Publikačná činnosť univerzity

 
Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2024
V2
2024
V2
VESZELITS LAKTIČOVÁ, Katarína - VARGOVÁ, Mária - SASÁKOVÁ, Naďa. Uplatnenie bioluminiscenčnej metódy v mäsospracujúcom podniku [Application of the bioluminiscence method in a meat processing plant]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 574-578.
2024
V2
2024
V2
LACKOVÁ, Zuzana - ZIGO, František - FARKAŠOVÁ, Zuzana - VARGOVÁ, Mária. Vplyv humínových látok na kvalitu jatočného tela a senzorické vlastnosti mäsa králikov [Influence of humic substances on carcass quality and sensory properties of rabbit meat]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 93-98.
2024
V2
2024
V2
VARGOVÁ, Mária - SASÁKOVÁ, Naďa - VESZELITS LAKTIČOVÁ, Katarína - ZIGO, František - FARKAŠOVÁ, Zuzana - LACKOVÁ, Zuzana - VÝROSTKOVÁ, Jana. Zhodnotenie hygienickej úrovne v mäsospracujúcom závode a v mliekarni [Evaluation of the hygiene level in a meat processing plant and a dairy]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 563-567.
2023
V3
2023
V3
ZIGO, František - BOLGER, Dylan Kevin - VARGOVÁ, Mária - VESZELITS LAKTIČOVÁ, Katarína - ZAHUMENSKÁ, Jana. Comparison of the effectiveness of different procedures in cleaning cows' udders and teat cups. In: World journal of pharmacy and pharmaceutical sciences. 2023. ISSN 2278-4357, Vol. 12, no. 9 (2023), p. 171-177.
2023
V3
2023
V3
VESZELITS LAKTIČOVÁ, Katarína - VARGOVÁ, Mária - ZIGO, František. Evaluation of the disinfection regime effectiveness in the fish processing plant. In: World journal of pharmacy and pharmaceutical sciences. 2023. ISSN 2278-4357, Vol. 12, no. 6 (2023), p. 1991-1999.
2023
V3
2023
V3
ZIGO, František - HALÁS, Šimon - FARKAŠOVÁ, Zuzana - ARVAIOVÁ, Juliana - VARGOVÁ, Mária - PIKHTIROVA, Alina - ZACHWIEJA, Andrzej - PECKA-KIEŁB, Ewa. Reduction of udder microbial contamination during milking routines [Zmniejszenie skażenia mikrobiologicznego wymienia podczas doju]. In: Przeglad hodowlany. 2023. ISSN 0137-4214, No. 5 (2023), p. 1-4.
2023
V2
2023
V2
ONDRAŠOVIČOVÁ, Silvia - VARGOVÁ, Mária - ZIGO, František - HALÁS, Šimon - RÉCKY, Andrej - ARVAIOVÁ, Juliana. Porovnanie hygienickych programov dojenia v chovoch dojníc [Comparison of hygienic milking programs in dairy cow farms]. In: Zdravie zvierat, kvalita potravín a krmív 2023 : Zborník vedeckých príspevkov. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. 2023. ISBN 978-80-8077-808-8, CD-ROM, s. 18-22.
2023
V2
2023
V2
FARKAŠOVÁ, Zuzana - LACKOVÁ, Zuzana - ZIGO, František - VARGOVÁ, Mária - ARVAIOVÁ, Juliana. Potenciál tvorby biofilmu u baktérií Staphylococcus spp. izolovaných z mastitídneho mlieka u dojníc [Potencial ability to production of biofilm in Staphylococcus spp. isolated from mastitis milk in dairy cows]. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Bratislava : SSPLPVV, 2023. 2023. ISBN 978-80-8266-028-2, online, s. 9-12.
2023
V2
2023
V2
VARGOVÁ, Mária - ZIGO, František - FARKAŠOVÁ, Zuzana - VESZELITS LAKTIČOVÁ, Katarína. Zhodnotenie účinnosti dezinfekcie prostredníctvom mikrobiologickej kontroly v priestoroch mliekarenského podniku [Evaluation of the effectiveness of disinfection through microbiological control in the premises of a dairy enterprise]. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Bratislava : SSPLPVV, 2023. 2023. ISBN 978-80-8266-028-2, online, s. 170-173.
2023
V2
2023
V2
VARGOVÁ, Mária - ZIGO, František - SASÁKOVÁ, Naďa - VESZELITS LAKTIČOVÁ, Katarína - FARKAŠOVÁ, Zuzana - LACKOVÁ, Zuzana. Hodnotenie hygienického režimu v syrárni [Assessment of the hygiene regime in cheese production]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít - aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. 2023. ISBN 978-80-8077-787-6, USB kľúč, s. 605-609.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 255
Strana 4 / 26