Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2023
V2
2023
V2
MARCINČÁK, Slavomír - REITZNEROVÁ, Anna - MAKIŠ, Andrej - BARTKOVSKÝ, Martin - SEMJON, Boris - MUDROŇOVÁ, Dagmar - KOŠČOVÁ, Jana - MESARČOVÁ, Lýdia - NAGY, Jozef. Humínove látky a probiotiká vo výžive hydiny a ich vplyv na zloženie a kvalitu svaloviny [Humic substances and probiotics in poultry nutrition and their effect on meat composition and quality]. In: Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky XV. : Zborník prednášok z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. 2023. ISBN 978-80-8077-797-5, cd-rom, s. 87-91.
2023
V2
2023
V2
HUMENÍK, Filip - BARTKOVSKÝ, Martin - MALOVESKÁ, Marcela - HUDÁKOVÁ, Nikola - ČÍŽKOVÁ, Dáša - PETROUŠKOVÁ, Patrícia - HORŇÁKOVÁ, Ľubica - VDOVIAKOVÁ, Katarína - KREŠÁKOVÁ, Lenka - DANKO, Ján. Izolácia a imunocytochemická charakterizácia kanínnych kožných fibroblastov [Isolation and immunocytochemistry characterization of canine dermal fibroblasts]. In: 26. Košický morfologický deň : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Košice : UPJŠ v Košiciach, 2023. 2023. ISBN 978-80-574-0200-8, s. 62-65.
2023
V2
2023
V2
MAKIŠ, Andrej - SEMJON, Boris - BARTKOVSKÝ, Martin - REITZNEROVÁ, Anna - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MARCINČÁKOVÁ, Dana - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv fermentovaných krmív na kvalitatívne parametre prsnej svaloviny brojlerových kurčiat [The influence of fermented feeds on the quality parameters of the breast meat of broiler chickens]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít - aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. 2023. ISBN 978-80-8077-787-6, USB lľúč, s. 466-472.
2023
V2
2023
V2
BARTKOVSKÝ, Martin - SEMJON, Boris - MARCINČÁK, Slavomír - MIŠČIKOVÁ, Alexandra. Vplyv macerácie hrozna na antioxidačné vlastnosti a obsah celkových polyfenolov vo víne [Effect of grape maceration on the antioxidant and the content of polyphenols in wine]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít - aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. 2023. ISBN 978-80-8077-787-6, USB kľúč, s. 188-193.
2023
V2
2023
V2
MESARČOVÁ, Lýdia - KORÉNEKOVÁ, Beáta - REITZNEROVÁ, Anna - MAKIŠ, Andrej - NAĎ, Pavel - JEVINOVÁ, Pavlína - PIPOVÁ, Monika - KOŠČOVÁ, Jana - BUJŇÁK, Lukáš - BARTKOVSKÝ, Martin. Vplyv probiotík a humínovych látok na chemické zloženie a minerálny profil svaloviny hydiny [The effect of probiotics and humic substances on the chemical composition and mineral profile of poultry muscl]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít - aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. 2023. ISBN 978-80-8077-787-6, USB kľúč, s. 489-495.
2023
O2
2023
O2
SEMJON, Boris - BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁK, Slavomír. Instrumental analysis of the Welschriesling winecolor during production. In: Żywność jako wyzwanie dla współczesnej nauki i przemysłu. Żywność jako wyzwanie dla współczesnej nauki i przemysłu : XV Konferencja Naukowa z cyklu Żywność XXI wieku. 1. vyd. Warszawa : Polskie Towarzystwo Technologów Żywności, 2023. 2023. ISBN 978-83-962880-3-5, s. 105.
2023
V2
2023
V2
MARCINČÁK, Slavomír - SEMJON, Boris - MESARČOVÁ, Lýdia - REITZNEROVÁ, Anna - BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁKOVÁ, Dana - KLEMPOVÁ, Tatiana - NAGY, Jozef. Aplikácia fermentovaných produktov a humínových látok hydine, nový prístup k produkcii bezpečných a funkčných potravín [Application of fermented products and humic substances to poultry, a new approach to the production of safe and functional foods]. In: HYGIENA ALIMENTORUM. HYGIENA ALIMENTORUM XLIII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít - aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. 2023. ISBN 978-80-8077-786-9, s. 70.
2023
V2
2023
V2
HUMENÍK, Filip - BARTKOVSKÝ, Martin - LAZÁR, Jozef - ČURLÍK, Ján - KAROLOVÁ, Renáta - LAZÁR, Peter. Ekonomické ukazovatele produkcie zveriny na Slovensku v poľovníckej sezóne 2021/2022 [Economic indicators of game production in Slovakia in the hunting season 2021/2022]. In: HYGIENA ALIMENTORUM. HYGIENA ALIMENTORUM XLIII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít - aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. 2023. ISBN 978-80-8077-786-9, s. 46.
2023
V2
2023
V2
MARCINČÁK, Slavomír - REITZNEROVÁ, Anna - MAKIŠ, Andrej - BARTKOVSKÝ, Martin - SEMJON, Boris - MUDROŇOVÁ, Dagmar - KOŠČOVÁ, Jana - MESARČOVÁ, Lýdia - NAGY, Jozef. Humínove látky a probiotiká vo výžive hydiny a ich vplyv na zloženie a kvalitu svaloviny [Humic substances and probiotics in poultry nutrition and their effect on meat composition and quality]. In: Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky. Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky XV. : Zborník abstraktov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. 2023. ISBN 978-80-8077-796-8, s. 20.
2023
V2
2023
V2
MAKIŠ, Andrej - SEMJON, Boris - BARTKOVSKÝ, Martin - REITZNEROVÁ, Anna - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MARCINČÁKOVÁ, Dana - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv fermentovaných krmív na kvalitatívne parametre prsnej svaloviny brojlerových kurčiat [The influence of fermented feeds on the quality parameters of the breast meat of broiler chickens]. In: HYGIENA ALIMENTORUM. HYGIENA ALIMENTORUM XLIII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít - aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. 2023. ISBN 978-80-8077-786-9, s. 69.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 172