Publikačná činnosť univerzity

 
Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2009
ADF
2009
ADF
KOŽÁROVÁ, Ivona - MAČANGA, Ján - GOLDOVÁ, Mária - MAJOR, Peter - KORÉNEKOVÁ, Beáta. COMPARATIVE STUDY OF DETECTION OF THE PRESENCE OF SELECTED COCCIDIOSTATS IN THE TISSUES OF CHICKENS AND PHEASANTS [Komparatívna štúdia stanovenia prítomnosti rezíduí vybraných kokcidiostatík v tkanivách kurčiat a bažantov]. In: Potravinárstvo. 2009. ISSN 1337-0960, Roč. 3, č. 2 (2009), s. 40-44.
2009
ADF
2009
ADF
MAČANGA, Ján - KORÉNEKOVÁ, Beáta - KOŽÁROVÁ, Ivona. Comparison of the level of lactic acid, Phosphoric acid and pH in breast and thigh muscles of mallards (Anas Platyrhynchos). In: Folia veterinaria. 2009. ISSN 0015-5748, roč. 53, č. 1 (2009), s. 56-58.
2009
ADF
2009
ADF
KORÉNEKOVÁ, Beáta - MAČANGA, Ján - NAGY, Jozef - KOŽÁROVÁ, Ivona - KORÉNEK, Marián. Factors AFFECTING SAFETY and QUALITY OF AME MEAT FROM CONSUMER’s POINT OF VIEW. In: Folia veterinaria. 2009. ISSN 0015-5748, Roč. 53, č. 3 (2009), s. 140-141.
2009
ADF
2009
ADF
MAČANGA, Ján - KOŽÁROVÁ, Ivona - GOLDOVÁ, Mária - MAJOR, Peter - KORÉNEKOVÁ, Beáta. MONITORING THE DYNAMICS OF THE DEGRADATION OF RESIDUES OF SELECTED ANTICOCCIDIALS IN THE CHICKEN AND PHEASANT TISSUES DURING THE WITHDRAWAL PERIOD [SLEDOVANIE DYNAMIKY ODBÚRAVANIA REZÍDUÍ VYBRANÝCH ANTIKOKCIDÍK V TKANIVÁCH KURČIAT A BAŽANTOV POČAS STANOVENEJ OCHRANNEJ LEHOTY]. In: Potravinárstvo. 2009. ISSN 1337-0960, Roč. 3, č. 4 (2009), s. 47-51.
2009
ADF
2009
ADF
KORÉNEKOVÁ, Beáta - SKALICKÁ, Magdaléna - KOŽÁROVÁ, Ivona - MAČANGA, Ján - KORÉNEK, Marián. OBSERVATION OF RISK CHEMICAL ELEMENTS IN MALLARDS (ANAS PLATYNRHYNCHOS) [Sledovanie rizikových chemických prvkov u kačíc divých (Ana platynrhynchos)]. In: Potravinárstvo. 2009. ISSN 1337-0960, Roč. 3, č. 2 (2009), s. 35-37.
2009
ADF
2009
ADF
MAČANGA, Ján - KORÉNEKOVÁ, Beáta - NAGY, Jozef. THE RIPENING PROCESS IN HUNTED AND EVISCERATED PHEASANTS (Phasianus Colchicus). In: Folia veterinaria. 2009. ISSN 0015-5748, Roč. 53, č. 3 (2009), s. 144-145.
2009
AFD
2009
AFD
MAČANGA, Ján - KORÉNEKOVÁ, Beáta - NAGY, Jozef. Fyzikálno-chemické zmeny v mäse bažantov poľovných (Phasianus colchicus) počas zrecieho procesu. In: Vedecké práce doktorandov. IV. ročník, Košice, 9. september 2009. Košice : SAV Ústav fyziológie zvierat, 2009. 2009. ISBN 978-80-968618-4-2, s. 59-62.
2009
AFD
2009
AFD
KORÉNEKOVÁ, Beáta - NAGY, Jozef - MAČANGA, Ján - PAULSEN, Peter. Porovnanie hladín kyseliny mliečnej v priebehu zrecieho procesu mäsa zajacov [Comparison levels of lactic acid during ripening process of hare´s meat]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXX: Produkcia hydiny, vajec, rýb a zveriny v podmienkach spoločného trhu. 13. - 15. mája 2009, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2009. 2009. ISBN 978-80-7148-060-0, s. 350-351.
2009
AFD
2009
AFD
MAČANGA, Ján - KORÉNEKOVÁ, Beáta - NAGY, Jozef. Porovnanie množstva kyseliny mliečnej v prsnej a stehennej svalovine bažantov [Comparison of contant of lactic acid in breast and thigh muscles of pheasants]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXX: Produkcia hydiny, vajec, rýb a zveriny v podmienkach spoločného trhu. 13. - 15. mája 2009, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2009. 2009. ISBN 978-80-7148-060-0, s. 336-338.
2009
AFD
2009
AFD
NAGY, Jozef - SOROKA, Jaroslav - MAČANGA, Ján - KORÉNEKOVÁ, Beáta - POPELKA, Peter - KORIMOVÁ, Ľudmila - LAZÁR, Peter. Porovnanie vybraných parametrov kvality mäsa bažantov skladovaných pri rôznych teplotných podmienkach [Comparison of selected parameters of pheasants meat quality stored at different temperature conditions]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXX: Produkcia hydiny, vajec, rýb a zveriny v podmienkach spoločného trhu. 13. - 15. mája 2009, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2009. 2009. ISBN 978-80-7148-060-0, s. 361-363.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 157
Strana 15 / 16