Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2024
V3
2024
V3
VARGOVÁ, Mária - VESZELITS LAKTIČOVÁ, Katarína - ZIGO, František - REHAN, Ibrahim F.. Assessment of the hygienic condition of the slaughterhouse based on the evaluation of microbiological swabs. In: Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences. 2024. ISSN 1338-5178, Vol. 13, no. 4 (2024), art. no. 9469, p. [1-4]
(2022: 0.900 - IF, 15 - H-index, 1.000 - IF 5y, 0.223 - SJR, Q3 - SJR Best Q)
(2022: 0.900 - IF, 15 - H-index, 1.000 - IF 5y, 0.223 - SJR, Q3 - SJR Best Q)
2024
V3
2024
V3
FARKAŠOVÁ, Zuzana - ZIGO, František - ARVAIOVÁ, Juliana - HALÁS, Šimon - VARGOVÁ, Mária - ONDRAŠOVIČOVÁ, Silvia - ZAHUMENSKÁ, Jana - IBRAHIM, Rawia M. - REHAN, Ibrahim F.. Comparison of cultivation tests to detection mastitis in dairy cows. In: Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences. 2024. ISSN 1338-5178, Vol. 13, no. 4 (2024), art. no. 10507, p. [1-4]
(2022: 0.900 - IF, 15 - H-index, 1.000 - IF 5y, 0.223 - SJR, Q3 - SJR Best Q)
(2022: 0.900 - IF, 15 - H-index, 1.000 - IF 5y, 0.223 - SJR, Q3 - SJR Best Q)
2024
V2
2024
V2
ZIGO, František - FARKAŠOVÁ, Zuzana - ONDRAŠOVIČOVÁ, Silvia - VARGOVÁ, Mária - ARVAIOVÁ, Juliana - PECKA-KIEŁB, Ewa. Výskyt a etiológia mastitíd v produkčných chovoch dojníc [Occurrence and etiology of mastitis in dairy cows herds]. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2024. 2024. ISBN 978-80-8266-056-5, online, s. 217-224.
2024
V2
2024
V2
FARKAŠOVÁ, Zuzana - ZIGO, František - VARGOVÁ, Mária - ONDRAŠOVIČOVÁ, Silvia - PECKA-KIEŁB, Ewa. Zastúpenie mastných kyselín v mastitídnom kravskom mlieku [Fatty acids levels in mastitic cow´s milk]. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2024. 2024. ISBN 978-80-8266-056-5, online, s. 176-181.
2024
V2
2024
V2
VARGOVÁ, Mária - ZIGO, František - VÝROSTKOVÁ, Jana - FARKAŠOVÁ, Zuzana. Zhodnotenie sanitačných opatrení v pekárenskom podniku [Evaluation of sanitation measures in a bakery]. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2024. 2024. ISBN 978-80-8266-056-5, online, s. 92-95.
2024
V2
2024
V2
FARKAŠOVÁ, Zuzana - ZIGO, František - LACKOVÁ, Zuzana - VARGOVÁ, Mária - VÝROSTKOVÁ, Jana. Porovnanie kultivačných testov na detekciu mastitíd u dojníc [Comparison of rapid cultivation tests for detection of mastitis in dairy cows]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 240-248.
2024
V2
2024
V2
SASÁKOVÁ, Naďa - ŠTRKOLCOVÁ, Gabriela - KACHNIČ, Ján - VESZELITS LAKTIČOVÁ, Katarína - VARGOVÁ, Mária - HROMADA, Rudolf - TAKÁČOVÁ, Daniela. Potenciálne zdroje znečistenia pitnej vody [Potential sources of drinking water pollution]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 509-515.
2024
V2
2024
V2
VESZELITS LAKTIČOVÁ, Katarína - VARGOVÁ, Mária - SASÁKOVÁ, Naďa. Uplatnenie bioluminiscenčnej metódy v mäsospracujúcom podniku [Application of the bioluminiscence method in a meat processing plant]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 574-578.
2024
V2
2024
V2
LACKOVÁ, Zuzana - ZIGO, František - FARKAŠOVÁ, Zuzana - VARGOVÁ, Mária. Vplyv humínových látok na kvalitu jatočného tela a senzorické vlastnosti mäsa králikov [Influence of humic substances on carcass quality and sensory properties of rabbit meat]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 93-98.
2024
V2
2024
V2
VARGOVÁ, Mária - SASÁKOVÁ, Naďa - VESZELITS LAKTIČOVÁ, Katarína - ZIGO, František - FARKAŠOVÁ, Zuzana - LACKOVÁ, Zuzana - VÝROSTKOVÁ, Jana. Zhodnotenie hygienickej úrovne v mäsospracujúcom závode a v mliekarni [Evaluation of the hygiene level in a meat processing plant and a dairy]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 563-567.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 255