-22]
(2020: 2.752 - IF, 34 - H-index, 2.942 - IF 5y, 0.584 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q1 - JCR Best Q)
(2020: 2.752 - IF, 34 - H-index, 2.942 - IF 5y, 0.584 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q1 - JCR Best Q)
2020
ADC
2020
ADC
BARTKOVSKÝ, Martin - SEMJON, Boris - MARCINČÁK, Slavomír - TUREK, Peter - BARIČIČOVÁ, Viera. Effect of wine maturing on the colour and chemical properties of Chardonnay wine. In: Czech Journal of Food Sciences. 2020. ISSN 1212-1800, Vol. 38, no. 4 (2020), p. 223-228.
(2020: 1.279 - IF, 42 - H-index, 1.829 - IF 5y, 0.363 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q)
(2020: 1.279 - IF, 42 - H-index, 1.829 - IF 5y, 0.363 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q)
2020
ADC
2020
ADC
GOLIAN, Jozef - BENEŠOVÁ, Lucia - DRDOLOVÁ, Zuzana - MARTIŠOVÁ, Patrícia - SEMJON, Boris - KOZELOVÁ, Dagmar. Molecular diagnostic test systems for meat identification: A comparison study of the MEAT 5.0 LCD-Array and innudetect assay detection methods. In: Acta veterinaria Brno. 2020. ISSN 0001-7213, Vol. 89, no. 1 (2020), p. 89-96.
(2020: 0.667 - IF, 38 - H-index, 0.793 - IF 5y, 0.198 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q)
(2020: 0.667 - IF, 38 - H-index, 0.793 - IF 5y, 0.198 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q)
2020
ADC
2020
ADC
SEMJON, Boris - MARCINČÁKOVÁ, Dana - KORÉNEKOVÁ, Beáta - BARTKOVSKÝ, Martin - NAGY, Jozef - TUREK, Peter - MARCINČÁK, Slavomír. Multiple factorial analysis of physicochemical and organoleptic properties of breast and thigh meat of broilers fed a diet supplemented with humic substances. In: Poultry Science. 2020. ISSN 0032-5791, Vol. 99, no. 3 (2020), p. 1750-1760.
(2020: 3.352 - IF, 141 - H-index, 1.072 - SJR, Q1 - SJR Best Q)
(2020: 3.352 - IF, 141 - H-index, 1.072 - SJR, Q1 - SJR Best Q)
2020
ADC
2020
ADC
REGECOVÁ, Ivana - PIPOVÁ, Monika - JEVINOVÁ, Pavlína - DEMJANOVÁ, Soňa - SEMJON, Boris. Quality and mycobiota composition of stored eggs. In: Italian Journal of Food Science. 2020. ISSN 1120-1770, Vol. 32, no. 3 (2020), p. 540-561.
(2020: 0.875 - IF, 33 - H-index, 1.209 - IF 5y, 0.281 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q)
(2020: 0.875 - IF, 33 - H-index, 1.209 - IF 5y, 0.281 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q)
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 255