Publishing activity of the University

 
After 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Year
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Year
Cat
Year
Category
Publication
2022
V3
2022
V3
SKALICKÁ, Magdaléna - NAĎ, Pavel - BUJŇÁK, Lukáš - MARCIN, Andrej. The effect of humic substances on the content of copper and zinc in the turkey muscle. In: Asian Journal of Agriculture and Food Sciences. 2022. ISSN 2321-1571, Vol. 10, no. 6 (2022), p. 108-112.
2022
V3
2022
V3
SKALICKÁ, Magdaléna - NAĎ, Pavel - BUJŇÁK, Lukáš - MARCIN, Andrej. Contents of selected elements in the blood serum of broiler chickens after supplementation of humic substances. In: Folia veterinaria. 2022. ISSN 0015-5748, Roč. 66, č. 2 (2022), s. 46-53.
2022
V3
2022
V3
MIHOK, Tomáš - HREŠKO ŠAMUDOVSKÁ, Alena - BUJŇÁK, Lukáš - TIMKOVIČOVÁ LACKOVÁ, Petra. Determination of buffering capacity of the selected feeds used in swine nutrition [Stanovenie pufračnej kapacity vybraných krmív používaných vo výžive ošípaných]. In: Journal of Central European Agriculture. 2022. ISSN 1332-9049, Vol. 23, no. 4 (2022), p. 732-738.
(2022: 0.700 - IF, 22 - H-index, 0.700 - IF 5y, 0.196 - SJR, Q4 - SJR Best Q)
2022
V2
2022
V2
NAĎ, Pavel - SKALICKÁ, Magdaléna - BUJŇÁK, Lukáš - MARCIN, Andrej - GANCARČÍKOVÁ, Soňa. Produkčné parametre a mineralný profil krvi brojlerov krmených zmesou s prídavkom huminových látok [Production parameters and blood mineral profile of broilers fed with a mixture with the addition of humic substances]. In: Zdravie zvierat, kvalita potravín a krmív 2022 : Zborník vedeckých príspevkov. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. 2022. ISBN 978-80-8077-764-7, CD-ROM, s. 58-61.
2022
V2
2022
V2
HARČÁROVÁ, Michaela - NAĎ, Pavel - MARCIN, Andrej - SKALICKÁ, Magdaléna - BUJŇÁK, Lukáš - HREŠKO ŠAMUDOVSKÁ, Alena - MIHOK, Tomáš. Stanovenie ochratoxínu a v kŕmnych zmesiach pre hydinu [Determination of ochratoxin a in poultry feed mixtures]. In: Zdravie zvierat, kvalita potravín a krmív 2022 : Zborník vedeckých príspevkov. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. 2022. ISBN 978-80-8077-764-7, CD-ROM, s. 67-71.
2022
V2
2022
V2
MARCIN, Andrej - NAĎ, Pavel - GANCARČÍKOVÁ, Soňa - BUJŇÁK, Lukáš - SKALICKÁ, Magdaléna. Vplyv humínových látok na vybrané parametre energetického metabolizmu brojlerových kurčiat [Influence of humic substances on selected parameters of energy metabolism of broiler chickens]. In: Zdravie zvierat, kvalita potravín a krmív 2022 : Zborník vedeckých príspevkov. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. 2022. ISBN 978-80-8077-764-7, CD-ROM, s. 53-57.
2022
V2
2022
V2
HREŠKO ŠAMUDOVSKÁ, Alena - MUDROŇOVÁ, Dagmar - BUJŇÁK, Lukáš - NAĎ, Pavel. Vplyv prídavku humínových látok do krmiva na bunkovú imunitu u prasiatok [Effect of dietary humic substances on cellular immunity in piglets]. In: Zdravie zvierat, kvalita potravín a krmív 2022 : Zborník vedeckých príspevkov. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. 2022. ISBN 978-80-8077-764-7, CD-ROM, s. 31-37.
2022
V2
2022
V2
BUJŇÁK, Lukáš - NAĎ, Pavel - HREŠKO ŠAMUDOVSKÁ, Alena. Vplyv prídavku humínových látok v konečnej fáze výkrmu ošípaných na parametre exkrécie a mikrobiológiu trusu [The influence of the addition of humic substances in the finishing pigs on excretion parameters and faeces microbiology]. In: Zdravie zvierat, kvalita potravín a krmív 2022 : Zborník vedeckých príspevkov. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. 2022. ISBN 978-80-8077-764-7, CD-ROM, s. 38-41.
2022
V2
2022
V2
HREŠKO ŠAMUDOVSKÁ, Alena - BUJŇÁK, Lukáš - MIHOK, Tomáš. Vplyv β-glukánu na produkciu a morfológiu tenkého čreva u brojlerových kurčiat [Influence of β-glucan on performance and small intestine morphology of broiler chickens]. In: Zdravie zvierat, kvalita potravín a krmív 2022 : Zborník vedeckých príspevkov. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. 2022. ISBN 978-80-8077-764-7, CD-ROM, s. 62-66.
2022
V2
2022
V2
MAKIŠ, Andrej - BARTKOVSKÝ, Martin - REITZNEROVÁ, Anna - SEMJON, Boris - SLANÝ, Ondrej - KLEMPOVÁ, Tatiana - BUJŇÁK, Lukáš - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv humínových látok a fermentovaných krmív obohatených o významné mastné kyseliny na kvalitu prsnej svaloviny brojlerových kurčiat [The effect of humic substances and fermented feeds enriched with significant fatty acids on the quality of breast muscle of broiler chickens]. In: Hygiena a technologie potravin - 51. Lenfeldovy a Höklovy dny : Sborník přednášek a posterů. 1. vyd. Brno : VFU, 2022. 2022. ISBN 978-80-7305-876-0, online, s. 237-243.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 253
Page 7 / 26