Publishing activity of the University

 
After 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Year
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Year
Cat
Year
Category
Publication
2021
AFD
2021
AFD
SKALICKÁ, Magdaléna - NAĎ, Pavel - BUJŇÁK, Lukáš - MARCIN, Andrej. Koncentrácie niektorých minerálnych látok vo svalovine brojlerov po aplikácii humínových látok [Concentrations of some minerals in the muscle of broilers after the application of humic substances]. In: Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky XIV.. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-711-1, s. 119-121.
2021
AFD
2021
AFD
BUJŇÁK, Lukáš. Možnosti ovplyvňovania úrovne bielkovinovej výživy u rastúcich ošípaných [Possibilities to influence of protein nutrition level in growing pigs]. In: Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky XIV.. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-711-1, s. 29-35.
2021
AFD
2021
AFD
MIHOK, Tomáš - BUJŇÁK, Lukáš - MASKAĽOVÁ, Iveta - HREŠKO ŠAMUDOVSKÁ, Alena. Posúdenie lipidového metabolizmu kráv v rôznych fázach reprodukčného cyklu [Evaluation of lipid metabolism in cows in different stages of reprodutive cycle]. In: Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky XIV.. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-711-1, s. 60-65.
2021
AFD
2021
AFD
MARCIN, Andrej - NAĎ, Pavel - BUJŇÁK, Lukáš - SKALICKÁ, Magdaléna. Účinky humínových substancií na enzymatické aktivity v čreve brojlerovej hydiny [Effects of humic acid substances on the enzymatic activities in the intestine of broiler chickens]. In: Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky XIV.. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-711-1, s. 103-107.
2021
AFD
2021
AFD
NAĎ, Pavel - SKALICKÁ, Magdaléna - MARCIN, Andrej - BUJŇÁK, Lukáš - HARČÁROVÁ, Michaela. Vplyv perorálnej aplikácie huminových látok na produkčné parametre u brojlerov [Effect of oral application of humin substances on some production parameters of broilers]. In: Situácia v ekologicky zaťažených regiónoch Slovenska a Strednej Európy : 30. vedecké sympózium s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : Slovenská banícka spoločnosť ZSVTS, 2021. 2021. ISBN 978-80-89883-12-7, CD-ROM, s. 95-100.
2021
AFD
2021
AFD
NAĎ, Pavel - SKALICKÁ, Magdaléna - MARCIN, Andrej - BUJŇÁK, Lukáš - HARČÁROVÁ, Michaela. Vplyv perorálnej aplikácie huminových látok na produkčné zdravie a produkčné parametre brojlerových kurčiat [Effect of oral application of humin substances on production health and production parameters of broiler chickens]. In: Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky XIV.. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-711-1, s. 98-102.
2021
AFD
2021
AFD
BUJŇÁK, Lukáš - NAĎ, Pavel. Vplyv zníženého obsahu dusíkatých látok v krmive odstavčiat na úroveň fermentačného procesu v hrubom čreve a parametre exkrécie dusíka [Influence of decreased dietary crude protein content in weaned pigs the level of the fermentation process in large intestine and parameters of nitrogen excretion]. In: Situácia v ekologicky zaťažených regiónoch Slovenska a Strednej Európy : 30. vedecké sympózium s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : Slovenská banícka spoločnosť ZSVTS, 2021. 2021. ISBN 978-80-89883-12-7, CD-ROM, s. 91-94.
2021
BEF
2021
BEF
BARTKOVSKÝ, Martin - SEMJON, Boris - JEVINOVÁ, Pavlína - BUJŇÁK, Lukáš - KLEMPOVÁ, Tatiana - ROBA, Pavol - MARCINČÁK, Slavomír. Jatočná výťažnosť a kvalita mäsa kurčiat po skrmovaní fermentovaných produktov a humínových látok [Carcass yield and quality of chicken meat after feeding with fermented feed and humic substances]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín : 1. vyd. Nitra : SPU v Nitre, 2021. 2021. ISBN 978-80-552-2354-4, online, s. 13-18.
2021
BEF
2021
BEF
SEMJON, Boris - BUJŇÁK, Lukáš - NAĎ, Pavel - KORÉNEKOVÁ, Beáta - NAGY, Jozef - JEVINOVÁ, Pavlína - BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁK, Slavomír. Zmena senzorických parametrov mäsa kurčiat vplyvom skrmovania prírodných a okyslených humínových látok [The change of meat sensory parameters of chickens fed with natural and acidified humic substances]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín : 1. vyd. Nitra : SPU v Nitre, 2021. 2021. ISBN 978-80-552-2354-4, s. 50-55.
2021
FAI
2021
FAI
Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky XIV. : Zborník prednášok: medzinárodná vedecká konferencia [Lazar Days of Nutrition and Veterinary Dietetics XIV.: Proceeding of lectures: International Scientific Conference]. 1. vyd. Košice : UVLF 2021. ISBN 978-80-8077-711-1, 180 s.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 253
Page 10 / 26