Publikačná činnosť univerzity

 
Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2019
AFC
2019
AFC
BINDAS, Ľubor - BUJŇÁK, Lukáš - MASKAĽOVÁ, Iveta. The effect of decreased dietary crude protein on buffering capacity and intermediary metabolism of weaned pigs. In: Animal physiology, nutrition and welfare 2019 : proceedings of reviwed scientific papers. 1. vyd. České Budějovice : Jihočeská univerzita, 2019. 2019. ISBN 978-80-7394-771-2, s. 6-14.
2019
AFC
2019
AFC
MASKAĽOVÁ, Iveta - VAJDA, Vladimír - TIMKOVIČOVÁ LACKOVÁ, Petra. Usage of urea analysis in milk for evaluation efficiency of protein transformation in dairy cows. In: Animal physiology, nutrition and welfare 2019 : proceedings of reviwed scientific papers. 1. vyd. České Budějovice : Jihočeská univerzita, 2019. 2019. ISBN 978-80-7394-771-2, s. 100-107.
2019
AFG
2019
AFG
MASKAĽOVÁ, Iveta - VAJDA, Vladimír - TIMKOVIČOVÁ LACKOVÁ, Petra. The relation of the nutritional composition of TMR and the ures concentration in milk for evaluation nutrition and effeciency of protein utilization in lactating dairy cows [Vzťah zloženia TMR a koncentrácie močoviny v mlieku na hodnotenie a efektívnosť utilizácie bielkovín u dojníc]. In: Scientific Day of Animal Breeding. 7th Scientific Day of Animal Breeding in Gödöllő : International Conference. 1. vyd. Gödöllö : Szent István University, 2019. 2019. ISBN 978-963-269-865-6, s. 72.
2019
DAI
2019
DAI
MASKAĽOVÁ, Iveta. Kontrola a riadenie výživy, produkcie a zdravia dojníc na farme : habilitačná práca. Košice : UVLF v Košiciach 2019. 129 l. + CD-ROM.
2018
AED
2018
AED
BINDAS, Ľubor - BUJŇÁK, Lukáš - MASKAĽOVÁ, Iveta. Vplyv zníženia N–látok v diétach odstavčiat na obsah močoviny v krvnej plazme a úžitkové parametre [The effect of the crude protein restriction on urea in the blood plasma and performance of weaned piglets]. In: Zdravie zvierat, kvalita potravín a krmív 2018 : Zborník vedeckých príspevkov. 1. vyd. Košice : UVLF, 2018. 2018. ISBN 978-80-8077-611-4, CD-ROM, s. 5-9.
2018
AFC
2018
AFC
TIMKOVIČOVÁ LACKOVÁ, Petra - MASKAĽOVÁ, Iveta - VAJDA, Vladimír. The relationship between urea concentration in milk, production and milk components in nutritional and seasonal dependence of dairy cows [Vzťah medzi kncentráciou močoviny v mlieku, produkciou a zložkami mlieka v nutričnej a produkčnej závislosti u dojníc]. In: NutriNET 2018 : Proceedings of reviewed scientific papers, May 24-25, 2018, Brno. 1. vyd. Brno : Mendelova univerzita, 2018. 2018. ISBN 978-80-7509-600-5, s. 105-113.
2018
AFC
2018
AFC
BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁKOVÁ, Dana - MASKAĽOVÁ, Iveta - TIMKOVIČOVÁ LACKOVÁ, Petra - MAČANGA, Ján - ČERTÍK, Milan - MOLNÁR, Ladislav - MARCINČÁK, Slavomír. The use of fermented feed in broiler diet [Využitie fermentovaného krmiva v diete brojlerov]. In: NutriNET 2018 : Proceedings of reviewed scientific papers, May 24-25, 2018, Brno. 1. vyd. Brno : Mendelova univerzita, 2018. 2018. ISBN 978-80-7509-600-5, s. 12-19.
2018
AFC
2018
AFC
BINDAS, Ľubor - BUJŇÁK, Lukáš - MASKAĽOVÁ, Iveta. Vplyv syntetických aminokyselín na exkréciu dusíka a úžitkové parametre odstavčiat [Effect of syntetic amino acids on nitrogen excretion and growth parameters of weanling piglets]. In: Animal Physiology, Nutrition and Welfare, November 21, 2018, University of South Bohemia in České Budějovice : Proceedings of reviewed scientific papers. 1. vyd. České Budějovice : Jihočeská univerzita, 2018. 2018. ISBN 978-80-7394-715-6, s. 243-251.
2018
AFD
2018
AFD
VAJDA, Vladimír - MASKAĽOVÁ, Iveta. Biologická kontrola úrovne výživy dojníc, analýza a spôsob hodnotenia. In: Podpora rozvoja chovu dojníc a prvovýroby mlieka v regióne východného Slovenska : Sprievodné podujatie vedeckej kongferencie: Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky XIII. 1. vyd. Košice : UVLF, 2018. 2018. ISBN 978-80-8077-582-7, s. 41-51.
2018
AFD
2018
AFD
MARCINČÁK, Slavomír - BARTKOVSKÝ, Martin - POPELKA, Peter - MAČANGA, Ján - MASKAĽOVÁ, Iveta - KLEMPOVÁ, Tatiana - HUDÁK, Marek - MARCINČÁKOVÁ, Dana. Fermentované biokrmivá obohatené o významné polynenasýtené mastné kyseliny a betakarotén – vplyv na produkčne parametre brojlerových kurčiat a kvalitu produkovaného mäsa [Fermented bioproducts enriched with important polyunsaturated fattz acids and betacarotene - effect on production parameters of broilers and qualitz of produced chicken meat]. In: Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky XIII : zborník prednášok, medzinárodná vedecká konferencia, 6.-7. september 2018, Košice. 1. vyd. Košice : UVLF, 2018. 2018. ISBN 978-80-8077-581-0, s. 115-119.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 270
Strana 7 / 27