Publishing activity

  Turek Peter, Prof. DVM, PhD

After 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Year
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Year
Category
Publication
1993
AFD
VAŠKO, Ladislav - MÁTÉ, Dionýz - TUREK, Peter - DIČÁKOVÁ, Zuzana. Vplyv bielkovinových prísad na kvalitu mäsových výrobkov. In: Hygiena Alimentorum XIV. Nové trendy vo výrobe mäsa a másových výrobkov. Košice, UVL, 15.-17.9.1993. Košice : UVL, 1993. s. 37.
1993
AFH
VAŠKO, Ladislav - TUREK, Peter - IVANKO, Štefan - MÁTÉ, Dionýz. Jatočné ukazovatele a kvalita mäsa ošípaných v závislosti na kvalite kŕmnych zmesí. In: . Chov a choroby ošípaných, 28.- 29.1.1993, Košice : Zborník - Vedecká konferencia s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : UVL, 1993. s. 8.
1992
AFD
VAŠKO, Ladislav - TUREK, Peter - MÁTÉ, Dionýz. Vplyv bielkovinovej prísady na kvalitu niektorých hydinových výrobkov. In: Zborník referátov z VIII sympózia o problematike chorôb a chovu hydiny. Košice, 17.-19. júna 1992. 1992. s. 41.
1992
AFD
VAŠKO, Ladislav - IVANKO, Štefan - TUREK, Peter - LEŠNÍK, František - PUZDER, Martin - REVAJOVÁ, Viera - MÁTÉ, Dionýz. Vplyv diéty z domácich rastlinných bielkovinových zdrojov na kvalitu mäsa ošípaných. In: Sympózium pokroku vo veterinárnej medicíne. Zemplínska Teplica, 3.-4. decembra 1992. 1992. s. 76.
1992
AFH
MÁTÉ, Dionýz - CABADAJ, Rudolf - PLEVA, Ján - TUREK, Peter. Príčiny vzniku DFD mäsa u výkrmových býkov. In: Aktuálna problematika v diagnostike, prevencii a terapii vnútorných chorôb prežúvavcov : Zborník abstraktov. Aktuálna problematika v diagnostike, prevencii a terapii vnútorných chorôb prežúvavcov. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 1992. s. 26.
1992
AFH
VAŠKO, Ladislav - IVANKO, Štefan - TUREK, Peter - MÁTÉ, Dionýz - HOJER, Richard. Vplyv aminokyselinového zloženia na metabolické procesy a kvalitu mäsa ošípaných. In: . XIII. celoštátne biochemické dni. Abstrakta, České Budejovice, 7.-11- septembra 1992. 1992. s. 44.
1992
BCI
CABADAJ, Rudolf - TUREK, Peter. Hygiena a technológia hydiny a vajec. Rec. 1. vyd. Košice : MAGNUS, 1992. ISBN 80-85569-08-6, 287 s.
1991
AFD
TUREK, Peter - MÁTÉ, Dionýz - VAŠKO, Ladislav. Vplyv bielkovinovej prísady na kvalitu hydinových výrobkov. In: Hygiena alimentorum. XII, Košice, 12.-13. septembra 1991. 1991. s. 39-40.
1990
AGI
PLEVA, Ján - CABADAJ, Rudolf - TUREK, Peter. Poľnohospodárska technológia a hygienická akosť potravín živočíšneho pôvodu : čiastková záverečná práca. Rec. Košice : VŠV, 1990. 21 l.
1989
ADF
TUREK, Peter - GORZOVÁ, Anna - MÁTÉ, Dionýz. Microbiological surface contamination of swine after slaughter processing and cooling. In: Folia veterinaria. 1989. Roč. 33, č. 1 (1989), s. 131-140.
Last database update: 09. 05. 2024 08:32:29
Number of records in database: 375
Page 37 / 38