Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
1999
AFD
1999
AFD
KOŽÁROVÁ, Ivona - MÁTÉ, Dionýz - NAGY, Jozef. Metódy dôkazu rezíduí antikokcidík v hydinovom mäse a vajciach [Methods for the detection of the residues of anticoccidial drugs in poultry meat and eggs]. In: Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999. Košice : UVL, 1999. 1999. ISBN 80-7148-036-3, s. 127-128.
1999
AFD
1999
AFD
DUDRIKOVÁ, Eva - BURDOVÁ, Oľga - SOKOL, Jozef - NAGY, Jozef. Rezíduá tylozínu v surovom kravskom mlieku [Tylosin residues in the raw cows milk]. In: Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999. Košice : UVL, 1999. 1999. ISBN 80-7148-036-3, s. 71-73.
1999
AFD
1999
AFD
NAGY, Jozef - SOKOL, Jozef - POPELKA, Peter - TUREK, Peter - CABADAJ, Rudolf - NEUSCHL, Jozef. Rezíduá tylozínu vo vajciach po experimentálnom podávaní nosniciam [The residues of tylosin in eggs after experimental administration to laying hens]. In: Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999. Košice : UVL, 1999. 1999. ISBN 80-7148-036-3, s. 170-172.
1999
AFD
1999
AFD
NEUSCHL, Jozef - NAGY, Jozef - SOKOL, Jozef - POPELKA, Peter - ČONKOVÁ, Eva - ŠUTIAK, Václav - BUGARSKÝ, Andrej. Sérové koncentrácie oxytetracyklínu u oviec po long action (L.A.) prípravkoch: Tetravet 20% inj. a Engemycin 10% inj. [Blood serum concentration of oxytetracycline after long action (L.A.) preparations: Tetravet 20% inj. a Endgemycin 10% inj. in sheep]. In: Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999. Košice : UVL, 1999. 1999. ISBN 80-7148-036-3, s. 179-180.
1999
AFD
1999
AFD
NAGY, Jozef - TUREK, Peter - NAĎ, Oto - NAGYOVÁ, Alena. Sledovanie mikroklimatických podmienok pri skladovaní a predaji mäsa a mäsových výrobkov [Following of the microclimatic conditions at the storage and sale of the meat and meat products]. In: Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999. Košice : UVL, 1999. 1999. ISBN 80-7148-036-3, s. 176-178.
1999
AFD
1999
AFD
TUREK, Peter - KORIMOVÁ, Ľudmila - KOVÁČ, Gabriel - MÁTÉ, Dionýz - NAGY, Jozef. Vplyv prírodných antioxidantov aplikovaných in vivo a in vitro na kvalitu fermentovaných mäsových výrobkov [The influence of natural antioxidants applied in vivo and in vitro for the quality of fermented meat products]. In: Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999. Košice : UVL, 1999. 1999. ISBN 80-7148-036-3, s. 252-253.
1999
AFD
1999
AFD
NAGY, Jozef - SOKOL, Jozef - POPELKA, Peter - TUREK, Peter - CABADAJ, Rudolf. Vylučovanie oxytetracyklínu mliekom oviec po podávaní v rôznych prípravkoch [The excretion of oxytetracycline residues in the milk of ewes after administration of various preparations]. In: Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999. Košice : UVL, 1999. 1999. ISBN 80-7148-036-3, s. 173-175.
1999
AFD
1999
AFD
PAŽÁKOVÁ, Janka - NAGY, Jozef - TUREK, Peter - LACIAKOVÁ, Anna. Zmeny niektorých chemických a mikrobiologických ukazovateľov v priebehu zrenia ovčieho hrudkového syra v laboratórnych podmienkach [The changes of some chemical and microbiological index during the ripening of ewes cheese at the laboroatory conditions]. In: Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999. Košice : UVL, 1999. 1999. ISBN 80-7148-036-3, s. 194-195.
1999
AFL
1999
AFL
SOKOL, Jozef - NEUSCHL, Jozef - NAGY, Jozef - CABADAJ, Rudolf - POPELKA, Peter. Stanovenie oxytetracyklínu a tetracyklínu v krvnom sére oviec metódou HPLC [Oxytetracycline and tetracycline estimation in blood serum of sheep by means of HPLC]. In: Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999. Košice : UVL, 1999. 1999. s. 230-231.
1999
BDE
1999
BDE
NAGY, Jozef - SOKOL, Jozef - TUREK, Peter - CABADAJ, Rudolf - KORIMOVÁ, Ľudmila. Dôkaz reziduí oxytetracyklínu v potravinách živočíšneho pôvodu po jeho experimentálnom podávaní. In: Veterinářství. 1999. ISSN 0506-8231, Roč. 49, č. 8 (1999), s. 345-347.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 584