Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2023
V3
2023
V3
ZIGO, František - BOLGER, Dylan Kevin - VARGOVÁ, Mária - VESZELITS LAKTIČOVÁ, Katarína - ZAHUMENSKÁ, Jana. Comparison of the effectiveness of different procedures in cleaning cows' udders and teat cups. In: World journal of pharmacy and pharmaceutical sciences. 2023. ISSN 2278-4357, Vol. 12, no. 9 (2023), p. 171-177.
2023
V3
2023
V3
VESZELITS LAKTIČOVÁ, Katarína - VARGOVÁ, Mária - ZIGO, František. Evaluation of the disinfection regime effectiveness in the fish processing plant. In: World journal of pharmacy and pharmaceutical sciences. 2023. ISSN 2278-4357, Vol. 12, no. 6 (2023), p. 1991-1999.
2023
V3
2023
V3
ZIGO, František - HALÁS, Šimon - FARKAŠOVÁ, Zuzana - ARVAIOVÁ, Juliana - VARGOVÁ, Mária - PIKHTIROVA, Alina - ZACHWIEJA, Andrzej - PECKA-KIEŁB, Ewa. Reduction of udder microbial contamination during milking routines [Zmniejszenie skażenia mikrobiologicznego wymienia podczas doju]. In: Przeglad hodowlany. 2023. ISSN 0137-4214, No. 5 (2023), p. 1-4.
2023
V2
2023
V2
ONDRAŠOVIČOVÁ, Silvia - VARGOVÁ, Mária - ZIGO, František - HALÁS, Šimon - RÉCKY, Andrej - ARVAIOVÁ, Juliana. Porovnanie hygienickych programov dojenia v chovoch dojníc [Comparison of hygienic milking programs in dairy cow farms]. In: Zdravie zvierat, kvalita potravín a krmív 2023 : Zborník vedeckých príspevkov. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. 2023. ISBN 978-80-8077-808-8, CD-ROM, s. 18-22.
2023
V2
2023
V2
FARKAŠOVÁ, Zuzana - LACKOVÁ, Zuzana - ZIGO, František - VARGOVÁ, Mária - ARVAIOVÁ, Juliana. Potenciál tvorby biofilmu u baktérií Staphylococcus spp. izolovaných z mastitídneho mlieka u dojníc [Potencial ability to production of biofilm in Staphylococcus spp. isolated from mastitis milk in dairy cows]. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Bratislava : SSPLPVV, 2023. 2023. ISBN 978-80-8266-028-2, online, s. 9-12.
2023
V2
2023
V2
VARGOVÁ, Mária - ZIGO, František - FARKAŠOVÁ, Zuzana - VESZELITS LAKTIČOVÁ, Katarína. Zhodnotenie účinnosti dezinfekcie prostredníctvom mikrobiologickej kontroly v priestoroch mliekarenského podniku [Evaluation of the effectiveness of disinfection through microbiological control in the premises of a dairy enterprise]. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Bratislava : SSPLPVV, 2023. 2023. ISBN 978-80-8266-028-2, online, s. 170-173.
2023
V2
2023
V2
VARGOVÁ, Mária - ZIGO, František - SASÁKOVÁ, Naďa - VESZELITS LAKTIČOVÁ, Katarína - FARKAŠOVÁ, Zuzana - LACKOVÁ, Zuzana. Hodnotenie hygienického režimu v syrárni [Assessment of the hygiene regime in cheese production]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít - aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. 2023. ISBN 978-80-8077-787-6, USB kľúč, s. 605-609.
2023
V2
2023
V2
ZIGO, František - FARKAŠOVÁ, Zuzana - VARGOVÁ, Mária - PECKA-KIEŁB, Ewa - PECKA-KIEŁB, Ewa - BAK, H. Kathrine. Správne zasušenie dojníc je kľúčom k úspešnej produkcií mlieka [Proper drying of dairy cows is the key to successful milk production]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník prác z XX. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou on-line. 1. vyd. Bratislava : SSPLPVV SAV, 2023. 2023. ISBN 978-80-8266-029-9, online, s. 66-70.
2023
V2
2023
V2
LACKOVÁ, Zuzana - ZIGO, František - FARKAŠOVÁ, Zuzana - ARVAIOVÁ, Juliana - HALÁS, Šimon - VARGOVÁ, Mária - PECKA-KIEŁB, Ewa. Vplyv enviromentálnych faktorov na bakteriálnu kontamináciu ovčieho mlieka [The effect of environmental factors on bacterial contamination of sheep´s milk]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít - aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. 2023. ISBN 978-80-8077-787-6, USB kľúč, s. 455-461.
2023
V2
2023
V2
FARKAŠOVÁ, Zuzana - LACKOVÁ, Zuzana - ZIGO, František - BARTÁKOVÁ, Klára - VARGOVÁ, Mária - ARVAIOVÁ, Juliana - HALÁS, Šimon. Vplyv mastitíd na zloženie a hladiny mastných kyselín v kravskom mlieku [The effect of mastitis on the composition and levels of fatty acids in cow´s milk]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít - aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. 2023. ISBN 978-80-8077-787-6, USB kľúč, s. 242-250.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 255