Year
Cat
Year
Category
Publication
2017
AFD
2017
AFD
VESZELITS LAKTIČOVÁ, Katarína - VARGOVÁ, Mária - POŠIVÁKOVÁ, Terézia - HROMADA, Rudolf - CIMBOLÁKOVÁ, Iveta - KORYTÁR, Ľuboš - MIŇO, Igor - TOROPILOVÁ, Denisa - ECKEROVÁ, Radka. Uplatnenie bioluminiscenčnej metódy v procese spracovania mäsových výrobkov [Application of bioluminescence method in the process of processed meat products]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVIII: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v hľadaní tradičnej kvality, 17. - 19. mája 2017, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2017. 2017. ISBN 978-80-8077-534-6, DVD, s. 164-167.
2017
AFD
2017
AFD
VARGOVÁ, Mária - VESZELITS LAKTIČOVÁ, Katarína - POŠIVÁKOVÁ, Terézia - HROMADA, Rudolf - CIMBOLÁKOVÁ, Iveta - KORYTÁR, Ľuboš - MIŇO, Igor - TOROPILOVÁ, Denisa - ECKEROVÁ, Radka. Význam personálnej hygieny v mäsospracujúcom priemysle [Importance of personal hygiene in the meat processing industry]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVIII: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v hľadaní tradičnej kvality, 17. - 19. mája 2017, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2017. 2017. ISBN 978-80-8077-534-6, DVD, s. 272-274.
2017
AFH
2017
AFH
VARGOVÁ, Mária - VESZELITS LAKTIČOVÁ, Katarína - POŠIVÁKOVÁ, Terézia - HROMADA, Rudolf - KOVÁČ, Gabriel. Alterations in energetic metabolism in dairy cows during the transition period. In: Animal Psysiology. Animal Physiology 2017, June 21st-23rd, 2017, Stará Lesná, Slovakia : book of abstracts from international conference. 1. vyd. Košice : ÚFHZ SAV, 2017. 2017. ISBN 978-80-971428-4-1, s. 80.
2017
AFH
2017
AFH
POŠIVÁKOVÁ, Terézia - POŠIVÁK, Ján - HROMADA, Rudolf - VESZELITS LAKTIČOVÁ, Katarína - VARGOVÁ, Mária - POŠIVÁKOVÁ, Serena - ŠVAJLENKA, Jozef. Association of some metabolic parameters of ewes with yeald and quality of embryos [Asociácia vybraných metabolických parametrov bahníc na zisk a kvalitou embryí]. In: Animal Biotechnology. Slovak Journal of Animal Science. 2017. 2017. ISSN 1337-9984, Vol. 50, č. 4(2017), s. 169.
2017
AFH
2017
AFH
VARGOVÁ, Mária - PETROVIČ, Vladimír - KONVIČNÁ, Jana - POŠIVÁKOVÁ, Terézia - VESZELITS LAKTIČOVÁ, Katarína - HROMADA, Rudolf - KOVÁČ, Gabriel. Determination of BCS and selected parameters of hormonal profile in dairy cows during prepartum and postpartum period [Stanovenie BCS a vybraných parametrov hormonálneho profilu u dojníc počas pred a po pôrodnom období]. In: Middle European Buiatrics Congress : konferencia. XVII. Middle European Buiatrics Congress, May 3-6, 2017, Štrbské Pleso : Proceedings Book. 1. vyd. Košice : UVLF, 2017. 2017. ISBN 978-80-8077-531-5, s. 118.
2017
AFH
2017
AFH
POŠIVÁKOVÁ, Terézia - HROMADA, Rudolf - VESZELITS LAKTIČOVÁ, Katarína - VARGOVÁ, Mária - POŠIVÁK, Ján - POŠIVÁKOVÁ, Serena - ŠVAJLENKA, Jozef. Evaluation of selected biochemical parameters in mouflon [Hodnotenie vybraných biochemických parametrov u muflónov]. In: Animal Psysiology. Animal Physiology 2017, June 21st-23rd, 2017, Stará Lesná, Slovakia : book of abstracts from international conference. 1. vyd. Košice : ÚFHZ SAV, 2017. 2017. ISBN 978-80-971428-4-1, s. 64.
2017
AFH
2017
AFH
POŠIVÁKOVÁ, Terézia - HROMADA, Rudolf - VESZELITS LAKTIČOVÁ, Katarína - VARGOVÁ, Mária - POŠIVÁK, Ján - KLEIN, Róbert - POŠIVÁKOVÁ, Serena - ŠVAJLENKA, Jozef. The impact of nutrition on the heamatological profile in mouflon [Vplyv výživy na hematologický profil muflónov]. In: Animal Psysiology. Animal Physiology 2017, June 21st-23rd, 2017, Stará Lesná, Slovakia : book of abstracts from international conference. 1. vyd. Košice : ÚFHZ SAV, 2017. 2017. ISBN 978-80-971428-4-1, s. 65.
2017
AFH
2017
AFH
POŠIVÁKOVÁ, Terézia - VESZELITS LAKTIČOVÁ, Katarína - VARGOVÁ, Mária - HROMADA, Rudolf - ŠVAJLENKA, Jozef. Výsledky analýzy ťažkých kovov v podmienkach farmy. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca. Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca, 22.-23. november 2017, Košice : Zborník príspevkov z 10. vedeckej konferencie. 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Slovenskej republiky, 2017. 2017. ISBN 978-80-89738-12-0, CD-ROM, s. 49.
2017
BDE
2017
BDE
VESZELITS LAKTIČOVÁ, Katarína - VARGOVÁ, Mária - POŠIVÁKOVÁ, Terézia - HROMADA, Rudolf - CIMBOLÁKOVÁ, Iveta - TOROPILOVÁ, Denisa. Využitie bioluminiscenčnej metódy v procese spracovania mäsových výrobkov [Utilization of bioluminescence method in the process of processed meat products]. In: Maso. 2017. ISSN 1210-4086, Vol. 28, no. 7(2017), p. 35-38.
2017
BDE
2017
BDE
POŠIVÁKOVÁ, Terézia - HROMADA, Rudolf - VESZELITS LAKTIČOVÁ, Katarína - VARGOVÁ, Mária - ŠVAJLENKA, Jozef - POŠIVÁK, Ján. Monitoring výskytu mikroorganizmov v spracovateľských prevádzkach hydinového mäsa [Monitoring of microorganisms in poultry meat processing operation]. In: Maso. 2017. ISSN 1210-4086, Roč. 28, č. 5(2017), s. 45-48.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 131