Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2022
V2
2022
V2
ARVAIOVÁ, Juliana - ZIGO, František - LACKOVÁ, Zuzana - FARKAŠOVÁ, Zuzana - SIEDOI, Illia - HALÁS, Šimon. Etiológia intramamárnych infekcií s detekciou faktorov virulencie v chovoch dojníc [Etiology of intramamary infections with detection of virulence factors in dairy farms]. In: Zdravie zvierat, kvalita potravín a krmív 2022 : Zborník vedeckých príspevkov. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. 2022. ISBN 978-80-8077-764-7, CD-ROM, s. 5-11.
2022
V2
2022
V2
FARKAŠOVÁ, Zuzana - LACKOVÁ, Zuzana - ZIGO, František - ARVAIOVÁ, Juliana. Produkcia biofilmu u baktérií Staphylococcus spp. izolovaných z mlieka pri mastitídach u prežúvavcov [Production of biofilm in Staphylococcus spp. isolated from mastitis milk in ruminants]. In: Zdravie zvierat, kvalita potravín a krmív 2022 : Zborník vedeckých príspevkov. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. 2022. ISBN 978-80-8077-764-7, CD-ROM, s. 12-16.
2022
V2
2022
V2
LACKOVÁ, Zuzana - ZIGO, František - FARKAŠOVÁ, Zuzana - ARVAIOVÁ, Juliana - HALÁS, Šimon. Vplyv humínových kyselín ako organickej prísady na hmotnosť priemerný prírastok, jatočnú výťažnosť a vybrané ukazovatele kvality mäsa králikov [The effect of humic acids as an organic supplementation on the weight, average gain, carcass yield and selected quality indicators of rabbits meat]. In: Zdravie zvierat, kvalita potravín a krmív 2022 : Zborník vedeckých príspevkov. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. 2022. ISBN 978-80-8077-764-7, CD-ROM, s. 72-75.
2022
V2
2022
V2
HALÁS, Šimon - BARANOVÁ, Ivana - ZIGO, František - FARKAŠOVÁ, Zuzana - LACKOVÁ, Zuzana - ARVAIOVÁ, Juliana - SIEDOI, Illia. Odchýlky exteriérových znakov od plemenných štandardov u vybraných plemien sliepok [Deviation of exterior signs from breeding standards at selected breeds of hens]. In: Situácia v ekologicky zaťažených regiónoch Slovenska a Strednej Európy : 31. vedecké sympózium s medzinárodnou účasťou: Zborník. 1. vyd. Košice : Slovenská banícka spoločnosť ZSVTS, 2022. 2022. ISBN 978-80-89883-13-4, CD-ROM, s. 68-73.
2022
V2
2022
V2
LACKOVÁ, Zuzana - ZIGO, František - FARKAŠOVÁ, Zuzana - ARVAIOVÁ, Juliana - HALÁS, Šimon. Vplyv humínových kyselín ako organickej prísady v kŕmnej zmesi na kvalitu mäsa a vybrané biochemické parametre v sére králikov [Effect of humic acids as an organic suplement in feed on meat quality and selected biochemical parameters in rabbit serum]. In: Situácia v ekologicky zaťažených regiónoch Slovenska a Strednej Európy : 31. vedecké sympózium s medzinárodnou účasťou: Zborník. 1. vyd. Košice : Slovenská banícka spoločnosť ZSVTS, 2022. 2022. ISBN 978-80-89883-13-4, CD-ROM, s. 49-52.
2022
O2
2022
O2
FARKAŠOVÁ, Zuzana - ZIGO, František - LACKOVÁ, Zuzana. Vplyv humínových látok ako organickej prísady na biochemické parametre v krvi králikov [The effect of humin substances as organic additive on biochemical parameters in blood of rabbits]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. 2022. ISBN 978-80-8077-752-4, USB kľúč, s. 188-195.
2022
O2
2022
O2
LACKOVÁ, Zuzana - ZIGO, František - FARKAŠOVÁ, Zuzana. Vplyv prenylflavonoidu xantohumolu podávaného v krmive alebo vo vode na jatočnú hodnotu a zloženie mäsa japonských prepelíc [Effect of xanthohumol prenylflavonoid added to feed or water on the carcass value and chemical composition of meat of japanese quails]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. 2022. ISBN 978-80-8077-752-4, USB kľúč, s. 299-305.
2022
V2
2022
V2
FARKAŠOVÁ, Zuzana - ZIGO, František - LACKOVÁ, Zuzana. Vplyv humínových látok ako organickej prísady na biochemické parametre v krvi králikov [The effect of humin substances as organic additive on biochemical parameters in blood of rabbits]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII. HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník abstraktov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. 2022. ISBN 978-80-8077-751-7, s. 24.
2022
V2
2022
V2
LACKOVÁ, Zuzana - ZIGO, František - FARKAŠOVÁ, Zuzana. Vplyv prenylflavonoidu xantohumolu podávaného v krmive alebo vo vode na jatočnú hodnotu a zloženie mäsa Japonských prepelíc [Effect of xanthohumol prenylflavonoid added to feed or water on the carcass value and chemical composition of meat of Japanese quails]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII. HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník abstraktov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. 2022. ISBN 978-80-8077-751-7, s. 45.
2022
O3
2022
O3
LACKOVÁ, Zuzana - ZIGO, František - FARKAŠOVÁ, Zuzana. Vplyv prenylflavonoidu xanthohumolu podávaného v krmive alebo vo vode na jatočnú hodnotu a zloženie mäsa japonských prepelíc. In: Maso. 2022. ISSN 1210-4086, Vol. 33, no. 5 (2022), p. 40, 42-44.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 190