Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2023
O2
2023
O2
MARCINČÁK, Slavomír - KOVÁČOVÁ, Štefánia - REGECOVÁ, Ivana - SEMJON, Boris. Microbiota of grapes and wines from the Eastern Slovak wine region. In: Żywność jako wyzwanie dla współczesnej nauki i przemysłu. Żywność jako wyzwanie dla współczesnej nauki i przemysłu : XV Konferencja Naukowa z cyklu Żywność XXI wieku. 1. vyd. Warszawa : Polskie Towarzystwo Technologów Żywności, 2023. 2023. ISBN 978-83-962880-3-5, s. 54.
2023
V2
2023
V2
VÝROSTKOVÁ, Jana - KOVÁČOVÁ, Mariana - REGECOVÁ, Ivana - DUDRIKOVÁ, Eva - ZAHUMENSKÁ, Jana - HANZELOVÁ, Zuzana - GREGOVÁ, Gabriela. Detekcia baktérií rodu Pseudomonas v surovom kravskom mlieku [Detection of Pseudomonas bacteria in raw cow´s milk]. In: HYGIENA ALIMENTORUM. HYGIENA ALIMENTORUM XLIII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít - aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. 2023. ISBN 978-80-8077-786-9, s. 106.
2023
V2
2023
V2
REGECOVÁ, Ivana - SEMJON, Boris - VÝROSTKOVÁ, Jana - MARCINČÁK, Slavomír - JEVINOVÁ, Pavlína - PIPOVÁ, Monika. Prítomnosť kvasiniek rodu Pichia v procese fermentácie vína [The presence of yeast of the genus Pichaia in the process of wine fermentation]. In: HYGIENA ALIMENTORUM. HYGIENA ALIMENTORUM XLIII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít - aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. 2023. ISBN 978-80-8077-786-9, s. 86.
2023
V2
2023
V2
KOVÁČOVÁ, Mariana - VÝROSTKOVÁ, Jana - DUDRIKOVÁ, Eva - REGECOVÁ, Ivana - ZAHUMENSKÁ, Jana - HANZELOVÁ, Zuzana. Pseudomonas spp. zo surového mlieka a jeho antibiotická rezistenci [Pseudomonas spp. from raw milk and its antibiotic resistance]. In: HYGIENA ALIMENTORUM. HYGIENA ALIMENTORUM XLIII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít - aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. 2023. ISBN 978-80-8077-786-9, s. 62.
2023
V2
2023
V2
KOŽÁROVÁ, Ivona - REGECOVÁ, Ivana - HRICIKOVÁ, Simona. Špecifické pravidlá pre úradné kontroly v súvislosti s rezíduami príslušných látok v mlieku [Special rules for official controls in relation to residues of relevant substances in milk]. In: HYGIENA ALIMENTORUM. HYGIENA ALIMENTORUM XLIII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít - aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. 2023. ISBN 978-80-8077-786-9, s. 63.
2023
V2
2023
V2
REGECOVÁ, Ivana - KOŽÁROVÁ, Ivona - VÝROSTKOVÁ, Jana. Úradná kontrola surového mlieka a mliečnych výrobkov v kontexte požiadaviek na zdravie zvierat a zdravie ľudí [Official control of raw milk and milk products in the context of animal health and human health requirements]. In: HYGIENA ALIMENTORUM. HYGIENA ALIMENTORUM XLIII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít - aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. 2023. ISBN 978-80-8077-786-9, s. 87.
2023
V2
2023
V2
KOVÁČOVÁ, Mariana - REGECOVÁ, Ivana - VÝROSTKOVÁ, Jana - SEMJON, Boris - MARCINČÁK, Slavomír - OČENÁŠ, Peter. Vplyv biogénnych amínov na prítomnosť Torulaspora delbrueckii v procese fermentácie vína [The effect of biogeneic amines on the presence of Torulaspora delbrueckii in the wine fermentation process]. In: HYGIENA ALIMENTORUM. HYGIENA ALIMENTORUM XLIII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít - aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. 2023. ISBN 978-80-8077-786-9, s. 61.
2023
I1
2023
I1
REGECOVÁ, Ivana. Výskyt stafylokokov rezistentných voči antibiotikám v potravinách živočíšneho pôvodu : habilitačná práca. Košice : UVLF 2023. 152 l. + CD-ROM.
2022
P1
2022
P1
KOŽÁROVÁ, Ivona - REGECOVÁ, Ivana. Úradná kontrola potravín a produktov živočíšneho pôvodu : Vysokoškolská učebnica pre študijné programy všeobecné veterinárske lekárstvo a hygiena potravín. Rec. Viera Milanová, Kvetoslava Balčáková. 2. prepr. vyd. Košice : UVLF 2022. ISBN 978-80-8077-767-8, 233 s. [12,1 AH]
2022
V2
2022
V2
REGECOVÁ, Ivana - SEMJON, Boris - VÝROSTKOVÁ, Jana - MARCINČÁK, Slavomír - BARTKOVSKÝ, Martin. Detekcia Metschnikowia pulcherrima počas procesu fermentácie vína vo vzťahu k obsahu biogénnych amínov [Detection of Metschnikowia pulcherrima during the wine fermentation process in relation to the of biogenic amines content]. In: Hygiena a technologie potravin - 51. Lenfeldovy a Höklovy dny : Sborník přednášek a posterů. 1. vyd. Brno : VFU, 2022. 2022. ISBN 978-80-7305-876-0, online, s. 272-275.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 170