Publikačná činnosť univerzity

 
Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2006
AFC
2006
AFC
DUDRIKOVÁ, Eva - KOČIŠOVÁ, Alica. Nová legislatíva v hygiene potravín v EÚ a jej vzťah k DDD: teória a prax v prvovýrobe mlieka na Slovensku. In: VII. KONFERENCE DDD 2006. Přívorovy dny, Poděbrady, 15.-17.května 2006. Sborník referátů. 2006. ISBN 80-02-01815-X, č. 4.
2006
AFC
2006
AFC
DIČÁKOVÁ, Zuzana - DUDRIKOVÁ, Eva. Obsah biogénnych amínov v bryndzi z obchodnej siete [Biogenic amines content in bryndza cheese from the Slovak market]. In: XXXVII. LENFELDOVY A HÖKLOVY DNY, Brno 17.10.2007. Brno : VFU, 2006. 2006. ISBN 80-7305-570-8, s. 73-76.
2006
AFC
2006
AFC
DUDRIKOVÁ, Eva - HÚSKA, Miroslav - BURDOVÁ, Oľga - MICHAELI, Eva. RIL v mlieku ako chemické nebezpečenstvo pri získavaní mlieka v rôznych ekologických podmienkach [Residues of inhibiting agents in milk as the chemical hazard during milk processing on the farm in different ecological conditions]. In: XXXVI. LENFELDOVY A HÖKLOVY DNY, Brno 18.10.2006 : Konferencia o hygieně a technologii potravin. Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 2006. 2006. s. 36-39.
2006
AFC
2006
AFC
DUDRIKOVÁ, Eva - HÚSKA, Miroslav - BURDOVÁ, Oľga - MICHAELI, Eva. RIL v mlieku ako chemické nebezpečenstvo pri získavaní mlieka v rôznych ekologických podmienkach. In: VIII. Konference mladých vědeckých pracovníků s mezinárodní účastí, Brno, 6.6.2006 : Sborník. 1. vyd. Brno : VFU, 2006. 2006. ISBN 80-7305-564-3, s. 36-39.
2006
AFD
2006
AFD
DUDRIKOVÁ, Eva - HÚSKA, Miroslav. Bezpečnosť surového mlieka ako suroviny pre mliekarsky priemysel [Safety of raw milk as the material for dairy industry]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín - I. diel. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2006. 2006. ISBN 80-8069-681-0, s. 195-199.
2006
AFD
2006
AFD
DIČÁKOVÁ, Zuzana - DUDRIKOVÁ, Eva. Biogénne amíny ako chemické nebezpečenstvo [Biogenic amines as chemical hazard]. In: Rizikové faktory potravinového reťazca. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2006. 2006. ISBN 80-8069-760-4, s. 66-67.
2006
AFD
2006
AFD
DIČÁKOVÁ, Zuzana - DUDRIKOVÁ, Eva. Biogénne amíny v bryndzi [Biogenic amines in bryndza cheese]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín - II. diel. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2006. 2006. ISBN 80-8069-682-9, s. 248-251.
2006
AFD
2006
AFD
DUDRIKOVÁ, Eva - HÚSKA, Miroslav - KOČIŠOVÁ, Alica. Chemické nebezpečenstvá pri chove niektorých druhov zvierat produkujúcich potraviny [Chemical hazard in the breeding of some food-producing animals]. In: Rizikové faktory potravinového reťazca. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2006. 2006. ISBN 80-8069-760-4, s. 74-78.
2006
AFD
2006
AFD
DUDRIKOVÁ, Eva. Kvalita potravín živočíšneho pôvodu a onkologické ochorenia [Quality of food of animal origin and cancer]. In: Výživa a potraviny pre tretie tisícročie - Výživa a nádorové ochorenie. Zborník z vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou, Nitra, 23.-24. november 2006. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2006. 2006. ISBN 80-8069-775-2, s. 70-73.
2006
AFD
2006
AFD
HÚSKA, Miroslav - BULECA, Ján - DUDRIKOVÁ, Eva - MAĎARI, Aladár - KARABINOŠOVÁ, Katarína. Overenie preventívneho účinku homeopatík na zdravotný stav prasiat [Verification of preventive effect of homeopathy on health status of pigs]. In: O ekológii vo vybraných aglomeráciách Jelšavy-Lubeníka a stredného Spiša. 1. vyd. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2006. 2006. ISBN 80-8077-043-3, s. 107-111.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 503
Strana 34 / 51