Bujňák Lukáš, Assoc. prof. DVM, PhD
Year
Category
Publication
2014
AFD
BINDAS, Ľubor - MASKAĽOVÁ, Iveta - BUJŇÁK, Lukáš. Vplyv diéty so zníženým obsahom N – látok s prídavkom aminokyselín na intermediárny metabolizmus, exkréciu dusíka a úžitkové parametre odstavčiat : [The effect of diet decreased cp supplemented amino acids on intermediary metabolism, nitrogen excretion and performance parameters of weaned pigs] In: Zdravie zvierat, kvalita krmív a potravín - AGROKOMPLEX 2014, 21.-24. august 2014, Nitra : Zborník vedeckých príspevkov z medzinárodnej poľnohospodárskej výstavy. 1. vyd. Košice : UVLF, 2014. ISBN 978-80-8077-422-6, CD ROM, s. 16-19.
2014
AFD
KREMPASKÝ, Marek - VAJDA, Vladimír - MASKAĽOVÁ, Iveta - BUJŇÁK, Lukáš. Vplyv sacharidov na bachorový a intermediárny metabolizmus dojníc : [The effect of carbohydrates on ruminal and intermediary metabolism of dairy cows] In: Lazarové dni výživy a veterinárnej dietetiky XI, 2. - 3. 9. 2014, Košice : Zborník prednášok: Medzinárodná vedecká konferencia. 1. vyd. Košice : UVLF, 2014. ISBN 978-80-8077-408-0, s. 107-110.
2014
AFD
BINDAS, Ľubor - MASKAĽOVÁ, Iveta - BUJŇÁK, Lukáš. Vplyv zníženia dusíkatých látok v diéte odstavčiat na intermediárny metabolizmus a exkréciu dusíka : [Effect of crude protein decrease in diet on intermediary metabolism and nitrogen excretion of weaned pigs] In: Lazarové dni výživy a veterinárnej dietetiky XI, 2. - 3. 9. 2014, Košice : Zborník prednášok: Medzinárodná vedecká konferencia. 1. vyd. Košice : UVLF, 2014. ISBN 978-80-8077-408-0, s. 132-136.
2014
AFD
BUJŇÁK, Lukáš - BINDAS, Ľubor - MASKAĽOVÁ, Iveta - VAJDA, Vladimír. Využitie syntetických aminokyselín vo výkrme ošípaných : [The use of synthetic amino acids in pigs for fattening] In: Lazarové dni výživy a veterinárnej dietetiky XI, 2. - 3. 9. 2014, Košice : Zborník prednášok: Medzinárodná vedecká konferencia. 1. vyd. Košice : UVLF, 2014. ISBN 978-80-8077-408-0, s. 145-148.
2013
ACB
NAĎ, Pavel - VAJDA, Vladimír - MARCIN, Andrej - MOCHNACKÝ, Sergej - BUJŇÁK, Lukáš - MASKAĽOVÁ, Iveta. Jednoročné krmoviny - Pestovanie a spracovanie rastlinných komodít. Rec. Jarmila Eftimová, Iveta Ilavská. 1. vyd. Košice : UVLF, 2013. ISBN 978-80-8077-374-8, 84 s.
2013
ACB
NAĎ, Pavel - VAJDA, Vladimír - MARCIN, Andrej - BUJŇÁK, Lukáš - MASKAĽOVÁ, Iveta - SKALICKÁ, Magdaléna - MOCHNACKÝ, Sergej. Konzervovanie krmív. Rec. Ľubor Bindas, Tomáš Mitrík. 1. vyd Košice : UVLF, 2013. ISBN 978-80-8077-376-2, 95 s.
2013
AED
BUJŇÁK, Lukáš - MASKAĽOVÁ, Iveta - VAJDA, Vladimír. Dietetics evaluation of fermenation process in ensilaged feedstuffs. In: NutriNET 2013. 1. vyd. Nitra : Slovak Agricultural University, 2013. ISBN 978-80-552-1065-0, s. 11-14.
2013
AED
VAJDA, Vladimír - MASKAĽOVÁ, Iveta - BUJŇÁK, Lukáš. Effect of nutrition on level of protein and energy metabolism in transition period ofdairy cows. In: NutriNET 2013. 1. vyd. Nitra : Slovak Agricultural University, 2013. ISBN 978-80-552-1065-0, s. 159-162.
2013
AED
MASKAĽOVÁ, Iveta - VAJDA, Vladimír - BUJŇÁK, Lukáš. Effect of protein nutrition on rumen transformation and intermediary metabolism of dairy cows. In: NutriNET 2013. 1. vyd. Nitra : Slovak Agricultural University, 2013. ISBN 978-80-552-1065-0, s. 93-101.
2013
AED
KREMPASKÝ, Marek - MASKAĽOVÁ, Iveta - BUJŇÁK, Lukáš - VAJDA, Vladimír. Incidence and causes of ketosis in the high-producing dairy cows. In: NutriNET 2013. 1. vyd. Nitra : Slovak Agricultural University, 2013. ISBN 978-80-552-1065-0, s. 63-68.
Last database update: 09. 05. 2024 08:32:29
Number of records in database: 225