Year
Cat
Year
Category
Publication
2013
AFD
2013
AFD
TUREK, Peter - NAGY, Jozef - MÁTÉ, Dionýz - MARCINČÁK, Slavomír - POPELKA, Peter. Bezpečnosť a kvalita potravín a ochrana spoterbiteľa [Food safety and quality and consumer protection]. In: Vytváranie podmienok pre ochranu a kontrolu zdravia potravinových druhov zvierat, inovácia veterinárnej informatiky, Nitra, 4. december 2012 : Zborník referátov a diskusných príspevkov z vedeckej rozpravy 41. valného zhromaždenia členov SAPV. 1. vyd. Nitra : SAPV, 2013. 2013. ISBN 978-80-89162-49-9, s. 52-57.
2013
AFD
2013
AFD
TUREK, Peter - NAGY, Jozef - MÁTÉ, Dionýz - MARCINČÁK, Slavomír - POPELKA, Peter. Bezpečnosť a kvalita potravín a ochrana spotrebiteľa. In: Vedecké práce doktorandov 2013, VIII. ročník, 10. - 11. september 2013, Košice : Zborník zo seminára doktorandov venovaného pamiatke akademika Boďu. 1. vyd. Košice : SAV Ústav fyziológie zvierat, 2013. 2013. ISBN 978-80-971428-0-3, s. 52-57.
2013
AFD
2013
AFD
BAČA, Martin - MARCINČÁK, Slavomír - ČERTÍK, Milan - GUOTHOVÁ, Lucia. Prefermentovaný cereálny substrát a jeho vplyv na rast kurčiat a kvalitu hydinového mäsa. In: Vedecké práce doktorandov 2013, VIII. ročník, 10. - 11. september 2013, Košice : Zborník zo seminára doktorandov venovaného pamiatke akademika Boďu. 1. vyd. Košice : SAV Ústav fyziológie zvierat, 2013. 2013. ISBN 978-80-971428-0-3, s. 11-13.
2013
AFD
2013
AFD
REGECOVÁ, Ivana - MARCINČÁK, Slavomír - PIPOVÁ, Monika - JEVINOVÁ, Pavlína - MARUŠKOVÁ, Katarína. Stanovenie citlivosti stafylokokových izolátov z mäsa sleďa obyčajného (Clupea harengus) voči vybraným antibiotikám pomocou dvoch mikrobiologických metód. In: Bezpečnosť a kontrola potravín, Smolenice, 21. - 22. marec 2013 : Zborník prác z X. medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Nitra : SPU, 2013. 2013. ISBN 978-80-552-0992-0, s. 131-134.
2013
AFD
2013
AFD
JEVINOVÁ, Pavlína - PIPOVÁ, Monika - REGECOVÁ, Ivana - POPELKA, Peter - MARCINČÁK, Slavomír. Výskyt aflatotoxínov v potravinách. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIV: Bezpečnosť a kvalita mlieka a mliečnych produktov, 8. - 10. mája 2013, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2013. 2013. ISBN 978-80-8077-334-2, s. 300-302.
2013
AFH
2013
AFH
FEČKANINOVÁ, Adriána - POPELKA, Peter - MARCINČÁK, Slavomír - MASKAĽOVÁ, Iveta. Porovnanie chemického zloženia a nutričnej hodnoty chladených a zmrazených pstruhov dúhových. In: Mladí vedci- Bezpečnosť potravinového reťazca. Mladí vedci - Bezpečnosť potravinového reťazca, Bratislava, 7. - 8. november 2013 : Zborník abstraktov zo VI. vedeckej konferencie. 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka, 2013. 2013. ISBN 978-80-970552-8-8, s. 42.
2013
AFH
2013
AFH
MAČANGA, Ján - MARCINČÁK, Slavomír - KORÉNEKOVÁ, Beáta - BAČA, Martin - BRENESSELOVÁ, Martina. Porovnanie priebehu rozkladných zmien tukov vo svalovine vybraných druhov zveri počas chladiarenského skladovania. In: Mladí vedci- Bezpečnosť potravinového reťazca. Mladí vedci - Bezpečnosť potravinového reťazca, Bratislava, 7. - 8. november 2013 : Zborník abstraktov zo VI. vedeckej konferencie. 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka, 2013. 2013. ISBN 978-80-970552-8-8, s. 73.
2013
AFH
2013
AFH
BAČA, Martin - MARCINČÁK, Slavomír - LOVIČOVÁ, Lenka - MARCINČÁKOVÁ, Dana. Vplyv spôsobu prípravy bylinných čajov na antioxidačné vlastnosti. In: Mladí vedci- Bezpečnosť potravinového reťazca. Mladí vedci - Bezpečnosť potravinového reťazca, Bratislava, 7. - 8. november 2013 : Zborník abstraktov zo VI. vedeckej konferencie. 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka, 2013. 2013. ISBN 978-80-970552-8-8, s. 22.
2012
ADC
2012
ADC
SÝKOROVÁ GOFFOVÁ, Zuzana - KOŽÁROVÁ, Ivona - MÁTÉ, Dionýz - MARCINČÁK, Slavomír - GONDOVÁ, Zuzana - SOPKOVÁ, Drahomíra. Comparison of detection sensitivity of five microbial inhibition tests for the screening of aminoglycoside residues in fortified milk. In: Czech Journal of Food Sciences. 2012. ISSN 1212-1800, Vol. 30, č. 4(2012), s. 314-320.
(2012: 0.685 - IF, 37 - H-index, 0.858 - IF 5y, 0.487 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
(2012: 0.685 - IF, 37 - H-index, 0.858 - IF 5y, 0.487 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
2012
ADC
2012
ADC
POPELKA, Peter - LUPTÁKOVÁ, Oľga - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef - MESARČOVÁ, Lýdia - NAGYOVÁ, Alena. The effect of glaze and storage temperature on the quality of frozen mackerel fillets. In: Acta veterinaria Brno. 2012. ISSN 0001-7213, Vol. 81, č. 4 (2012), s. 397-402.
(2012: 0.393 - IF, 36 - H-index, 0.561 - IF 5y, 0.315 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
(2012: 0.393 - IF, 36 - H-index, 0.561 - IF 5y, 0.315 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 657