Publikačná činnosť univerzity

 
Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2024
O2
2024
O2
KIŠŠOVÁ, Zuzana - KARAFFOVÁ, Viera - HUDEC, Erik - MUDROŇOVÁ, Dagmar - RATVAJ, Marek - MARCINČÁK, Slavomír - BARTKOVSKÝ, Martin - MAKIŠ, Andrej - FALDYNA, Martin. Vplyv humínových látok a Limosilactobacillus fermentum 2I3 na fagocytárnu aktivitu a rastové parametre svalstva u brojlerových kurčiat. In: Sborník přednášek 18. Sympozia Společnosti pro probiotika a prebiotika : 1. vyd. Praha : ČZU, 2024. 2024. ISBN 978-80-213-3373-4, online, s. 21.
2024
O2
2024
O2
HUDEC, Erik - MUDROŇOVÁ, Dagmar - RATVAJ, Marek - MARCINČÁK, Slavomír - BARTKOVSKÝ, Martin - MAKIŠ, Andrej - FALDYNA, Martin - KARAFFOVÁ, Viera. Vplyv Limosilactobacillus fermentum 2i3 a 0,6 % prídavku humínových látok na vybrané imunitné a produkčné parametre u brojlerov. In: Sborník přednášek 18. Sympozia Společnosti pro probiotika a prebiotika : 1. vyd. Praha : ČZU, 2024. 2024. ISBN 978-80-213-3373-4, online, s. 30.
2024
I1
2024
I1
BARTKOVSKÝ, Martin. Ovplyvnenie primárnej kultúry fibroblastov prostredníctvom produktov kmeňových buniek : diplomová práca. Košice : UVLF 2024. 53 l. + CD-ROM.
2023
V2
2023
V2
VÝROSTKOVÁ, Jana - REGECOVÁ, Ivana - SEMJON, Boris - BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁK, Slavomír - OČENÁŠ, Peter - MESARČOVÁ, Lýdia. Changes in the microbiota during the wine fermentation process in relation to tyramine. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Bratislava : SSPLPVV, 2023. 2023. ISBN 978-80-8266-028-2, online, s. 59-64.
2023
V2
2023
V2
MARCINČÁK, Slavomír - SEMJON, Boris - BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁKOVÁ, Dana - KLEMPOVÁ, Tatiana - ČERTÍK, Milan - NAGY, Jozef. Fermentované produkty a humínové látky výžive hydiny, nový prístup k produkcii bezpečných a funkčných potravín [Fermented products and humic substances in poultry nutrition new approach to production of safe and functional foods]. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Bratislava : SSPLPVV, 2023. 2023. ISBN 978-80-8266-028-2, online, s. 208-212.
2023
V2
2023
V2
REGECOVÁ, Ivana - VÝROSTKOVÁ, Jana - SEMJON, Boris - MARCINČÁK, Slavomír - BARTKOVSKÝ, Martin - OČENÁŠ, Peter - MESARČOVÁ, Lýdia. Histamín a jeho vplyv na mykobiotu vína počas fermentačného procesu [Histamine and its effect on wine mycobiota during the fermentation process]. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Bratislava : SSPLPVV, 2023. 2023. ISBN 978-80-8266-028-2, online, s. 44-50.
2023
V2
2023
V2
SEMJON, Boris - BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁK, Slavomír. Porovnanie kvality vybraných vín z malokarpatskej a východoslovenskej vinohradníckej oblasti [Comparison of the quality of selected wines from the Little Carpathian and East Slovak vineyard regions]. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Bratislava : SSPLPVV, 2023. 2023. ISBN 978-80-8266-028-2, online, s. 287-292.
2023
V2
2023
V2
MAKIŠ, Andrej - SEMJON, Boris - BARTKOVSKÝ, Martin - REITZNEROVÁ, Anna - MESARČOVÁ, Lýdia - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv fermentovaných krmív na kvalitatívne parametre mäsa brojlerových kurčiat [The influence of fermented feeds on the quality parameters of the meat of broiler chickens]. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Bratislava : SSPLPVV, 2023. 2023. ISBN 978-80-8266-028-2, online, s. 196-200.
2023
V2
2023
V2
MARCINČÁK, Slavomír - SEMJON, Boris - MESARČOVÁ, Lýdia - REITZNEROVÁ, Anna - BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁKOVÁ, Dana - KLEMPOVÁ, Tatiana - NAGY, Jozef. Aplikácia fermentovaných produktov a humínových látok hydine, nový prístup k produkcii bezpečných a funkčných potravín [Application of fermented products and humic substances to poultry, a new approach to the production of safe and functional foods]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít - aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. 2023. ISBN 978-80-8077-787-6, USB kľúč, s. 473-479.
2023
V2
2023
V2
HUMENÍK, Filip - BARTKOVSKÝ, Martin - LAZÁR, Jozef - ČURLÍK, Ján - KAROLOVÁ, Renáta - LAZÁR, Peter. Ekonomické ukazovatele produkcie zveriny na Slovensku v poľovníckej sezóne 2021/2022 [Economic indicators of game production in Slovakia in the hunting season 2021/2022]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít - aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. 2023. ISBN 978-80-8077-787-6, USB kľúč, s. 346-348.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 172
Strana 4 / 18