Publishing activity of the University

 
After 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Year
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Year
Cat
Year
Category
Publication
2018
AFD
2018
AFD
DEMJANOVÁ, Soňa - JEVINOVÁ, Pavlína - REGECOVÁ, Ivana - PIPOVÁ, Monika. Identifikácia Cladosporium spp. zo slepačích vajec [Identification of Cladosporium spp. in hen eggs]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník prác z XV. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou, 22.-23. marec 2018, Piešťany. 1. vyd. Nitra : SPU, 2018. 2018. ISBN 978-80-552-1813-7, s. 32-34.
2018
AFD
2018
AFD
REGECOVÁ, Ivana - DEMJANOVÁ, Soňa - JEVINOVÁ, Pavlína - PIPOVÁ, Monika. Identifikácia Fusarium spp. v slepačích vajciach [Identification Fusarium spp. in hen eggs]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník prác z XV. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou, 22.-23. marec 2018, Piešťany. 1. vyd. Nitra : SPU, 2018. 2018. ISBN 978-80-552-1813-7, s. 48-50.
2018
AFD
2018
AFD
DEMJANOVÁ, Soňa - JEVINOVÁ, Pavlína - PIPOVÁ, Monika - REGECOVÁ, Ivana. Identifikácia izolátov Cladosporium cladosporioides z vaječnej škrupiny [Identification of isolates of Cladosporium cladosporioides from egg shell]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIX: Zdravotná bezpečnosť a kvalita hydinového mäsa, vajec, produktov rybolovu a zveriny, 16. - 18. mája 2018, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Recenzovaný zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2018. 2018. ISBN 978-80-8077-580-3, CD ROM, s. 224-228.
2018
AFD
2018
AFD
DEMJANOVÁ, Soňa - JEVINOVÁ, Pavlína - PIPOVÁ, Monika - REGECOVÁ, Ivana. Identifikácia zástupcov rodu Penicillium zo slepačích vajec [Identification of representatives of Penicillium species in chicken eggs]. In: Vedecké práce doktorandov 2018, 4. a 5. september 2018, Košice : Zborník zo seminára doktorandov venovaného pamiatke akademika Boďu - XIII. ročník. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2018. 2018. ISBN 978-80-972752-3-5, s. 26-28.
2018
AFD
2018
AFD
JEVINOVÁ, Pavlína - REGECOVÁ, Ivana - PIPOVÁ, Monika - DEMJANOVÁ, Soňa. Vplyv teploty a balenia na kontamináciu vajec mikromycétami [The effect of temperature and packaging on micromycete contamination of eggs]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIX: Zdravotná bezpečnosť a kvalita hydinového mäsa, vajec, produktov rybolovu a zveriny, 16. - 18. mája 2018, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Recenzovaný zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2018. 2018. ISBN 978-80-8077-580-3, CD ROM, s. 257-265.
2018
AFH
2018
AFH
REGECOVÁ, Ivana - PIPOVÁ, Monika - JEVINOVÁ, Pavlína - DEMJANOVÁ, Soňa. Potvrdenie prítomnosti Penicillium spp. v škrupine slepačích vajec [Confirmation of Penicillium spp. in the shell of the hen eggs]. In: Interaktívna konferencia mladých vedcov. Interaktívna konferencia mladých vedcov 2018 : Zborník abstraktov. 1. vyd. Bratislava : OZ Preveda, 2018. 2018. ISBN 978-80-972360-2-1, online, s. [1-1]
2018
BEF
2018
BEF
VATAŠČINOVÁ, Tatiana - PIPOVÁ, Monika - MAĽOVÁ, Jana - SEMJON, Boris - DUDRIKOVÁ, Eva. Detekcia prídavku kravského mlieka v ovčom mlieku. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca : 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR, 2018. 2018. ISBN 978-80-89738-18-2, s. 202.
2018
BEF
2018
BEF
REGECOVÁ, Ivana - DEMJANOVÁ, Soňa - JEVINOVÁ, Pavlína - PIPOVÁ, Monika. Identifikácia Fusarium spp. a Aspergillus spp. v slepačích vajciach [Identification of Fusarium spp. and Aspergillus spp. in hen eggs]. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca : 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR, 2018. 2018. ISBN 978-80-89738-18-2, s. 170-171.
2018
BEF
2018
BEF
DEMJANOVÁ, Soňa - JEVINOVÁ, Pavlína - PIPOVÁ, Monika - REGECOVÁ, Ivana. Kontaminácia vajec zástupcami rodu Penicillium [Contamination of eggs with Penicillium species]. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca : 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR, 2018. 2018. ISBN 978-80-89738-18-2, s. 57-60.
2017
ADD
2017
ADD
REGECOVÁ, Ivana - TUREK, Peter - JEVINOVÁ, Pavlína - PIPOVÁ, Monika - MAČANGA, Ján. Monitoring of microbiological quality in the process of production of steak tartare [Sledovanie mikrobiologickej kvality v procese výroby tatárskeho bifteku]. In: Journal of Food and Nutrition Research. 2017. ISSN 1336-8672, Vol. 56, č. 4(2017), s. 318-325.
(2017: 0.687 - IF, 22 - H-index, 0.831 - IF 5y, 0.313 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q)
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 339
Page 7 / 34