Publikačná činnosť univerzity

 
Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2007
BDF
2007
BDF
DUDRIKOVÁ, Eva. Stratégia ochrany zdravia ľudí - mlieko vo výžive ľudí. II. časť: Tuky. In: Slovenský veterinársky časopis. 2007. Roč. 32, č. 1 (2007), s. 17-20.
2007
BDF
2007
BDF
DUDRIKOVÁ, Eva. Stratégia ochrany zdravia ľudí - mlieko vo výžive ľudí. III. časť: Sacharidy. In: Slovenský veterinársky časopis. 2007. Roč. 32, č. 2 (2007), s. 81-84.
2007
FAI
2007
FAI
HYGIENA ALIMENTORUM XXVIII, Vysoké Tatry, 2. - 4. mája 2007 : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie: Bezpečnosť a kvalita mlieka a mliečnych výrobkov. [Safety and Quality of milk amd milk products]. 1.vyd. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR 2007. ISBN 978-80-8077-055-6, 370 s.
2006
ADE
2006
ADE
HÚSKA, Miroslav - DUDRIKOVÁ, Eva - REICHEL, Peter - LINK, Róbert - KOVÁČ, Gabriel - BÍREŠ, Jozef. Immunomodulation effects of Micotil in calves with bronchopneumonia. In: Slovenian Veterinary Research. 2006. ISSN 1580-4003, Roč. 43, suppl. 10 (2006), s. 317-320.
2006
ADE
2006
ADE
DUDRIKOVÁ, Eva - BURDOVÁ, Oľga - HÚSKA, Miroslav. Processing of ewe`s milk in Slovakia with the application of GMC and HACCP system. In: Slovenian Veterinary Research. 2006. ISSN 1580-4003, Roč. 43, suppl. 10 (2006), s. 131-134.
2006
ADF
2006
ADF
HÚSKA, Miroslav - BÍREŠ, Jozef - DUDRIKOVÁ, Eva - MICHAELI, Eva. Vplyv experimentálnej intoxikácie zinkom a meďou z priemyselnej emisie z oblasti stredného Spiša na zdravotný stav oviec. In: Folia Geographica 10. 2006. ISSN 1336-6157, Roč. 45, č. 10(2006), s. 194-197.
2006
AFC
2006
AFC
DUDRIKOVÁ, Eva - KOČIŠOVÁ, Alica. Nová legislatíva v hygiene potravín v EÚ a jej vzťah k DDD: teória a prax v prvovýrobe mlieka na Slovensku. In: VII. KONFERENCE DDD 2006. Přívorovy dny, Poděbrady, 15.-17.května 2006. Sborník referátů. 2006. ISBN 80-02-01815-X, č. 4.
2006
AFC
2006
AFC
DIČÁKOVÁ, Zuzana - DUDRIKOVÁ, Eva. Obsah biogénnych amínov v bryndzi z obchodnej siete [Biogenic amines content in bryndza cheese from the Slovak market]. In: XXXVII. LENFELDOVY A HÖKLOVY DNY, Brno 17.10.2007. Brno : VFU, 2006. 2006. ISBN 80-7305-570-8, s. 73-76.
2006
AFC
2006
AFC
DUDRIKOVÁ, Eva - HÚSKA, Miroslav - BURDOVÁ, Oľga - MICHAELI, Eva. RIL v mlieku ako chemické nebezpečenstvo pri získavaní mlieka v rôznych ekologických podmienkach [Residues of inhibiting agents in milk as the chemical hazard during milk processing on the farm in different ecological conditions]. In: XXXVI. LENFELDOVY A HÖKLOVY DNY, Brno 18.10.2006 : Konferencia o hygieně a technologii potravin. Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 2006. 2006. s. 36-39.
2006
AFC
2006
AFC
DUDRIKOVÁ, Eva - HÚSKA, Miroslav - BURDOVÁ, Oľga - MICHAELI, Eva. RIL v mlieku ako chemické nebezpečenstvo pri získavaní mlieka v rôznych ekologických podmienkach. In: VIII. Konference mladých vědeckých pracovníků s mezinárodní účastí, Brno, 6.6.2006 : Sborník. 1. vyd. Brno : VFU, 2006. 2006. ISBN 80-7305-564-3, s. 36-39.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 503
Strana 34 / 51