Publishing activity

  Bujňák Lukáš, Assoc. prof. DVM, PhD

After 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Year
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Year
Category
Publication
2019
AFG
MARCIN, Andrej - NAĎ, Pavel - BUJŇÁK, Lukáš - SKALICKÁ, Magdaléna. Digestibility and performance of broiler chickens fed diets with humic substance : [Stráviteľnosť a produkčná schopnosť brojlerových kurčiat kŕmených diétami s humínovými látkami] In: Scientific Day of Animal Breeding. 7th Scientific Day of Animal Breeding in Gödöllő : International Conference. 1. vyd. Gödöllö : Szent István University, 2019. ISBN 978-963-269-865-6, s. 70.
2019
AFG
NAĎ, Pavel - MARCIN, Andrej - BUJŇÁK, Lukáš - SKALICKÁ, Magdaléna. Effect of dietary supplementation of humic sabstances on production performance of broilers : [Účinok doplnku humínových látok na produkčné parametre u brojlerov] In: Scientific Day of Animal Breeding. 7th Scientific Day of Animal Breeding in Gödöllő : International Conference. 1. vyd. Gödöllö : Szent István University, 2019. ISBN 978-963-269-865-6, s. 73.
2019
AFG
BUJŇÁK, Lukáš - MARCIN, Andrej - NAĎ, Pavel. Effect of supplemental humic acid with urea as a non protein dietary nitrogen source on rumen variables in sheep : [Vplyv prídavku humínových kyselín s močovinou ako zdrojom nebielkovinového dusíka na bachorové parametre u oviec] In: Scientific Day of Animal Breeding. 7th Scientific Day of Animal Breeding in Gödöllő : International Conference. 1. vyd. Gödöllö : Szent István University, 2019. ISBN 978-963-269-865-6, s. 60.
2019
BEF
VATAŠČINOVÁ, Tatiana - PIPOVÁ, Monika - MAĽA, Pavel - BUJŇÁK, Lukáš - KOVÁČOVÁ, Mariana - DEMJANOVÁ, Soňa. Antibakteriálny potenciál laktobacilov. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca 2019 : 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR, 2019. ISBN 978-80-89738-19-9, online, s. 212-214.
2018
ADM
HREŠKO ŠAMUDOVSKÁ, Alena - DEMETEROVÁ, Mária - SKALICKÁ, Magdaléna - BUJŇÁK, Lukáš - NAĎ, Pavel. Effect of water acidification on some morphological, digestive and production traits in broiler chickens. In: Bulgarian Journal of Veterinary Medicine. 2018. ISSN 1311-1477, Vol. 21, č. 3(2018), s. 269-278.
(8 - H-index, 0.167 - SJR, Q3 - SJR Best Q)
2018
AED
BUJŇÁK, Lukáš - ŠVAGERKOVÁ, Júlia. Hodnotenie krmív a kŕmnych zmesí pre ošípané na základe in vitro stráviteľnosti živín : [Evaluation of feeds and feed mixtures for pigs according to in vitro digestibility of nutrients] In: Zdravie zvierat, kvalita potravín a krmív 2018 : Zborník vedeckých príspevkov. 1. vyd. Košice : UVLF, 2018. ISBN 978-80-8077-611-4, CD-ROM, s. 10-14.
2018
AED
SKALICKÁ, Magdaléna - BUJŇÁK, Lukáš - NAĎ, Pavel. Koncentrácie minerálnych látok v krvnom sére a výkaloch ošípaných po aplikácii humátovych látok : [Concentration of mineral substances in the blood serum an faeces of pigs after application of humate substances] In: Zdravie zvierat, kvalita potravín a krmív 2018 : Zborník vedeckých príspevkov. 1. vyd. Košice : UVLF, 2018. ISBN 978-80-8077-611-4, CD-ROM, s. 26-28.
2018
AED
BINDAS, Ľubor - BUJŇÁK, Lukáš - MASKAĽOVÁ, Iveta. Vplyv zníženia N–látok v diétach odstavčiat na obsah močoviny v krvnej plazme a úžitkové parametre : [The effect of the crude protein restriction on urea in the blood plasma and performance of weaned piglets] In: Zdravie zvierat, kvalita potravín a krmív 2018 : Zborník vedeckých príspevkov. 1. vyd. Košice : UVLF, 2018. ISBN 978-80-8077-611-4, CD-ROM, s. 5-9.
2018
AFC
MARCIN, Andrej - NAĎ, Pavel - LEVKUT, Martin - BUJŇÁK, Lukáš. Apparent duodenal digestibility after dietary intake of the probiotic Bacillus amyloliquefaciens by broiler chickens : [Zdánlivá duodenálna stráviteľnosť po dietárnom príjme probioticjých Bacillus amyloliquefaciens brojlerovými kurčatami] In: Animal Physiology, Nutrition and Welfare, November 21, 2018, University of South Bohemia in České Budějovice : Proceedings of reviewed scientific papers. 1. vyd. České Budějovice : Jihočeská univerzita, 2018. ISBN 978-80-7394-715-6, s. 127-134.
2018
AFC
BUJŇÁK, Lukáš - MIHOK, Tomáš - MARCIN, Andrej - NAĎ, Pavel - BINDAS, Ľubor. Effect of humic substances addition with extra non protein dietary nitrogen source on fermentation in rumen of sheep : [Vplyv prídavku humínových látok s extra zdrojom nebielkovinového dusíka v krmive na úroveň fermentácie v bachore oviec] In: Animal Physiology, Nutrition and Welfare, November 21, 2018, University of South Bohemia in České Budějovice : Proceedings of reviewed scientific papers. 1. vyd. České Budějovice : Jihočeská univerzita, 2018. ISBN 978-80-7394-715-6, s. 318-326.
Last database update: 09. 05. 2024 08:32:29
Number of records in database: 225
Page 12 / 23