Year
Cat
Year
Category
Publication
2017
AFH
2017
AFH
POŠIVÁKOVÁ, Terézia - HROMADA, Rudolf - VESZELITS LAKTIČOVÁ, Katarína - VARGOVÁ, Mária - POŠIVÁK, Ján - POŠIVÁKOVÁ, Serena - ŠVAJLENKA, Jozef. Evaluation of selected biochemical parameters in mouflon [Hodnotenie vybraných biochemických parametrov u muflónov]. In: Animal Psysiology. Animal Physiology 2017, June 21st-23rd, 2017, Stará Lesná, Slovakia : book of abstracts from international conference. 1. vyd. Košice : ÚFHZ SAV, 2017. 2017. ISBN 978-80-971428-4-1, s. 64.
2017
AFH
2017
AFH
POŠIVÁKOVÁ, Terézia - HROMADA, Rudolf - VESZELITS LAKTIČOVÁ, Katarína - VARGOVÁ, Mária - POŠIVÁK, Ján - KLEIN, Róbert - POŠIVÁKOVÁ, Serena - ŠVAJLENKA, Jozef. The impact of nutrition on the heamatological profile in mouflon [Vplyv výživy na hematologický profil muflónov]. In: Animal Psysiology. Animal Physiology 2017, June 21st-23rd, 2017, Stará Lesná, Slovakia : book of abstracts from international conference. 1. vyd. Košice : ÚFHZ SAV, 2017. 2017. ISBN 978-80-971428-4-1, s. 65.
2017
AFH
2017
AFH
POŠIVÁKOVÁ, Terézia - VESZELITS LAKTIČOVÁ, Katarína - VARGOVÁ, Mária - HROMADA, Rudolf - ŠVAJLENKA, Jozef. Výsledky analýzy ťažkých kovov v podmienkach farmy. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca. Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca, 22.-23. november 2017, Košice : Zborník príspevkov z 10. vedeckej konferencie. 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Slovenskej republiky, 2017. 2017. ISBN 978-80-89738-12-0, CD-ROM, s. 49.
2017
BDE
2017
BDE
VESZELITS LAKTIČOVÁ, Katarína - VARGOVÁ, Mária - POŠIVÁKOVÁ, Terézia - HROMADA, Rudolf - CIMBOLÁKOVÁ, Iveta - TOROPILOVÁ, Denisa. Využitie bioluminiscenčnej metódy v procese spracovania mäsových výrobkov [Utilization of bioluminescence method in the process of processed meat products]. In: Maso. 2017. ISSN 1210-4086, Vol. 28, no. 7(2017), p. 35-38.
2017
BDE
2017
BDE
POŠIVÁKOVÁ, Terézia - HROMADA, Rudolf - VESZELITS LAKTIČOVÁ, Katarína - VARGOVÁ, Mária - ŠVAJLENKA, Jozef - POŠIVÁK, Ján. Monitoring výskytu mikroorganizmov v spracovateľských prevádzkach hydinového mäsa [Monitoring of microorganisms in poultry meat processing operation]. In: Maso. 2017. ISSN 1210-4086, Roč. 28, č. 5(2017), s. 45-48.
2017
BDF
2017
BDF
KLEIN, Róbert - POŠIVÁK, Ján - KADAŠI, Marián - DOLNÍK, Michal - NAGY, Oskar - POŠIVÁKOVÁ, Terézia - STODOLA, Ladislav. Ultrasonografia reprodukčného aparátu hovädzieho dobytka [Ultrasonography of bovine reproductive tract]. In: Informačný spravodajca KVL SR. 2017. ISSN 1336-1724, Roč. 15, č. 3(2017), s. 16-21.
2017
BFA
2017
BFA
BUŠOVÁ, Milena - VESZELITS LAKTIČOVÁ, Katarína - VARGOVÁ, Mária - POŠIVÁKOVÁ, Terézia. Výskyt metalothioneinů u ryb z vyhledávané rybářské lokality [The occurrence of metallothioneins in fish from a sought after fishing site]. In: Toxicita a biodegradabilita odpadů a látek významných ve vodním prostředí : 1. vyd. České Budějovice : Jihočeská univerzita, 2017. 2017. s. 11.
2016
ADF
2016
ADF
POŠIVÁKOVÁ, Terézia - PORÁČOVÁ, Janka - ŠVAJLENKA, Jozef - CIBEREJ, Juraj. Seasonal variation of selected biochemical parameters in Mouflon (Ovis Musimon L.) [Sezónne zmeny vybraných biochemických parametrov u Muflónov (Ovis Musimon L.)]. In: Acta Universitatis Prešoviensis. Folia oecologica. 2016. ISSN 1338-080X, Roč. 8, č. 1(2016), s. 79-84.
2016
AFC
2016
AFC
PORÁČOVÁ, Janka - SEDLÁK, Vincent - PORUBSKÁ, Silvia - GOGAĽOVÁ, Zuzana - MARIYCHUK, Ruslan - VAŠKOVÁ, Janka - VAŠKO, Ladislav - MYDLÁROVÁ BLAŠČÁKOVÁ, Marta - POŠIVÁKOVÁ, Terézia. The antioxidant effects of lyophilisated extracts of berry fruit [Antioxidačné účinky lyofilizovaných výťažkov z bobuľového ovocia]. In: Acta Horticulturae et Regiotecturae. Leuven : ISHS, 2016. 2016. ISBN 978-94-62611-15-3 - ISSN 2406-6168, Vol. 1, No. 1133 (2016), online, s. 357-362.
2016
AFC
2016
AFC
SEDLÁK, Vincent - PORÁČOVÁ, Janka - GOGAĽOVÁ, Zuzana - ONDEKOVÁ, Jana - MARIYCHUK, Ruslan - PORUBSKÁ, Silvia - POŠIVÁKOVÁ, Terézia. The comparison of the antioxidant activity of extracts and lyophilised samples of blackcurrant (Ribes nigrum L.) [Porovnanie antioxidačnej aktivity extraktov a lyofilizovaných vzoriek čiernych ríbezlí (Ribes nigrum L.)]. In: Acta Horticulturae et Regiotecturae. Leuven : ISHS, 2016. 2016. ISBN 978-94-62611-15-3 - ISSN 2406-6168, Vol. 1, No. 1133 (2016), online, s. 339-343.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 131