Year
Cat
Year
Category
Publication
2025
V3
2025
V3
KUZYŠINOVÁ, Katarína - KORÉNEKOVÁ, Beáta - BÍLIKOVÁ, Katarína - KRIŠTOF KRAKOVÁ, Tatiana - TOPORČÁK, Juraj - STRIŠOVSKÁ, Dominika - KOLLÁR MOSKÁĽOVÁ, Lenka - MUDROŇOVÁ, Dagmar. Evaluation of honey quality after administration of probiotic lactic acid bacteria to bee colonies. In: Acta Veterinaria Hungarica. 2025. ISSN 0236-6290, Vol. 73, no. 2 (2025), p. 111-118.
(2024: 0.800 - IF, 1.000 - IF 5y, 0.272 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
(2024: 0.800 - IF, 1.000 - IF 5y, 0.272 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
2025
V2
2025
V2
KOŽÁROVÁ, Ivona - HRICIKOVÁ, Simona - KORÉNEKOVÁ, Beáta. Monitoring rezíduí kokcidiostatík v produktoch hydiny v kontexte nového dizajnu plánov kontroly rezíduí [Monitoring of coccidiostat residues in poultry products in the context of the new design of residue control plans]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLV: Trendy produkcie a predaja kvalitných a bezpečných produktov z hydiny, rýb a zveri : Zborník vedeckých príspevkov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2025. 2025. ISBN 978-80-8077-852-1, USB kľúč, s. 245-249.
2025
V2
2025
V2
KORÉNEKOVÁ, Beáta - KOŽÁROVÁ, Ivona - JEVINOVÁ, Pavlína. Porovnanie fyzikálnych a chemických vlastností jednodruhových a viacdruhových kvetových medov [Comparison of physical and chemical properties of single species and multi-species flower honeys]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLV: Trendy produkcie a predaja kvalitných a bezpečných produktov z hydiny, rýb a zveri : Zborník vedeckých príspevkov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2025. 2025. ISBN 978-80-8077-852-1, USB kľúč, s. 227-232.
2025
V2
2025
V2
KORÉNEKOVÁ, Beáta - KOŽÁROVÁ, Ivona. Používanie probiotík v kontexte produkčného zdravia hydiny [The use of probiotics in the context of poultry production health]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLV: Trendy produkcie a predaja kvalitných a bezpečných produktov z hydiny, rýb a zveri : Zborník vedeckých príspevkov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2025. 2025. ISBN 978-80-8077-852-1, USB kľúč, s. 233-237.
2024
V3
2024
V3
HRICIKOVÁ, Simona - KOŽÁROVÁ, Ivona - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MARCINČÁK, Slavomír. The effect of the supplementation of humic substances and fermented products in the feed on the content of Salinomycin residues in poultry tissues. In: Foods. 2024. ISSN 2304-8158, Vol. 13, no. 1 (2024), art. no. 68, p. [1-16]
(2024: 5.100 - IF, 5.600 - IF 5y, 1.021 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q1 - JCR Best Q)
(2024: 5.100 - IF, 5.600 - IF 5y, 1.021 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q1 - JCR Best Q)
2024
V2
2024
V2
SEMJON, Boris - SPIŠÁKOVÁ, Klára - BARTKOVSKÝ, Martin - ŠUĽÁKOVÁ, Lucia - MESARČOVÁ, Lýdia - VÁRADY, Matúš - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MEGYESY EFTIMOVÁ, Zuzana - MARCINČÁK, Slavomír. Biogénne amíny vo víne a faktory ovplyvňujúce ich množstvo [Biogenic amines in wine and factors influencing their quantity]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 523-528.
2024
V2
2024
V2
KORÉNEKOVÁ, Beáta - KOŽÁROVÁ, Ivona. Humínové látky a ich vplyv na kvalitu a bezpečnosť mäsa [Humic substances and their influence on the quality and safety of meat]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 384-388.
2023
P1
2023
P1
JEVINOVÁ, Pavlína - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef - PIPOVÁ, Monika - POPELKA, Peter - REGECOVÁ, Ivana. Mykológia a mykotoxikológia krmív a potravín : (Vysokoškolská učebnica pre študijný program Bezpečnosť krmív a potravín). Rec. Jana Koščová, Janka Poráčová. 1. vyd. Košice : UVLF 2023. ISBN 978-80-8077-810-1, 351 s. [23,2 AH]
2023
P1
2023
P1
JEVINOVÁ, Pavlína - KORÉNEKOVÁ, Beáta - PIPOVÁ, Monika - REGECOVÁ, Ivana. Návody na praktické cvičenia z mykológie a mykotoxikológie krmív a potravín. Rec. Marcel Falis, Gabriela Gadusová. 1. vyd. Košice : UVLF 2023. ISBN 978-80-8077-794-4, 183 s. [8,6 AH]
2023
V3
2023
V3
LAUKOVÁ, Andrea - BURDOVÁ, Oľga - KORÉNEKOVÁ, Beáta. Anti-listerial activity control of postbiotic in cow milk lump cheese processing. In: European Journal of Applied Sciences. 2023. ISSN 2634-9221, Vol. 11, no. 3 (2023), p. 634-640.
Last database update: 22. 09. 2025 11:26
Number of records in database: 701