Publishing activity of the University

 
After 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Year
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Year
Cat
Year
Category
Publication
2007
BDF
2007
BDF
FAIXOVÁ, Zita - FAIX, Štefan - SOPKOVÁ, Drahomíra - VÁRADY, Jozef. Sacharidová intoxikácia u oviec: II. pH bachorového obsahu a hematokrit. In: Slovenský veterinársky časopis. 2007. ISSN 1335-0099, Roč. 32, č. 3 (2007), s. 104-106.
2006
AFC
2006
AFC
PÁSTOROVÁ, Bernardína - LACIAKOVÁ, Anna - MARAČEK, Imrich - STANÍKOVÁ, Angela - SOPKOVÁ, Drahomíra. Effect of superovulatory preparations on the catecholamine levels in the blood plasma of sheep. In: Biotechnology 2006, České Budějovice,15.-16.2.2006. České Budějovice : Scientific Pedagogical Publishing, 2006. 2006. ISBN 80-85645-53-X, s. 327-329.
2006
AFC
2006
AFC
SOPKOVÁ, Drahomíra - STANÍKOVÁ, Angela - KOZAČKOVÁ, Mária - MARAČEK, Imrich. Pork meat with abnormal course of ageing and subsequent qualitative changes-PSE [2006]. In: Biotechnology 2006, České Budějovice,15.-16.2.2006. České Budějovice : Scientific Pedagogical Publishing, 2006. 2006. ISBN 80-85645-53-X, s. 396-398.
2006
AFC
2006
AFC
STANÍKOVÁ, Angela - MARAČEK, Imrich - PÁSTOROVÁ, Bernardína - HALAGAN, Juraj - SOPKOVÁ, Drahomíra. Qualitative and quantitative changes in the oviducts of ewes after hormonal stimulation [Kvalitatívne a kvantitatívne histologické zmeny vo vajcovodoch oviec po hormonálnej stimulácii]. In: Biotechnology 2006, České Budějovice,15.-16.2.2006. České Budějovice : Scientific Pedagogical Publishing, 2006. 2006. ISBN 80-85645-53-X, s. 402-404.
2006
AFD
2006
AFD
SOPKOVÁ, Drahomíra. Analýza produktov degradácie lipidov v tukovom tkanive ošípaných počas mraziarenského uskladnenia [The analysis of products of lipid degradation in frozen pork adipose tissue during freezing storage]. In: Rizikové faktory potravového reťazca, Nitra 12.10.2006 : Zborník z medzinárodnej konferencie. 1. vyd. Nitra : SPU, 2006. 2006. ISBN 80-8069-760-4, s. 266-269.
2006
AFD
2006
AFD
STANÍKOVÁ, Angela - PÁSTOROVÁ, Bernardína - MARAČEK, Imrich - SOPKOVÁ, Drahomíra - HALAGAN, Juraj. Histologické zmeny v hypotalame a ependýme III.mozgovej komory oviec po superovulácii. In: 9. Košický morfologický deň s medzinárodnou účasťou "Pokroky v histochémii". 1. vyd. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2006. 2006. ISBN 80-8077-028-X, s. 123-124.
2006
AFD
2006
AFD
SOPKOVÁ, Drahomíra - STANÍKOVÁ, Angela. Nutričná hodnota hydinového mäsa po pôsobení stresových faktorov [Nutritive value of poultry meat exposed to experimenally simulated stress]. In: Rizikové faktory potravového reťazca, Nitra 12.10.2006 : Zborník z medzinárodnej konferencie. 1. vyd. Nitra : SPU, 2006. 2006. ISBN 80-8069-760-4, s. 262-265.
2006
AFD
2006
AFD
STANÍKOVÁ, Angela - PÁSTOROVÁ, Bernardína - HALAGAN, Juraj - MARAČEK, Imrich - SOPKOVÁ, Drahomíra. Účinok ionizujúceho žiarenia na reprodukčný systém oviec. In: Zborník príspevkov z 3. rádiobiologickej konferencie s medzinárodnou účasťou venovanej 20. výročiu jadrovej havárie v Černobyle. Košice 25.5.2006. 1. vyd. Košice : UVL, 2006. 2006. ISBN 80-8077-026-3, s. 124-126.
2006
AFD
2006
AFD
PÁSTOROVÁ, Bernardína - MARAČEK, Imrich - STANÍKOVÁ, Angela - HALAGAN, Juraj - SOPKOVÁ, Drahomíra. Účinok rádioaktívneho žiarenia na zastúpenie neurotransmiterov v hypotalame, hypofýze a epifýze oviec. In: Zborník príspevkov z 3. rádiobiologickej konferencie s medzinárodnou účasťou venovanej 20. výročiu jadrovej havárie v Černobyle. Košice 25.5.2006. 1. vyd. Košice : UVL, 2006. 2006. ISBN 80-8077-026-3, s. 203-206.
2006
AFH
2006
AFH
SOPKOVÁ, Drahomíra - STANÍKOVÁ, Angela. NUTRITIVE VALUE OF POULTRY MEAT EXPOSED TO EXPERIMENTALLY SIMULATED STRESS. In: . RISK FACTORS OF FOOD CHAIN, October 12-th,2006 Nitra. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2006. 2006. ISBN 80-8069-759-0, s. 29.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 385
Page 31 / 39