Publishing activity

  Bartkovský Martin, M.Sc., PhD

After 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Year
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Year
Category
Publication
2016
AFD
BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁK, Slavomír - TUREK, Peter - ŠPAKOVSKÁ, Eva - DUDRIKOVÁ, Eva - TOROPILOVÁ, Júlia. Vplyv spôsobu vyzrievania na kvalitatívne vlastnosti vín odrody Chardonnay : [Impact of aging method on qualitative characteristics of Chardonnay wine] In: Bezpečnosť a kontrola potravín, 7.-8.apríl 2016, Piešťany : Zborník prác z XIII. Vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou na DVD nosiči. 1. vyd. Nitra : SPU, 2016. ISBN 978-80-552-1481-8, DVD, s. 187-190.
2016
AFH
BARTKOVSKÝ, Martin - ČERTÍK, Milan - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MARCINČÁKOVÁ, Dana - MAČANGA, Ján - MOLNÁR, Ladislav - MARCINČÁK, Slavomír. Účinok skrmovania biofermentovaného krmiva a extraktu repíka brojlerovým kurčatám na jatočnú výťažnosť a kvalitu produkovaného mäsa : [The effect of feeding of biofermented feed and agrimony extract on carcass yield and quality of produced chicken meat] In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca. Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca, 06.-07. december 2016, Bratislava. 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka, 2016. ISBN 978-80-89738-10-6, s. 18.
2015
AFD
BARTKOVSKÝ, Martin - PROKEŠ, Marián - ONDREJKOVÁ, Anna - ONDREJKA, Róbert - TOROPILOVÁ, Denisa. Listerióza ľudí a zvierat na Slovensku. In: Priemyselná toxikológia 2015, Svit, 17.-19.6.2015 : Zborník príspevkov: 35. medzinárodné vedecké sympózium pod záštitou primátora mesta SVIT - Ing. Miroslava Škvarek, MPH. 1. vyd. Bratislava : STU, 2015. ISBN 978-80-227-4377-8, s. 225-229.
Last database update: 09. 05. 2024 08:32:29
Number of records in database: 153
Page 16 / 16