After 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Year
2025
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
 
Year
Cat
Year
Category
Publication
2023
V2
2023
V2
MARCINČÁK, Slavomír - REITZNEROVÁ, Anna - MAKIŠ, Andrej - BARTKOVSKÝ, Martin - SEMJON, Boris - MUDROŇOVÁ, Dagmar - KOŠČOVÁ, Jana - MESARČOVÁ, Lýdia - NAGY, Jozef. Humínove látky a probiotiká vo výžive hydiny a ich vplyv na zloženie a kvalitu svaloviny [Humic substances and probiotics in poultry nutrition and their effect on meat composition and quality]. In: Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky XV. : Zborník prednášok z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. 2023. ISBN 978-80-8077-797-5, cd-rom, s. 87-91.
2023
V2
2023
V2
MESARČOVÁ, Lýdia - KORÉNEKOVÁ, Beáta - REITZNEROVÁ, Anna - MAKIŠ, Andrej - NAĎ, Pavel - JEVINOVÁ, Pavlína - PIPOVÁ, Monika - KOŠČOVÁ, Jana - BUJŇÁK, Lukáš - BARTKOVSKÝ, Martin. Vplyv probiotík a humínovych látok na chemické zloženie a minerálny profil svaloviny hydiny [The effect of probiotics and humic substances on the chemical composition and mineral profile of poultry muscl]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít - aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. 2023. ISBN 978-80-8077-787-6, USB kľúč, s. 489-495.
2023
V2
2023
V2
MARCINČÁK, Slavomír - SEMJON, Boris - MESARČOVÁ, Lýdia - REITZNEROVÁ, Anna - BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁKOVÁ, Dana - KLEMPOVÁ, Tatiana - NAGY, Jozef. Aplikácia fermentovaných produktov a humínových látok hydine, nový prístup k produkcii bezpečných a funkčných potravín [Application of fermented products and humic substances to poultry, a new approach to the production of safe and functional foods]. In: HYGIENA ALIMENTORUM. HYGIENA ALIMENTORUM XLIII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít - aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. 2023. ISBN 978-80-8077-786-9, s. 70.
2023
V2
2023
V2
REITZNEROVÁ, Anna - SEMJON, Boris - MESARČOVÁ, Lýdia - MAKIŠ, Andrej - SMETANKOVÁ, Annamária - MARCINČÁK, Slavomír. Hodnotenie antioxidačnej aktivity a oxidačnej stability syrov Gouda [Evaluation of the antioxidant activity and oxidative stability of Gouda cheeses]. In: HYGIENA ALIMENTORUM. HYGIENA ALIMENTORUM XLIII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít - aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. 2023. ISBN 978-80-8077-786-9, s. 88.
2023
V2
2023
V2
MARCINČÁK, Slavomír - REITZNEROVÁ, Anna - MAKIŠ, Andrej - BARTKOVSKÝ, Martin - SEMJON, Boris - MUDROŇOVÁ, Dagmar - KOŠČOVÁ, Jana - MESARČOVÁ, Lýdia - NAGY, Jozef. Humínove látky a probiotiká vo výžive hydiny a ich vplyv na zloženie a kvalitu svaloviny [Humic substances and probiotics in poultry nutrition and their effect on meat composition and quality]. In: Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky. Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky XV. : Zborník abstraktov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. 2023. ISBN 978-80-8077-796-8, s. 20.
2023
V2
2023
V2
MESARČOVÁ, Lýdia - KORÉNEKOVÁ, Beáta - REITZNEROVÁ, Anna - MAKIŠ, Andrej - NAĎ, Pavel - JEVINOVÁ, Pavlína - PIPOVÁ, Monika - KOŠČOVÁ, Jana - BUJŇÁK, Lukáš - BARTKOVSKÝ, Martin. Vplyv probiotík a humínovych látok na chemické zloženie a minerálny profil svaloviny hydiny [The effect of probiotics and humic substances on the chemical composition and mineral profile of poultry muscle]. In: HYGIENA ALIMENTORUM. HYGIENA ALIMENTORUM XLIII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít - aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. 2023. ISBN 978-80-8077-786-9, s. 74.
2022
V3
2022
V3
HISIRA, Vladimír - KADAŠI, Marián - KLEIN, Róbert - MESARČOVÁ, Lýdia - POŠIVÁK, Ján. Biokumulácia medi, železa a zinku u voľne žijúcich prežúvavcov v regióne stredného Gemera [Bioaccumulation of Cu, Fe and Zn in wild ruminants in middle Gemer region]. In: Chemické listy. 2022. ISSN 0009-2770, Vol. 116, no. 9 (2022), p. 543-547.
(2022: 0.600 - IF, 30 - H-index, 0.300 - IF 5y, 0.158 - SJR, Q4 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q)
2022
V3
2022
V3
LELLÁKOVÁ, Monika - LEŠKOVÁ, Lenka - FLORIAN, Martin - MESARČOVÁ, Lýdia - SKURKOVÁ, Lenka - PEŤKOVÁ, Barbara - TAKÁČOVÁ, Daniela - KOTTFEROVÁ, Jana. Cortisol concentration in horsehair and its relationship to body location, coat colour, and gender. In: Journal Of Equine Veterinary Science. 2022. ISSN 0737-0806, Vol. 115, no. (2022), art. no. 104010, p. [1-5]
(2022: 1.300 - IF, 44 - H-index, 1.300 - IF 5y, 0.464 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
2022
V3
2022
V3
DOLAN, Niamh Sheila - LEŠKOVÁ, Lenka - LELLÁKOVÁ, Monika - MESARČOVÁ, Lýdia - SKURKOVÁ, Lenka - KOTTFEROVÁ, Jana - ŠPALKOVÁ, Michaela. Chronic stress indicators in canines. In: Folia veterinaria. 2022. ISSN 0015-5748, Roč. 66, č. 1 (2022), s. 75-82.
2022
V2
2022
V2
BARTKOVSKÝ, Martin - SEMJON, Boris - MIŠČIKOVÁ, Alexandra - MESARČOVÁ, Lýdia - ŠUĽÁKOVÁ, Lucia - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv macerácie hrozna na kvalitu vína Sauvignon [Effect of maturation on Sauvignon wine quality]. In: Hygiena a technologie potravin - 51. Lenfeldovy a Höklovy dny : Sborník přednášek a posterů. 1. vyd. Brno : VFU, 2022. 2022. ISBN 978-80-7305-876-0, online, s. 99-102.
Last database update: 22. 09. 2025 11:26
Number of records in database: 101
Page 3 / 11