Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2024
V2
2024
V2
VESZELITS LAKTIČOVÁ, Katarína - VARGOVÁ, Mária - SASÁKOVÁ, Naďa. Uplatnenie bioluminiscenčnej metódy v mäsospracujúcom podniku [Application of the bioluminiscence method in a meat processing plant]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 574-578.
2024
V2
2024
V2
LACKOVÁ, Zuzana - ZIGO, František - FARKAŠOVÁ, Zuzana - VARGOVÁ, Mária. Vplyv humínových látok na kvalitu jatočného tela a senzorické vlastnosti mäsa králikov [Influence of humic substances on carcass quality and sensory properties of rabbit meat]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 93-98.
2024
V2
2024
V2
VARGOVÁ, Mária - SASÁKOVÁ, Naďa - VESZELITS LAKTIČOVÁ, Katarína - ZIGO, František - FARKAŠOVÁ, Zuzana - LACKOVÁ, Zuzana - VÝROSTKOVÁ, Jana. Zhodnotenie hygienickej úrovne v mäsospracujúcom závode a v mliekarni [Evaluation of the hygiene level in a meat processing plant and a dairy]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 563-567.
2023
V3
2023
V3
ZIGO, František - BOLGER, Dylan Kevin - VARGOVÁ, Mária - VESZELITS LAKTIČOVÁ, Katarína - ZAHUMENSKÁ, Jana. Comparison of the effectiveness of different procedures in cleaning cows' udders and teat cups. In: World journal of pharmacy and pharmaceutical sciences. 2023. ISSN 2278-4357, Vol. 12, no. 9 (2023), p. 171-177.
2023
V3
2023
V3
VESZELITS LAKTIČOVÁ, Katarína - VARGOVÁ, Mária - ZIGO, František. Evaluation of the disinfection regime effectiveness in the fish processing plant. In: World journal of pharmacy and pharmaceutical sciences. 2023. ISSN 2278-4357, Vol. 12, no. 6 (2023), p. 1991-1999.
2023
V3
2023
V3
ZIGO, František - HALÁS, Šimon - FARKAŠOVÁ, Zuzana - ARVAIOVÁ, Juliana - VARGOVÁ, Mária - PIKHTIROVA, Alina - ZACHWIEJA, Andrzej - PECKA-KIEŁB, Ewa. Reduction of udder microbial contamination during milking routines [Zmniejszenie skażenia mikrobiologicznego wymienia podczas doju]. In: Przeglad hodowlany. 2023. ISSN 0137-4214, No. 5 (2023), p. 1-4.
2023
V2
2023
V2
ONDRAŠOVIČOVÁ, Silvia - VARGOVÁ, Mária - ZIGO, František - HALÁS, Šimon - RÉCKY, Andrej - ARVAIOVÁ, Juliana. Porovnanie hygienickych programov dojenia v chovoch dojníc [Comparison of hygienic milking programs in dairy cow farms]. In: Zdravie zvierat, kvalita potravín a krmív 2023 : Zborník vedeckých príspevkov. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. 2023. ISBN 978-80-8077-808-8, CD-ROM, s. 18-22.
2023
V2
2023
V2
FARKAŠOVÁ, Zuzana - LACKOVÁ, Zuzana - ZIGO, František - VARGOVÁ, Mária - ARVAIOVÁ, Juliana. Potenciál tvorby biofilmu u baktérií Staphylococcus spp. izolovaných z mastitídneho mlieka u dojníc [Potencial ability to production of biofilm in Staphylococcus spp. isolated from mastitis milk in dairy cows]. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Bratislava : SSPLPVV, 2023. 2023. ISBN 978-80-8266-028-2, online, s. 9-12.
2023
V2
2023
V2
VARGOVÁ, Mária - ZIGO, František - FARKAŠOVÁ, Zuzana - VESZELITS LAKTIČOVÁ, Katarína. Zhodnotenie účinnosti dezinfekcie prostredníctvom mikrobiologickej kontroly v priestoroch mliekarenského podniku [Evaluation of the effectiveness of disinfection through microbiological control in the premises of a dairy enterprise]. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Bratislava : SSPLPVV, 2023. 2023. ISBN 978-80-8266-028-2, online, s. 170-173.
2023
V2
2023
V2
VARGOVÁ, Mária - ZIGO, František - SASÁKOVÁ, Naďa - VESZELITS LAKTIČOVÁ, Katarína - FARKAŠOVÁ, Zuzana - LACKOVÁ, Zuzana. Hodnotenie hygienického režimu v syrárni [Assessment of the hygiene regime in cheese production]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít - aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. 2023. ISBN 978-80-8077-787-6, USB kľúč, s. 605-609.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 255