Year
Cat
Year
Category
Publication
2017
AFD
2017
AFD
VÝROSTKOVÁ, Jana - REGECOVÁ, Ivana - LAUKOVÁ, Andrea - DUDRIKOVÁ, Eva - MAĽOVÁ, Jana - SEMJON, Boris. Výskyt zástupcov čeľade Enterobacteriaceae v ovčích a kozích syroch [Occurrence of the representants of the family Enterobacteriaceae in ewes and goats cheeses]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník prác z XIV. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou na CD nosiči. 1. vyd. Nitra : SPU, 2017. 2017. ISBN 978-80-552-1649-2, CD-ROM, s. 195-197.
2017
AFH
2017
AFH
REGECOVÁ, Ivana - JEVINOVÁ, Pavlína - PIPOVÁ, Monika - VÝROSTKOVÁ, Jana. Identifikácia mikromycét izolovaných z vajec [Identification of micromycetes isolated from eggs]. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca. Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca, 22.-23. november 2017, Košice : Zborník príspevkov z 10. vedeckej konferencie. 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Slovenskej republiky, 2017. 2017. ISBN 978-80-89738-12-0, CD ROM, s. 50.
2017
AFH
2017
AFH
VÝROSTKOVÁ, Jana - DIČÁKOVÁ, Zuzana - REGECOVÁ, Ivana - ANDRAŠKOVÁ, Tatiana. Prehľad biogénnych amínov v jednotlivých druhoch potravín. In: PREVEDA. Interaktívna konferencia mladých vedcov 2017 : Zborník abstraktov, 1.5.2017, Bratislava. 1. vyd. Banská Bystrica : OZ Preveda, 2017. 2017. ISBN 978-80-972360-1-4, online, s. 1.
2017
AFH
2017
AFH
REGECOVÁ, Ivana - PIPOVÁ, Monika - JEVINOVÁ, Pavlína - VÝROSTKOVÁ, Jana - DANIŠOVÁ, Oľga. Stanovenie citlivosti kmeňov Staphylococcus warneri izolovaných z potravín živočíšneho pôvodu voči vybraným druhom antibiotík [Determination of susceptibility of Staphylococcus warneri isolated from food of animal origin against antibiotic species]. In: PREVEDA. Interaktívna konferencia mladých vedcov 2017 : Zborník abstraktov, 1.5.2017, Bratislava. 1. vyd. Banská Bystrica : OZ Preveda, 2017. 2017. ISBN 978-80-972360-1-4, online, s. 1.
2017
BDE
2017
BDE
VÝROSTKOVÁ, Jana - DIČÁKOVÁ, Zuzana - DUDRIKOVÁ, Eva - MAĽOVÁ, Jana - SEMJON, Boris - REGECOVÁ, Ivana. Bezpečná hladina biogénnych amínov v potravinách [Safety level of biogenic amines in food]. In: Maso. 2017. ISSN 1210-4086, Vol. 28, č. 5(2017), s. 48-51.
2017
BDE
2017
BDE
TUREK, Peter - REGECOVÁ, Ivana. Riziká a zdravotná bezpečnosť tatárskeho bifteku [Risk and health safety of Tartar steak]. In: Maso. 2017. ISSN 1210-4086, Roč. 28, č. 3(2017), s. 33-37.
2017
BDE
2017
BDE
REGECOVÁ, Ivana - JEVINOVÁ, Pavlína - PIPOVÁ, Monika - VÝROSTKOVÁ, Jana - DANIŠOVÁ, Oľga - DANČANIN, Filip. Vplyv mraziarenských teplôt na antimikrobiálnu rezistenciu stafylokokov izolovaných z mäsa ošípaných (Sus scrofa domestica) [Effect of freezing temperatures on the antimicrobial resistance of staphylococci isolated from meat of pigs (Sus scrofa domestica)]. In: Maso. 2017. ISSN 1210-4086, Roč. 28, č. 5(2017), s. 37-40.
2017
BDF
2017
BDF
DANIŠOVÁ, Oľga - VALENČÁKOVÁ, Alexandra - REGECOVÁ, Ivana. Účinná terapia mikrosporidiózy ako čoraz častejšej infekcie ľudí na Slovensku [Effective therapy microsporidiosis as increasingly infection of people in Slovakia]. In: Slovenský lekár. 2017. ISSN 1335-0234, Roč. 27, č. 3-4(2017), s. 76-80.
2016
ADE
2016
ADE
TUREK, Peter - REGECOVÁ, Ivana. Risk and safety assessment of steak tartare [Riziko a odhad bezpečnosti tatárskeho bifteka]. In: Maso International. 2016. ISSN 1805-5281, Vol. 6, č. 2(2016), s. 141-144.
2016
AFC
2016
AFC
VÝROSTKOVÁ, Jana - DIČÁKOVÁ, Zuzana - DUDRIKOVÁ, Eva - MAĽOVÁ, Jana - SEMJON, Boris - REGECOVÁ, Ivana - VESZELITS LAKTIČOVÁ, Katarína. Bezpečná hladina biogénnych amínov v potravinách [Safety level of biogenic amines in food]. In: Hygiena a technologie potravin – XLVI. Lenfeldovy a Höklovy dny, 19. a 20. října 2016, Brno : Sborník přednášek a posterů. 1. vyd. Brno : VFU, 2016. 2016. ISBN 978-80-7305-782-4, CD-ROM, s. 294-297.
Last database update: 22. 09. 2025 11:26
Number of records in database: 178