Year
Cat
Year
Category
Publication
2022
V3
2022
V3
SKALICKÁ, Magdaléna - NAĎ, Pavel - BUJŇÁK, Lukáš - MARCIN, Andrej. The effect of humic substances on the content of copper and zinc in the turkey muscle. In: Asian Journal of Agriculture and Food Sciences. 2022. ISSN 2321-1571, Vol. 10, no. 6 (2022), p. 108-112.
2022
V3
2022
V3
SKALICKÁ, Magdaléna - NAĎ, Pavel - BUJŇÁK, Lukáš - MARCIN, Andrej. Contents of selected elements in the blood serum of broiler chickens after supplementation of humic substances. In: Folia veterinaria. 2022. ISSN 0015-5748, Roč. 66, č. 2 (2022), s. 46-53.
2022
V3
2022
V3
MIHOK, Tomáš - HREŠKO ŠAMUDOVSKÁ, Alena - BUJŇÁK, Lukáš - TIMKOVIČOVÁ LACKOVÁ, Petra. Determination of buffering capacity of the selected feeds used in swine nutrition [Stanovenie pufračnej kapacity vybraných krmív používaných vo výžive ošípaných]. In: Journal of Central European Agriculture. 2022. ISSN 1332-9049, Vol. 23, no. 4 (2022), p. 732-738.
(2022: 0.700 - IF, 22 - H-index, 0.700 - IF 5y, 0.196 - SJR, Q4 - SJR Best Q)
(2022: 0.700 - IF, 22 - H-index, 0.700 - IF 5y, 0.196 - SJR, Q4 - SJR Best Q)
2022
V2
2022
V2
NAĎ, Pavel - SKALICKÁ, Magdaléna - BUJŇÁK, Lukáš - MARCIN, Andrej - GANCARČÍKOVÁ, Soňa. Produkčné parametre a mineralný profil krvi brojlerov krmených zmesou s prídavkom huminových látok [Production parameters and blood mineral profile of broilers fed with a mixture with the addition of humic substances]. In: Zdravie zvierat, kvalita potravín a krmív 2022 : Zborník vedeckých príspevkov. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. 2022. ISBN 978-80-8077-764-7, CD-ROM, s. 58-61.
2022
V2
2022
V2
HARČÁROVÁ, Michaela - NAĎ, Pavel - MARCIN, Andrej - SKALICKÁ, Magdaléna - BUJŇÁK, Lukáš - HREŠKO ŠAMUDOVSKÁ, Alena - MIHOK, Tomáš. Stanovenie ochratoxínu a v kŕmnych zmesiach pre hydinu [Determination of ochratoxin a in poultry feed mixtures]. In: Zdravie zvierat, kvalita potravín a krmív 2022 : Zborník vedeckých príspevkov. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. 2022. ISBN 978-80-8077-764-7, CD-ROM, s. 67-71.
2022
V2
2022
V2
MARCIN, Andrej - NAĎ, Pavel - GANCARČÍKOVÁ, Soňa - BUJŇÁK, Lukáš - SKALICKÁ, Magdaléna. Vplyv humínových látok na vybrané parametre energetického metabolizmu brojlerových kurčiat [Influence of humic substances on selected parameters of energy metabolism of broiler chickens]. In: Zdravie zvierat, kvalita potravín a krmív 2022 : Zborník vedeckých príspevkov. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. 2022. ISBN 978-80-8077-764-7, CD-ROM, s. 53-57.
2022
V2
2022
V2
HREŠKO ŠAMUDOVSKÁ, Alena - MUDROŇOVÁ, Dagmar - BUJŇÁK, Lukáš - NAĎ, Pavel. Vplyv prídavku humínových látok do krmiva na bunkovú imunitu u prasiatok [Effect of dietary humic substances on cellular immunity in piglets]. In: Zdravie zvierat, kvalita potravín a krmív 2022 : Zborník vedeckých príspevkov. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. 2022. ISBN 978-80-8077-764-7, CD-ROM, s. 31-37.
2022
V2
2022
V2
BUJŇÁK, Lukáš - NAĎ, Pavel - HREŠKO ŠAMUDOVSKÁ, Alena. Vplyv prídavku humínových látok v konečnej fáze výkrmu ošípaných na parametre exkrécie a mikrobiológiu trusu [The influence of the addition of humic substances in the finishing pigs on excretion parameters and faeces microbiology]. In: Zdravie zvierat, kvalita potravín a krmív 2022 : Zborník vedeckých príspevkov. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. 2022. ISBN 978-80-8077-764-7, CD-ROM, s. 38-41.
2022
V2
2022
V2
HREŠKO ŠAMUDOVSKÁ, Alena - BUJŇÁK, Lukáš - MIHOK, Tomáš. Vplyv β-glukánu na produkciu a morfológiu tenkého čreva u brojlerových kurčiat [Influence of β-glucan on performance and small intestine morphology of broiler chickens]. In: Zdravie zvierat, kvalita potravín a krmív 2022 : Zborník vedeckých príspevkov. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. 2022. ISBN 978-80-8077-764-7, CD-ROM, s. 62-66.
2022
V2
2022
V2
MAKIŠ, Andrej - BARTKOVSKÝ, Martin - REITZNEROVÁ, Anna - SEMJON, Boris - SLANÝ, Ondrej - KLEMPOVÁ, Tatiana - BUJŇÁK, Lukáš - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv humínových látok a fermentovaných krmív obohatených o významné mastné kyseliny na kvalitu prsnej svaloviny brojlerových kurčiat [The effect of humic substances and fermented feeds enriched with significant fatty acids on the quality of breast muscle of broiler chickens]. In: Hygiena a technologie potravin - 51. Lenfeldovy a Höklovy dny : Sborník přednášek a posterů. 1. vyd. Brno : VFU, 2022. 2022. ISBN 978-80-7305-876-0, online, s. 237-243.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 253