Publishing activity

  Pipová Monika, Assoc. prof. DVM, PhD

After 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Year
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Year
Category
Publication
2022
V3
REGECOVÁ, Ivana - VÝROSTKOVÁ, Jana - ZIGO, František - GREGOVÁ, Gabriela - PIPOVÁ, Monika - JEVINOVÁ, Pavlína - BECOVÁ, Jana. Detection of resistant and enterotoxigenic strains of Staphylococcus warneri isolated from food of animal origin. In: Foods. 2022. ISSN 2304-8158, Vol. 11, no. 10 (2022), art. no. 1496, p. [1-14]
(2021: 5.561 - IF, 53 - H-index, 5.940 - IF 5y, 0.726 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q1 - JCR Best Q)
2022
V2
JEVINOVÁ, Pavlína - REGECOVÁ, Ivana - PIPOVÁ, Monika. Kontaminácia korenia majorán druhmi rodu Aspergillus : [Contamination of marjoram by Aspergillus spp.] In: Hygiena a technologie potravin - 51. Lenfeldovy a Höklovy dny : Sborník přednášek a posterů. 1. vyd. Brno : VFU, 2022. ISBN 978-80-7305-876-0, online, s. 184-189.
2022
V2
REGECOVÁ, Ivana - JEVINOVÁ, Pavlína - VÝROSTKOVÁ, Jana - PIPOVÁ, Monika. Izolácia genomickej dna z mikroskopických vláknitých húb a kvasiniek izolovaných z potravín : [Isolation of genomic dna from microscopic filamentous fungi and yeasts isolated from food] In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2022. ISBN 978-80-8266-007-7, online, s. 48-51.
2022
V2
JEVINOVÁ, Pavlína - PIPOVÁ, Monika - REGECOVÁ, Ivana. Vaječná škrupina ako ochranná bariéra pred kontamináciou vaječného obsahu plesnivých vajec : [Eggshell as a barrier against contamination of the egg contents of moldy eggs] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. ISBN 978-80-8077-752-4, USB kľúč, s. 246-252.
2022
V2
JEVINOVÁ, Pavlína - PIPOVÁ, Monika - REGECOVÁ, Ivana. Vaječná škrupina ako ochranná bariéra pred kontamináciou vaječného obsahu plesnivých vajec : [Eggshell as a barrier against contamination of the egg contents of moldy eggs] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII. HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník abstraktov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. ISBN 978-80-8077-751-7, s. 35.
2022
O1
PILIPČINEC, Emil - BHIDE, Mangesh Ramesh - TKÁČIKOVÁ, Ľudmila - KOŠČOVÁ, Jana - NEMCOVÁ, Radomíra - CSANK, Tomáš - HAJDUČKOVÁ, Vanda - KIRÁLY, Ján - MAĎAR, Marián - MOCHNÁČOVÁ, Evelína. Bioinformatické a molekulovobiologické nástroje pri štúdiu faktorov patogenity a virulencie medicínsky významných bakteriálnych patogénov. Rec. Erik Dorko, Monika Pipová. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. ISBN 978-80-8077-768-5 online, online, 585 s. [39,10 AH]
2022
I1
TODAL NILSEN, Marte. Detection of resistance genes in E. coli strains isolated from broiler chickens : diplomová práca. Košice : UVLF, 2022. 58 l. + CD-ROM.
2022
I1
HOPKINS, Emily Jade. Occurrence of resistance genes among Staphylococcus epidermidis food isolates : diplomová práca. Košice : UVLF, 2022. 57 l. + CD-ROM.
2022
I1
LITTLEWOOD, Sarah Elisabeth. Resistance profiles of Staphylococcus aureus food isolates : diplomová práca. Košice : UVLF, 2022. 59 l. + CD-ROM.
2022
I1
TEJOVÁ, Martina. Rezistencia kmeňov E. coli izolovaných z brojlerových kurčiat na vybrané antibiotiká : diplomová práca. Košice : UVLF, 2022. 59 l. + CD-ROM.
Last database update: 09. 05. 2024 08:32:29
Number of records in database: 10
Page 1 / 1