Publikačná činnosť univerzity

 
Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2023
V3
2023
V3
HARČÁROVÁ, Michaela - NAĎ, Pavel - HREŠKO ŠAMUDOVSKÁ, Alena. Prítomnosť deoxynivalenolu v krmivách pre monogastrické zvieratá. In: GRANT journal. 2023. ISSN 1805-0638, Vol. 12, no. 1 (2023), p. 92-94.
2023
V3
2023
V3
HARČÁROVÁ, Michaela - NAĎ, Pavel - HREŠKO ŠAMUDOVSKÁ, Alena - MARCIN, Andrej. Prítomnosť zearalenónu a T-2 toxínu v krmivách pre ošípané. In: GRANT journal. 2023. ISSN 1805-0638, Vol. 12, no. 2 (2023), p. 98-100.
2023
V3
2023
V3
MARCIN, Andrej - NAĎ, Pavel - BUJŇÁK, Lukáš - SKALICKÁ, Magdaléna - HREŠKO ŠAMUDOVSKÁ, Alena. Amylolytic and cellulolytic activities, the digestibility of dry matter of broiler chickens after feed intake of humic substances. In: Folia veterinaria. 2023. ISSN 0015-5748, Roč. 67, č. 1 (2023), s. 15-23.
2023
V3
2023
V3
HARČÁROVÁ, Michaela - NAĎ, Pavel. Incidence of trichothecenes Deoxynivalenol and T-2 toxin in poultry feed mixtures. In: Folia veterinaria. 2023. ISSN 0015-5748, Roč. 67, č. 2 (2023), s. 18-23.
2023
V2
2023
V2
MARCIN, Andrej - MIHOK, Tomáš - HARČÁROVÁ, Michaela - HREŠKO ŠAMUDOVSKÁ, Alena - BUJŇÁK, Lukáš - KOŠČOVÁ, Jana - NAĎ, Pavel. Nutričné a minerálne parametre stehennej svaloviny moriek po perorálnom príjme probiotika [Nutritional and mineral parameters of thigh muscles of turkeys after oral administration of a probiotic]. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Bratislava : SSPLPVV, 2023. 2023. ISBN 978-80-8266-028-2, online, s. 201-207.
2023
V2
2023
V2
MARCIN, Andrej - NAĎ, Pavel - HARČÁROVÁ, Michaela - BUJŇÁK, Lukáš - HREŠKO ŠAMUDOVSKÁ, Alena - MIHOK, Tomáš. Regresná analýza vplyvu humínových látok v čreve na proteolytickú aktivitu, stráviteľnosť dusíkatých látok v čreve a koncentráciu bielkovín v sére brojlerových kurčiat [Regression analysis of the influence of humic substances on the proteolytic activity, digestibility of nitrogenous substances in the intestine and protein concentration in the serum of broiler chickens]. In: Zdravie zvierat, kvalita potravín a krmív 2023 : Zborník vedeckých príspevkov. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. 2023. ISBN 978-80-8077-808-8, CD-ROM, s. 80-85.
2023
V2
2023
V2
HREŠKO ŠAMUDOVSKÁ, Alena - BUJŇÁK, Lukáš - MARCIN, Andrej - MIHOK, Tomáš - HARČÁROVÁ, Michaela - NAĎ, Pavel. Vplyv humínových látok na kvalitu stehennej svaloviny vo výkrme moriek [The influence of humic substances on thigh meat quality in fattening of turkeys]. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Bratislava : SSPLPVV, 2023. 2023. ISBN 978-80-8266-028-2, online, s. 185-189.
2023
V2
2023
V2
HREŠKO ŠAMUDOVSKÁ, Alena - BUJŇÁK, Lukáš - MARCIN, Andrej - MIHOK, Tomáš - HARČÁROVÁ, Michaela - KOŠČOVÁ, Jana - MARCINČÁK, Slavomír - KARAFFOVÁ, Viera - NAĎ, Pavel. Vplyv probiotických baktérií Lactobacillus fermentum na rast a využitie živín u výkrmových moriek [The effect of probiotic bacteria Lactobacillus fermentum on the growth and utilization of nutrients in fattening turkeys]. In: Zdravie zvierat, kvalita potravín a krmív 2023 : Zborník vedeckých príspevkov. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. 2023. ISBN 978-80-8077-808-8, CD-ROM, s. 74-79.
2023
V2
2023
V2
MESARČOVÁ, Lýdia - REITZNEROVÁ, Anna - MAKIŠ, Andrej - NAĎ, Pavel - SEMJON, Boris - BUJŇÁK, Lukáš - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv probiotík a humínovych látok na chemické zloženie a minerálny profil prsnej svaloviny u moriek [Effect of probiotics and humic substances on the chemical composition and mineral profile of breast muscle in turkeys]. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Bratislava : SSPLPVV, 2023. 2023. ISBN 978-80-8266-028-2, online, s. 213-216.
2023
V2
2023
V2
BUJŇÁK, Lukáš - HREŠKO ŠAMUDOVSKÁ, Alena - MIHOK, Tomáš - NAĎ, Pavel. Vplyv zníženého obsahu dusíkatých látok v krmive odstavčiat na úroveň fermetačného procesu v hrubom čreve a vybrané ukazovatele krvného séra [The influence of reduced dietary crude protein content in weanlings feed on the level of the fermentation process in the large intestine and selected blood serum indicators]. In: Zdravie zvierat, kvalita potravín a krmív 2023 : Zborník vedeckých príspevkov. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. 2023. ISBN 978-80-8077-808-8, CD-ROM, s. 56-60.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 541
Strana 6 / 55