Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2013
AFD
2013
AFD
STRAPÁČ, Imrich - VARGOVÁ, Lenka - BARANOVÁ, Mária. Stanovenie obsahu metylesterov mastných kyselín v N-hexánovom extrakte zo sladkých zemiakov Helianthus tuberosus. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIV: Bezpečnosť a kvalita mlieka a mliečnych produktov, 8. - 10. mája 2013, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2013. 2013. ISBN 978-80-8077-334-2, s. 268-271.
2013
AFH
2013
AFH
ŽATKO, Daniel - STRAPÁČ, Imrich - VAŠKOVÁ, Janka - VAŠKO, Ladislav. Obsah celkovej ortuti vo vybraných potravinách rastlinného a živočíšneho pôvodu. In: Mladí vedci- Bezpečnosť potravinového reťazca. Mladí vedci - Bezpečnosť potravinového reťazca, Bratislava, 7. - 8. november 2013 : Zborník abstraktov zo VI. vedeckej konferencie. 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka, 2013. 2013. ISBN 978-80-970552-8-8, s. 125.
2012
AFC
2012
AFC
STRAPÁČ, Imrich - BARANOVÁ, Mária. Porovnanie obsahu esenciálnych prvkov medi, mangánu, zinku a železa v svalovom tkanive diviaka (Sus scrofa), srnca (Capreolus capreolus), jeleňa (Cervus elaphus) s obsahom týchto prvkov v bravčovom a hovädzom mäse. In: Hygiena a technologie potravin - XLII. Lenfeldovy a Höklovy dny, Brno, 17. a 18. října 2012. Brno : VFU, 2012. 2012. ISBN 978-80-7305-632-2, [CD-ROM], s. 242-246.
2012
AFC
2012
AFC
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - STRAPÁČ, Imrich - DUDRIKOVÁ, Eva. Senzorické hodnotenie bezmäsitých pochúťok Goody Foody. In: Hygiena a technologie potravin - XLII. Lenfeldovy a Höklovy dny, Brno, 17. a 18. října 2012. Brno : VFU, 2012. 2012. ISBN 978-80-7305-632-2, [CD-ROM], s. 45-48.
2012
AFC
2012
AFC
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - STRAPÁČ, Imrich - DUDRIKOVÁ, Eva. Senzorické hodnotenie vybraných druhov mrazenej zeleniny. In: Hygiena a technologie potravin - XLII. Lenfeldovy a Höklovy dny, Brno, 17. a 18. října 2012. Brno : VFU, 2012. 2012. ISBN 978-80-7305-632-2, [CD-ROM], s. 49-52.
2012
AFD
2012
AFD
STRAPÁČ, Imrich - SOKOL, Jozef - BARANOVÁ, Mária - ŽATKO, Daniel. Obsah esenciálnych mikroelementov a niektorých makroelementov v slepačích vajciach. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIII: Bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rýb a zveriny, 9. - 11. mája 2012, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2012. 2012. ISBN 978-80-7148-063-1, s. 224-227.
2011
ADF
2011
ADF
STRAPÁČ, Imrich - SOKOL, Jozef - BARANOVÁ, Mária - ŽATKO, Daniel. THE QUALITY OF ANIMAL MEAT IN COMPARISON WITH SOY MEAT SUBSTITUTE REGARDING THE CONTENT OF ESSENTIAL ELEMENTS MANGANESE, COPPER, IRON AND ZINC. In: Folia veterinaria. 2011. ISSN 0015-5748, Roč. 55, suppl. 2 (2011), s. 53-55.
2011
AED
2011
AED
STRAPÁČ, Imrich - SOKOL, Jozef - CHUDÝ, Dušan - DIČÁKOVÁ, Zuzana. Koncentrácia vápnika a horčíka v zrelých zemiakoch (Solanum tuberosum L.). In: Výživa a zdravie 2011. Nitra : SPU, 2011. 2011. ISBN 978-80-552-0699-8, s. 497-503.
2011
AFC
2011
AFC
STRAPÁČ, Imrich - BARANOVÁ, Mária - SOKOL, Jozef - ŽATKO, Daniel. Distribúcia makroprvkov (Ca, Mg, Al) v sójových bôboch a vo vybraných výrobkoch. In: Hygiena a technologie potravin - XLI. Lenfeldovy a Höklovy dny. Brno, 12. - 13. októbra 2011. Brno : VFU, 2011. 2011. ISBN 978-80-7305-594-3, s. 203-206.
2011
AFC
2011
AFC
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - STRAPÁČ, Imrich - BURDOVÁ, Oľga. Okara - sójová vláknina. In: Hygiena a technologie potravin - XLI. Lenfeldovy a Höklovy dny. Brno, 12. - 13. októbra 2011. Brno : VFU, 2011. 2011. ISBN 978-80-7305-594-3, s. 52-55.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 105