Uplatnenie bioluminiscenčnej metódy v procese spracovania mäsových výrobkov [Application of bioluminescence method in the process of processed meat products].
About the publication
Record:
VESZELITS LAKTIČOVÁ, Katarína - VARGOVÁ, Mária - POŠIVÁKOVÁ, Terézia - HROMADA, Rudolf - CIMBOLÁKOVÁ, Iveta - KORYTÁR, Ľuboš - MIŇO, Igor - TOROPILOVÁ, Denisa - ECKEROVÁ, Radka. Uplatnenie bioluminiscenčnej metódy v procese spracovania mäsových výrobkov [Application of bioluminescence method in the process of processed meat products]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVIII: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v hľadaní tradičnej kvality, 17. - 19. mája 2017, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2017. 2017. ISBN 978-80-8077-534-6, DVD, s. 164-167.
Year:
2017
Category:
AFD - Published papers at domestic scientific conferences
Authors:
10 %
10 %
5 %
CIMBOLÁKOVÁ Iveta
1 %
4 %
1 %
ECKEROVÁ Radka
1 %
UVMP share:
98 %
Autori vydania:
TUREK Peter, POPELKA Peter, LEGÁTH Jaroslav, NAĎ Pavel
Edition:
HYGIENA ALIMENTORUM XXXVIII: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v hľadaní tradičnej kvality, 17. - 19. mája 2017, Štrbské Pleso, Slovenská republika
Proceedings of lectures: Safety of meat and meat products in searching for traditional quality
Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie
DVD, S. 164-167
Publisher:
UVLF
Issue number:
1. vyd.
Place of issue:
Košice
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
978-80-8077-534-6
Research area:
200 - Veterinary Sciences
100 - Environmental studies and ecology
100 - Environmental studies and ecology
Language:
slovak